• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

Gándhí

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Tak si v klidu koukám na mapu a najednou změna..
Už v této verzi, kdy byla teď už vlastně stará grafika jsem používal políčko o používání "Klasické grafiky vesnic na mapě" či jak se tomu nadává.. a najednou - fórum zdejší moc nečtu - nastala změna.. Spousta hráčů nezareagovala nadšeně..

Možná by úplně stačilo, kdyby se využíval ten tzv. Průzkum, který máme jako hráči v nastavení a tam stačí s zeptat, zda-li se nám grafika líbí či ne. Spousta z nás InnoGames přispívá na výplaty ale snad si zasloužíme lepší informovanost, lepší zacházení. Jinak si ty hráče sami prudíte a odrazujete od hry. NOVÁ MAPA JE DĚS. NEDÁ SE NA NI KOUKAT. A tahle změna jen tak nevyšumí.. Kazí to dojem celé hry. Z jedné grafiky co je v náhledu vsi najednou do mapy na druhou.
 

Lord malta

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Proč jste zrušili možnost aby si každý v nastavení vybral jaký náhled zobrazení vesnic na mapě si zvolí a to na všech serverech ????

S tímto humusem který jste dali hrát nebudu a hru jste naprosto zničili a s tímto zobrazením končím a doufám že takových hráčů bude hodně aby jste se chytili za xxxxx !!!
nechápu vás !!!!
Jděte někam !!!
 

ThePerffect

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
jim to je úplně jedno... tak museli alespoň nějak hráčům hru znepříjemnit :D ... případně se budou neustále ohánět vývojáři hry atd...

Otázka zní zda stejná aktualizace je i v jiných státech
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Lord malta

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Kubino když se ti líbí stará grafika tak používej starou ale pro nás ostatní je to nepřijatelné..

Na kdejakou blbost se dávají v průzkumu ankety ale toto si odpálíte jen tak?

Měli jste dát anketu a viděli by jste jak se to bude komu líbit!
 

Gándhí

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Zdravím, dostal jsem se přes odkaz na tohle téma..
Jak jste si mohli všimnout, došlo ke změně grafiky.. Je sice hezké, že má základy na "klasice" ale je - světě div se - HROZNÁ. Proč zmizela možnost používat starší grafický balíček..? Spousta hráčů, které znám, či jsem s nimi hrál používala grafiku, ze které tato nová vychází. Byli jsme s ni spokojeni.
Když budu mluvit - za většinu - opravdu si i přes to, že podporujeme chod této hry zakupováním PB zasloužíme změny bez jakéhokoliv dotázání se?

Spousta hráčů je rozčarována a grafický balíček vesnice a mapy se neshoduje - děs. Oko skáče z jednoho balíčku na druhý a zpět.

Věřím, že i vy chcete udržet co největší porci hráčů při hře, proto Vás žádám aby byly do hry navráceny také předchozí dva balíčky "ten starý a starší". Klasická grafika vesnic na mapě, je prostě klasická. Funkční. Uživatelsky přívětivá.

Díky, G.
 

ThePerffect

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
kdyby udělali anketu tak by nemohli udělat aktualizaci jelikož většina hráčů by tuto změnu na tvrdo nechtěla...

Ať si aktualizují jak chtějí ale nechám snad možnost hrát lidi jak chtějí ne? ... předtím tato grafika byla stará tak udělali jinou a ono ejhle najednou uděláme tu starou trošku lepší :D akorát teda nevím v čem a nějak se ztratila i ta ostrost o které psali :D ...
 

Gándhí

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Tak na tom starém grafickém balíčku bylo super, že když jsi nechtěl tu tehdy novou, používal si starou. Ta stará byla fajn - měla stejné vymalování jako grafika vesnice. Teď tu klasickou pěkně podělají, tedy pardon, jak říkají oni sami "vylepší" vlastně tedy z koní - rád bych to napsal na plnou hubu :) .. a udělají z toho přeci posun k lepšímu.

Máte ty Vaše DK2, ne? Tak si to tam zasypejte třeba pěti aktualizacemi za den.. ale nechte tady prosím, možnost předchozích grafických balíčků. Tedy těch dvou, které byly v minulé verzi a tenhle si tam třeba dejte jako výchozí. My si ty dva - tři kliknutí navíc uděláme.
 

Bones

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Děláte si srandu , že jo? Apríl už byl, ale toto je fakt HODNĚ BLBEJ vtip... co to sakra je za náhled? Vypadá to uplně OTŘESNĚ.. vraťtě okamžitě starou grafiku, nebo na to se*u.
 
Nahoru