• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

SPEED - Německo

DeletedUser40344

Guest
dobrý den,

chci se zeptat, denně se tu hrají speedy typu, blesk, bash a to je všechno. proč to nemáme jako v německu, kde běží jeden speed typu dlouhý, slunce, země, vítr a druhý speed blesky a podobně.

dřív byli jenom vítry a nebylo to dobrý, dneska jsou jenom speedy typu blesk bash a tak, a vítry zase vůbec. co takhle to trochu i střídat ?

pište sem názory )))
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Nejpodstatnější rozdíl je v tom, že u nás je pouze jeden speed server, tím pádem nemohou běžet zároveň různé druhy speedů.

Co se střídání různých speedů týče, tam je to hlavně záležitostí poptávky a vzhledem k tomu že na fórum moc speedařů nechodí a výsledky hlasování pro delší speedy jsou dost jednoznačně proti, není moc pravděpodobné jejich častější zařazení.
 
Naposledy upraveno:

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Německo má 2 speed servery a byl to vždycky ten největší zapadákov plný "skriptařů světové kvality".
Podle mě je to tak i dál, byť jsem se tam už dlouho nedíval.
Furt speedy level 0, když je level 1, je to zázrak a musí se to oznámit veřejně všem. Všechno Blesky dlouhé 10-36 hodin + Slunce + Větry. Barbarky nikde. Jestli se někde učit, od nich ne.
 

DeletedUser39764

Guest
a je to problém vytvořit druhý speed server? Jeden by mohl být pro milovníky blesku bash miniblesk a podobné krátké a druhý by mohl býtjen na dlouhý země slunce vítr
 

DeletedUser40344

Guest
nebaví mě furt jen blesky, dávejte i vítry sakra, jde to někam ty speedy, jen blesky.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Bohužel vytvoření a udržení druhého Speed serveru by na našem trhu nebylo možné. Buďme rádi alespoň za ten jeden server, neboť spoustu zemí, jako třeba Slovensko či Litva, svůj server vůbec nemají.

Délky speedů se střídají, občas se objeví i delší, než jen blesky. Každopádně, ty jsou mezi hráči nejvíce oblíbené a proto jim klademe větší důraz.
 

DeletedUser40344

Guest
Ale hodně lidí by si dalo i vítr, na víkend, aby si zahráli, jen blesky. No dřív to bylo jiný:)
 

DeletedUser39764

Guest
přesně, neočekávám že by vítr země slunce museli být pořád to ne, ale 2 vítry za měsíc 1 země za 2 měsíce a 2 slunce do roku by se snad dalo zařadit. Blesky jsou pořád skoro stejn.
 

DeletedUser20990

Guest
Slunce je v plánu. Neřeknu Vám přesné datum, protože to ještě nevím, ale jedno je jisté bude to brzo.
Slunce dlouho nebylo, už jen proto, že opravdu hráči neradi delší speed kola, ale jednou za rok Slunce bude.
Pokud si dobře pamatuju, tak Země byla nedávno a Vítr sem tam občas taky je.
Chápejte nemůžeme vyhovět všem, každý má rád něco jiného, ale převážná část hráčů preferuje 8h a méně dlouhé speed kola (a většina skoro vždy převálcuje jednotlivce).
Nemusíte se strachovat občasné delší speedy budou, ty nevymažem se speed servu, ale tak často jak píšete to opravdu nejde.
 

DeletedUser31120

Guest
Slunce tedy jak jíž se zmínila speed adminka bude. Ale zatím vám detaily a přesný datum startu neprozradíme. Nechte se překvapit.

Jíž co vám prozradím, tak na Slunci nečekejte rychlost od 150 do 400.
 
Nahoru