• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Zverejnovani ticketu

Olda22

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
18
nerozumim .. o castecnosti tam nic nevidim ..

zverejnovani by se tykalo jen ticketu se souhlasem hracu ...

Jak jsem psal v předešlém příspěvku, tak jsem tě špatně pochopil..., ale i tak nevím nevím jestli se tohle téma podaří zrealizovat...
 

DeletedUser32568

Guest
ale však jak diakritika psal, kdyby Support chtěl, tak určitě je někdo kdo má kmenové fórum ne v DK ale externí, tak se s někým takovým dohodnout (viz. třeba Diakritika) a tam zveřejňovat tickety - Inno by proti tomu nic nemohlo udělat neb by to nebylo proti pravidlům oficiálního DK fóra ale bylo by to jen a POUZE na fóru kmenovém (jež by ale bylo přístupno každému :D)

ono to chce jen a pouze CHTÍT ze strany supportu, aby se do něčeho takovéhoto pustil neboť zakázáno to NENÍ ! :hi
 

DeletedUser

Guest
Po Tvojom príspevku mám pocit ako keby som čítal nejaký lacný japonský komiks. V jeho úvode budú popísane všetky zlé vlastnosti "tých zlých" v našom prípade DK teamu. Ale v tom kde sa vzal, tu sa vzal, prichádza novodobý hrdina 21. storočia menom Diakritika. Jeho silnými zbraňami je odvaha, odhodlanosť a túžba pomôcť bezbranným hráčom. Hráčom, ktorí nemajú odvahu napísať vlastný ticket a presadiť svoj názor vo svete. Dodať silu a odhodlanie hráčom, ktorí nepoznajú pravidlá hry. Nakoniec budú tí zlí členovia DK teamu porazení a poddajú sa v prospech hráča Diakritika. Tento hráč prevezme žezlo a zažehná preč všetko dobro čo napáchali už spomínaní členovia. No hráči, ktorí boli celý čas s ním ešte netušia, že ich čakajú kruté časy. Až keď bude na ich čele stáť sama Diakritika, pochopia za koho celý čas bojovali. Nastanú časy hladomoru, časy chudoby a žobrače. A po pár dňoch, možno týždňoch si nikto z nich nespomenie kto naozaj bola Diakritika.

A teraz aby som sa vyhol porušeniu pravidiel budem reagovat k téme.



Myslíš, že to čo sa nepodarilo pár rokov sa podarí Tebe za pár dní, týždňov ?



Trochu mi nejde do mojej hlavičky k čomu presne je smerovana tá otázka. Môžeš ju položiť zrozumitelnejšie ? Ďakujem



Keby som bol moderátor toho fóra by som Ti pomohol tým najlepším spôsobom. Zavrel by som tento pre mňa nezmyselný thread. Bohužiaľ, nie som moderátorom. Asi podám žiadosť na preradenie.




Chceš mi povedať, že Ty by si "zastupovala" desiatky, možno stovky hráčov a písala by si v ich mene tickety, respektíve rôzne thready tu na fóre ?

Veľa šťastia v realizovaní toho nápadu.

S pozdravom Malkin333. :hi:hi:hi

Milý Malkine,
musím navázat na tvůj styl ... takže dovol malou parodii :
„Sním či bdím, je to sen, totéž ráno, tentýž den, ale teď už jinde jsme, než jsme chtěli být...že ?“

Místo aby jsi ocenil (aby jste ocenili všichni !) snahu hráče Diakritika, který vám tady - na všech možných vláknech
- dodává "zdarma" inspiraci, doporučení, rady + návody a vážili si toho ! - tak se naopak snažíte jej neustále zesměšnit "argumenty",
které vyráží dech a rozum nad nimi zůstává stát :shock

Divíme se (mluvím nyní za spoustu hráčů!), že má ještě trpělivost s vámi diskutovat, po tom, co už jste tady na něj naházeli ... :(
Měli by jste jednou pro vždy pochopit, ŽE ZDE JSTE PRO NÁS, NE MY PRO VÁS ! protože nebýt nás, co by jste tady asi tak dělali ?

