• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

Rellativ

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Co to píšeš za bláboly? Já speed kola vůbec nehraji, hraji tak 12x do roka :D
S partou? Hraji jen se suisem a jsme dva, kde ty drogy bereš? :D
Dělám to stejné, protože proti skripterům se jinak hrát nedá, pokud by support dohlížel na dodržování pravidel nemám problém si zahrát férovou hru a porovnat se s ostatními fér metre
nepíšu blíboly , vím kolik učtů a s kolika chodíš hrát :D vysmíšváš se špatnýmu , ale o to nejde , souhladím s tebou v tom že bez spriptu atd nikdo v dnešní době speed nevyhraje, bylo by fajn hrát bez nich ale to nejde , bude at je povolí a zveřejni , a nebo at udějí něco proti aby nefungovali , to že ti zabanují učet , když můžeš vytvořit dalších xxxx desítek dalších je k hovnu

Buldok20088

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
12
Vzkaz pro denkro který tu věčně pláče, u tebe je v pořádku nafarmit 1,3 miliardy surek a vyrabovat víc jak 70tis vesnic.. myslím že by to mělo zajímat suport a ještě jedna věc .. nech se léčit jsi nemocný a posedlí Buldok mánií.. je to jen hra a u mě na profilu ani u spoluhráčů jste nikdy žádné urážky atd nečetly tak nechápu proč věčně urážíte nás.. jednou vyhraju jindy prohraju to je smysl téhle hry.. zbytek je na odborné léčení .. všem normálním přeji hezkou hru

Denkro

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
farmil jsem to ručně nevidíš? ty jsi ale traged raději nepiš nic , a prohlédni si nějaká videa jak si to hraje is partou nebo to co převádíte vy je horší než k smíchu 10 buldogu a přesto jste mimo hru

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
247
Vzkaz pro denkro který tu věčně pláče, u tebe je v pořádku nafarmit 1,3 miliardy surek a vyrabovat víc jak 70tis vesnic.. myslím že by to mělo zajímat suport a ještě jedna věc .. nech se léčit jsi nemocný a posedlí Buldok mánií.. je to jen hra a u mě na profilu ani u spoluhráčů jste nikdy žádné urážky atd nečetly tak nechápu proč věčně urážíte nás.. jednou vyhraju jindy prohraju to je smysl téhle hry.. zbytek je na odborné léčení .. všem normálním přeji hezkou hru

Proč uráží vás a nikdo vás nemá rád?
Možná proto, že útočíte na všechny v přesile a kazíte běžným hráčům bez skriptů a zkušeností hru a nenecháte nikoho hrát?
Hrajete každé druhé herní kolo a děláte stále to stejné, domluvíte se na jednoho hráče, toho vyřadíte ze hry a jdete na dalšího. Útočíte v přesile, ty hráči se nemohou nikterak bránit, když tu hru pořádně neumí a nemají automatizované skripty jako vy.

Nalijme si čistého vína, za. duben a květen se jedná o tento seznam:

Buldok20088
  1. SirCrueL
  2. Jaguár72
  3. Heeby
  4. KingRagnora
  5. monoera
  6. lollll24
  7. Bejdžr
  8. voloda
  9. Tomala9
  10. Flash22
  11. -RoyalFlush-
  12. LordSpida
  13. blackfive11

Se všemi těmito hráči jsi na jednotlivých speed kolech útočil na ostatní v přesile, standardně na speed kole jste 4+ a útočíte společně na jednotlivé cíly.
Ti hráči se nemohou bránit, nemají partu. Nemají zakázané skripty jako máš ty :)

Nauč se to hrát tak, že budeš útočit na galušku, na cruela a budete mezi s sebou bojovat a né, že si tam budete dělat aliance a budete útočit v přesile, to moc silácké není, nehledě na to, tak se tu hru nikdy nenaučíš a vždycky budeš slaboučkej, s parťákama v zádech, sám neuděláš nic.

radimgaluska

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
16
Proč se tu furt dohadujete je to jen hra.Chtěl jsem dát kolo se 2 kmeny a velkou ves ale asi to neprošlo a už mě to moc nebaví když se furt dohadujete kdo to má lepší a větší proto sem ani nechodím řešíte tu blbosti furt :D;):Jester

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
247
Další pán na léčení.. vy tam stojíte za moutranix frontu
Ty ze sebe děláš co? Legendu nebo co?
Já ty speed kola hraji od roku 2008 aktivně rok co rok, a takových mamlasů jako jsi ty jsem potkal nespočet.
Prostě jsi jen šašek, co používá nelegální skripty díky kterým jsi lepší než hráči, kteří je nemají a to je celé.
Přestaň používat zakázané skripty a pak ukaž sílu.
Proč se tu furt dohadujete je to jen hra.Chtěl jsem dát kolo se 2 kmeny a velkou ves ale asi to neprošlo a už mě to moc nebaví když se furt dohadujete kdo to má lepší a větší proto sem ani nechodím řešíte tu blbosti furt :D;):Jester
Proč se tu dohadujeme Radime?
Ty se mě ptáš? Ty který jsi mi brečel na discordu, že na speed kole jsou cizinci se skripty, že jim nestíháš a dostáváš?
Ty který jsi mi psal, pojď na speed, jsou tam cizinci, pojď mi pomoct? Ty který jsi mi brečel na discordu každou chvíli? Ty se mě na to vážně ptáš?!

Ten výplod co jsi tu napsal ani neřeším, absolutně nevím na co to je reakce, radím ti raději se nevyjadřuj protože píšeš bludy a nevidíš si do pusy, kdybych mohl tu nasdílet, jak jsi mi brečel na discordu, tak bys viděl, kdo řešil blbosti.

Ty jsi taky jedna z ovcí, co tu hru absolutně neumí a sedí u toho xy let. Ještě rok a půl zpět jsem ti posílal skripty a vysvětloval co jak funguje, jinak bys byl totální lopata jako většina hráčů.

Až přestanete porušovat pravidla či budete bojovat alespoň proti sobě, tak nic řešit nebudu.
Vadí mi, že kazíte hru ostatním a hráči mi pak píšou, že nemají šanci si zahrát. :)