• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

Deleted User - 3909244

Guest
Zkoušel to někdo z vás rozkliknout na mobilu přes prohlížeč? Nemyslím přes appku, přes mobilní náhled webové stránky. To je ultra hnus. Jo teď na mojí hlavu padnou hejty jako, proč nepoužíváš appku tam je to normální. Nepoužívám appku, protože mě osobně přijde nepřehledná. Na s 64 jsem tam dokonce bojoval s časováním, kdy mezi šlechtama byla díra i vteřinu, když jsem posílal z jedné vesky vlak. Na webovém prohlížeči se to nedělo. Support mi tenkrát oznámil, že mám špatný net. Úsměvné. Když appka to dělala často a prohlížeč ne. :)
 

Golden Kid

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Skvělý tah, opravdu, nevím jestli by nebylo od věci začít používat hlavu nebo aspoň podobné "vylepšení" konzultovat s lidmi, kteří tu hru doopravdy hrají... :mad:

Grafika je za mě asi to poslední, co bych vylepšoval, nehledě na to, že pro veterány, kteří ještě pamatují starou grafiku, vždy byla možnost s ní hrát a pro ostatní zde byla několik let ustálená nová grafika, která aspoň nevypadala jako když se pomnoží brácha se ségrou (stará grafika s novou). :Bad
 

Blatouch

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Přátelé, chápu, že hra je vaše a v dobré víře nabízíte hráčům novinky, abyste jim udělali radost...
Inu, podle reakcí hráčů přímo ve hře i tady jste nám radost neudělali. Mapa je absolutně nepřehledná, vesnice na první pohled nerozpoznatelné, mám velký problém poznat kdo je nepřítel a kdo hraje se mnou, označování kmene barvou je science fiction, neb z toho vznikne koláž a po 3 sekundách rozbolí oči. A při pohledu na vesku ani nejsem schopný rozeznat kde na mapě vlastně jsem...
Obávám se, že na této mapě mě hra bavit nebude.. A když hra nebaví,už není hrou :-(
Prosím alespoň o možnost přepínání grafiky, jako tomu bylo doposud, aby nedošlo k odlivu většího množství hráčů, čehož se obávám.A v pár hráčích už to také nebude záživné :-(
 

King Georgos

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Nová grafika je opravdu nepovedená a myslím, že hru přestanu hrát, pokud se nevrátí původní grafika. Buď to vrátíte zpátky, nebo odcházím.
 

hidari

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2
Dobrý deň milí Dk support.
Zatiaľ som toleroval všetko čo ste vykonali ale toto ma donútilo sa už ozvať.
došlo k zmene grafiky, osobne som veľmi nespokojný a táto grafika nie že je len neprehľadná ale hlavne nepoužielná. Pochopím, že chcete napredovať vo vývoji ale toto je krok späť. Bolo by dobre aspoň dať hráčom na výber nie ich donútiť k zmene.
Dúfam, že blaho hráčov je u vás na prvom mieste
 

Gándhí

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
Teď mě dorazila ta Vaše HZ.., nevím komu z Vás se ta grafika líbí, pánové a dámy z herní podpory..:D
Zasloužíte pořádně :Punish:Punish:Punish protože to je fakt hnus a tragédie.
 
Nahoru