Mrzí nás a to velmi, že máte z většiny absolutní nouzi a nedostatek (pro ty, co nerozumí česky)
-> absenci -> défaut -> imperfection -> insuffisance -> manque -> pauvreté -> privation -> pénurie
pochopení a slušnosti vůči nám, což nás velmi trápí, no řekněme - spíš často uráží :(

Nechovejte se k nám jako k nějakým dětičkám ze školky ! Hodně z nás, má doma takové děti, jako jste vy
a nedovolili by si k nám ani zbla z toho, co vy !:(

Přesně kvůli takovémuto a jinému chování Supportu voláme po zveřejňování ticketů


Takže prosím, vezměte rozum do hrsti a zvažte své odpovědi, než je odešlete ...
Děkuji , s veškerou úctou Sibyl 21
 

DeletedUser32568

Guest
ano přesně tak ! souhlasím se sibylem na 101% - tomu není co vytknout :)

EDIT: Sibylkou :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser11059

Guest
Zveřejnění ticketu.

Zajímavá otázka. Je zde nejprve asi potřeba vědět, proč je tak nutné a důležité doslovně zveřejnit ticket?, když je povolené ho vlastním slovem popsat?
Stále zde existuje "okénko cheathunters teamu", které je vlastně veřejný ticket (pravda, ne vždy se jeho správce odhodlá daný dotaz zveřejnit a odpovědět na něj - jestli je to proto, že odpovědět neumí, nebo se bojí, nebo nechce je žel jeho věc - on je správce), čili myslím si, že zde by to již vlastně dávno mohlo fungovat tak, jak si zde Diakritika a další přejí. Nikdo přeci nebude úmyslně poškozovat obsah ticketu, když s ním chce vyjít napovrh, proto jeho vlastní slovo (popis se slovním obratem maličko pozměněným, aby to nebylo zveřejnění/citace) by mělo být důvěryhodné. Tudíž ve zmíněné sekci je tedy možné tento ticket a doatz k němu klidně vypsat ... a pokud se správce nebude bát odpovědět (a ne jen pouze citací zase jen nějakého pravidla - zde už jen stačí třeba změnit správce za komunikativnějšího) jistě se na téma onoho ticketu společně i formou jistě slušné debaty někam dobereme - k pravdě? - to je asi záměr.
To, že ticket je možné zveřejnit v rámci hry jako takové a ne na veřejném fóru má asi svůj důvod. Jak jsme si všichni dozajista za tu dobu, co se zde závisle potácíme všimli, obě tyto složky jednoho produktu mají vlastní pravidla. Nějaké spolu korespondují, jiná se lehce a další diametrálně liší. Hra je pro celou hru to nejdůležitější. Veřejné fórum je pouze takový pomocník, jako PB. Dá se hrát bez něj stejně kvalitně, jako s ním ... jen to stojí třeba víc času, protože novinky se dozvím později nebo vůbec, nedostanu dobré scripty atd... . Proto je možné, že veřejné fórum má svá pravidla daná IG stejně jako hra, ale jinak nastavená, pro jejich důležitost pro danou součást produktu. Vedení (naše vedení) hry mělo tu možnost upravit zveřejnění ticketů ve hře (kmenová fóra a PM/OZ) a udělalo tak - tím bychom dostali odůvodněný angelinův text, že třaba většina lidí z herní podpory vítá zveřejnění ticketů, ale prostě na zdejším fóru s tím může dělat jen něco IG. A zde jde o to, zda o tomto IG vůbec chce diskutovat ..... ví zde někdo, zda se o tento krok třeba už někdo někde nepokusi a dopadlo to katastrofou - opravdu sprosté hádky, vulgarizmy z čísla 10 rychterovy stupnice, čili proto už o tomto prostě IG nebude jednat? A pak tu akorát prostě jen nadáváme a nadáváme, a zbytečně na někoho, kdo za to nemůže. Jrok vytvoření sekce okénka cheathunters teamu byl dobrý krok a nevidím na toto pochvalu (zda funguje správně, je věc jiná a vhodná k diskusi).
Ono se totiž vždy mnohem lépe hudruje, nežli chválí. Připadne mi to jako jednodušší forma projevu (všeobecně i v reálném životě).
Přiznám se, že jsem se dozvěděl před pár dny věc, kterou jsem si myslůel, že je v DK týmu známá a já si ji jen domýšlel a milně. Ale na co jsem přišel, že v DK týmu to není známá věc. Dotyčný se to dozvěděl jen tak mimochodem. Znalosti DK týmu jsou od hodností okleštěny a okleštěny .... Pokud je zde někdo, kdo může opravdu plnohodnotně odpovědět, zda je vůbec možné od IG žádat zveřejnění ticketů, je to Indigra (která nyní jak už bylo zmíněno marodí a má horečky ke 40) a pak "možná Sonik, který je jeí zástupce, ale i tak je i on se svou pravomocí okleštěn a co hlavně, není to zaměstnanec IG. Má svou vlastní práci jako já, angelino, Diakritika a další zaměstnaný lid a DK se věnuje ve svém volném čase.
Pokud by někdo zde chtěl urychlit odpověď, ať si podá ticket s požadavkem a logicky tam vysvětlí proč žádá zveřejnění ticketů an fóru ... pošle ho Indigře a jakmile se její zdraví trochu zlepší, čemu se asi bude věnovat první? Důležité práci z IG, pak nejspíš ticketům pro ni a pak asi veřejnému fóru.

