• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

DeletedUser41000

Guest
Co na to říkáme?

Já to tu napíšu, co na to říkám a budu smazán. Tak to ne, takhle si nenaběhnu. Takže jenom dva stejně ehm, ehm návrhy:
1) Co takhle rovnou zavést šlechtice, který sníží oddanost o 100 % a máme pokoj od takové spousty dědků?
2) Předpokládám, že obráncům se teď bude hodit funkce "pomocník v obraně", kdy budou moci pro danou vesnici stanovit jaké přesně akce a kdy se mají provést (přesnost na tisíciny sekundy, minimální rozestup akcí 100 ms) a ony se provedou. Navrhuji tuto funkci také zpoplatnit - něco jako je pomocník rabování.
:wacko

Připravujeme verzi 8.35, nejzajímavější novinkou bude zavedení do hry šlechtického vláčku. Co na tuto funkci říkáte?
 

DeletedUser40539

Guest
Je mi z toho blbě.

Až to nebudou umět chytnout, tak tam přidejte rovnou Catch nobleman attack.

Nebo to rovnou nechte hrát boty mezi sebou - tady má hrát prim lidský faktor a ten by měl být u každýho jiný, ne u všech stejný.
 

DeletedUser40539

Guest
Člověk tu čeká na sdílené příkazy se spojenci a zavede se tahle nepotřebná funkce...

Doufám, že se nová funkce nejen nenahraje, ale udusá se ta myšlenka tak hluboko, že už nikdy nikoho taková kravina znova nenapadne.
 

hrajujá

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
je potřeba spustit i obdobný způsob obrany, když se nechal poslat vláček šlechty do vteřiny, tak se stejným způsobem nechalo bránit, rovněž vláček obrany do vteřiny a ona některá poslaná obrana útok zabila, nyní obdobná obrana bude už těžko proveditelná nebo se bude muset zkoušet z více vesnic, zda se podaří mezi několikanásobný vlak šlechty vsunout obranu - toto "vylepšen hry" se mi vůbec nelíbí
 

DeletedUser

Guest
"Chytání" šlechty bylo v téhle hře to nejzajímavější a nejzábavnější, prosím, nespouštějte tuto funkci, hru tím neobohatíte, spíše naopak.
 

DeletedUser41620

Guest
tak tohle se vám vážně povedlo!!! :(

co vymyslíte příště????
novou aktualizaci,že celý vláček půjde ve stejný čas a nebude možnost chytat šlechtu???

teď už bude umět posílat vláček každej trouba a šlechta se tak bude hůř chytat a přitom chytání šlechty je při bránění to nejlepší a nejzábavnější a tahle hra by měla být taky o zábavě a ne,že se tady člověk bude stresovat,jestli dokáže chytit šlechtu v rozestupech 100 setin nebo ne!!!
neříkám,že neumím chytat šlechtu v rozmezí 100 setin,ale proč někomu takhle znepříjemnit bránění a druhému dát zase výhodu v útočení???

celý to je pěkná blbost!!!
:angry

vůbec se mi tahle aktualizace nelíbí,vždyť každý měl možnost naučit se jak posílat šlechtu do vteřiny a ani to není tak složitý a vy jim to takhle ještě zjednodušíte???



kdyby jste třeba radši změnili grafiku vesnice a nebo udělali nějaký krátký video z probíhajícího boje a ne zasahovat do toho,kdo a jak posílá vláčky!!!!
tohle už je podle mě vážně moc !!!!

pokud to spustíte,tak dám odhlásit účet!!!
tohle už není hra a ani zábava...vždyť to pak za nás rovnou může hrát nějaký ten program a my se sem můžeme chodit jen občas mrknout na to,jak si vedeme?
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser41619

Guest
Takže hodiny strávené u DK, nad vypilovaním "taktiky" jsou mi teď k ničemu.... Zkazili jste nejen útočení hráčů, co to umí hrát, ale i bránění...

Fakt díky!
 

DeletedUser

Guest
Nádhera, opravdu super.

Tohle se povedlo, takže jak psali lidi již nade mnou, vývojáři právě zabili hru. Začínám si myslet, že opravdu hraji poslední svět na DK. Tato hra si začíná podepisovat rozsudek smrti. Aktualizace typu "vlak šlechticů " je jen jeden krůček od "automatická obrana" pak už "automatický útok" a sbohem.

Pokud tato aktualizace bude zavedena, tak budu vážně uvažovat, že skončím.. a pokud se tak rozhodnu, tak to bude patrně natrvalo...

Pokud smyslem aktualizace byla ztráta hráčů, tak gratuluji, s největší pravděpodobností se to vývojářům podařilo.


True Dragon

btw: doufám, že mě nesmažete, nebloknete ani nic jiného. Díky.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru