Dal sis s tím dost práce, máš slov hodně, k tomu sis vybral písmenko š, našla by se lehčí písmena.
Já si myslím, že odtud potud nebo-li jak by řekli v Čehcách (v)odsaď podsaď či na Moravě z tadmya po tam.
Jestli Tvá práce něčím exhibicuje a některým se líbí, tak je to spoustou explictních slovíček, že se jen divím, že jsi tam někde nenapsal, jak např.
Šmoulinka šukala šaty a na závěr bys nám do slovníku napsal, že slovo šukat znamená hledat. Což je původní význam daného slova a Poláci jej dodnes v tomto významu používají. Taky jsi mohl možná ke špagátu přidat šibenici a měl bys to delší.
Podle mě tam máš hodně nespisovných slov, přitom různého původu a z různých nářečí... U spisovných slov používáš špatné tvary jako např.
šmoulata šli, což tam máš hned dvakrát nebo
Špatný!
Ruku do ohně za to nedám, nejsem si jistý a brouzdat po internetu, a pak to psát zde, jak to tu dělají jiní se mi nechce, možná se pletu, ale já bych si vsadil, že slovo avšak může být spojkou, ale i částicí a ve Tvém případě je částicí. Stojí na počátku věty a v daném kontextu nic nespojuje... Buď má pravdu Biblos a máš tam dvě slova proti pravidlům nebo máš pravdu Ty, a pak Biblos může vidět co všechno je povolené díky výjimkám v pravidlech.
Nevím, jestli je to tím, že je skoro tři čtvrtě na tři ráno, ale pro mě je tam tolik postav, že je to nepřehledné, to aby si člověk vzal papír a tužku a kreslil si graf kdo je kdo.:rofl
Dal sis s tím práci a jaksi je to dost bohaté na slova, ale hodnocení daného kontextu v duchu příspěvku pro mě nejlépe vystihuje slovo šopa.
ardon