A hádání se zde?

taky zajímavá otázka a vůbec sem nepatří ...... to si kluci můžete dělat v PM. Podpisy a pak poukazování na to, jak si to má kdo myslet, i já to pak mohu brát stejně jako další osobně a může tu být jen fórum jednoho člověka, nebo nikoho.

EDIT:/

Malkinova reakce byla opravdu dost ujetá .... dělat z lidí hlupáky bys rozhodně neměl.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser18022

Guest
Pro Lotosový kvítek :)

odpovim na dotazy:
1. pomuze se tim supportu - dolozenim a vystavenim ticketu ustane neopravnena kritika .. pokud doopravdy neopravnena je

2. pomuze se tim v objasneni pravidel (na tema pravidla vetsinou na foru nikdo nereaguje)
a) ubude zbytecnych dotazu pres ticket system a supportu to usetri cas
b) pomuze to hracum pochopit nesrozumitelny pravidla
c) pomuze to pripadne diskuzi o "hloupych" a zbytecnych pravidlech

3. pomuze to hracum - kdo dostal neopravneny ban .. zbytecne sklouzne do vulgarit .. a arogantni chovani na druhe strane k tomu jeste prispeje
a) takze pokud napriklad uvidim, kam to muze vest .. rozmyslim si to
b) pokud ti poradi nekdo, kdo si podobnou situaci prosel nebudou hraci zbytecne nastvane odchazet
c) pomuze to hracum v tom, ze bude verejna kontrola chovani a rozhodovani supportu

jen poznamky k trestum a blokaci .. ano .. sou provadeny okamzite .. ale pokud si supporter nedokaze verejne obhajit "svoje" mel by odstoupit
a i kdyz to nepomuze primo tobe .. muze to pomoct tem .. co prijdou po tobe a narazili by na toho samyho ..

ten konec tvyho prispevku by potreboval zaramovat ..

"Je to všechno jen o psychice - chcete se s kýmkoli podělit o svůj neblahý a zničený osud.... (z pohledu poškozeného hráče)...
po roce už si říkáte, že jste rádi za to co máte, ale dřív jsem chtěla křičet a bít se za pravdu, za svobodu a aby konečně ze mne někdo smyl tu špínu a bahno, které jsem neudělala, neprovedla a tudíž se proti pravidlům neprovinila...

