Další pán na léčení.. vy tam stojíte za moutranix frontu
Ty ze sebe děláš co? Legendu nebo co?
Já ty speed kola hraji od roku 2008 aktivně rok co rok, a takových mamlasů jako jsi ty jsem potkal nespočet.
Prostě jsi jen šašek, co používá nelegální skripty díky kterým jsi lepší než hráči, kteří je nemají a to je celé.
Přestaň používat zakázané skripty a pak ukaž sílu.
Proč se tu dohadujeme Radime?
Ty se mě ptáš? Ty který jsi mi brečel na discordu, že na speed kole jsou cizinci se skripty, že jim nestíháš a dostáváš?
Ty který jsi mi psal, pojď na speed, jsou tam cizinci, pojď mi pomoct? Ty který jsi mi brečel na discordu každou chvíli? Ty se mě na to vážně ptáš?!
Ten výplod co jsi tu napsal ani neřeším, absolutně nevím na co to je reakce, radím ti raději se nevyjadřuj protože píšeš bludy a nevidíš si do pusy, kdybych mohl tu nasdílet, jak jsi mi brečel na discordu, tak bys viděl, kdo řešil blbosti.
Ty jsi taky jedna z ovcí, co tu hru absolutně neumí a sedí u toho xy let. Ještě rok a půl zpět jsem ti posílal skripty a vysvětloval co jak funguje, jinak bys byl totální lopata jako většina hráčů.
Až přestanete porušovat pravidla či budete bojovat alespoň proti sobě, tak nic řešit nebudu.
Vadí mi, že kazíte hru ostatním a hráči mi pak píšou, že nemají šanci si zahrát.