Sžírá vás Bezmoc, Beznaděj, Bezpráví, pak přichází Flustrace a nakonec Deziluze, Prohlédnutí, Totální Rezignace a Nenávist... Nenávist vůči všemu "barevnýmu" a naprostá ztráta Důvěry v "autority", které ještě dál a dál ústí další a další "potyčky a naivní a zcela marnou snahu alespoň docílit již "post mortal" nějaké nápravy..."

a mimochodem ... muzeum uz vznika .. prave sem zpracoval pripad Malicek S2 - kmen LFFF .. takze tvoje prispevky rad uvitam .. stejne jako tickety od vsech .. co by se radi podelili :)
 

DeletedUser11059

Guest
1. pomuze se tim supportu - dolozenim a vystavenim ticketu ustane neopravnena kritika .. pokud doopravdy neopravnena je

2. pomuze se tim v objasneni pravidel (na tema pravidla vetsinou na foru nikdo nereaguje)
a) ubude zbytecnych dotazu pres ticket system a supportu to usetri cas
b) pomuze to hracum pochopit nesrozumitelny pravidla
c) pomuze to pripadne diskuzi o "hloupych" a zbytecnych pravidlech

3. pomuze to hracum - kdo dostal neopravneny ban .. zbytecne sklouzne do vulgarit .. a arogantni chovani na druhe strane k tomu jeste prispeje
a) takze pokud napriklad uvidim, kam to muze vest .. rozmyslim si to
b) pokud ti poradi nekdo, kdo si podobnou situaci prosel nebudou hraci zbytecne nastvane odchazet
c) pomuze to hracum v tom, ze bude verejna kontrola chovani a rozhodovani supportu

Toto jsou rozumné důvody, které by v návrhu měly být uveřejněny a na jejichž základě by se mělo jednat s IG (pokud to bude možné a nebude to zbytečné, neboť třeba by tuto pravomoc mohla mít i Indigra) o možném povolení zveřejnění ticketů zde.
A touto formou se má o tom jednat.
Pokud je Diakritiko pro nás důležité vědět a znát oficiální stanovisko herní podpory .... vzes to v okénku cheathunters teamu jako dotaz.

jen poznamky k trestum a blokaci .. ano .. sou provadeny okamzite .. ale pokud si supporter nedokaze verejne obhajit "svoje" mel by odstoupit
a i kdyz to nepomuze primo tobe .. muze to pomoct tem .. co prijdou po tobe a narazili by na toho samyho ..
Sice to maličko souvisí, ale už je to na jinou debatu.
 

DeletedUser

Guest
tak dáme z CZ DK fóra odkaz na kmenové fórum nějakého kmene pod názvem Tickety stejně jako to má Kmenový magazín :) a bude vlk sytý i ovce celá :) protože toto IG nezakázalo :)
ale však jak diakritika psal, kdyby Support chtěl, tak určitě je někdo kdo má kmenové fórum ne v DK ale externí, tak se s někým takovým dohodnout (viz. třeba Diakritika) a tam zveřejňovat tickety - Inno by proti tomu nic nemohlo udělat neb by to nebylo proti pravidlům oficiálního DK fóra ale bylo by to jen a POUZE na fóru kmenovém (jež by ale bylo přístupno každému :D)
ono to chce jen a pouze CHTÍT ze strany supportu, aby se do něčeho takovéhoto pustil neboť zakázáno to NENÍ ! :hi

A na každou další věc uděláme další fórum a pak další a další. Nesmysl, už jen jak zveřejnit kmenové fórum všem hráčům bez registrace.
Další věc je externí fórum a na něm zveřejňované tickety DK týmem. Bohužel DK tým nesmí nic vynášet mimo portály Inna a natož takové věci jako je ticket.
Pokud hráč chce, může si ho zveřejnit sám na kmenovém fóru, či zprávě.

1. zverejnovani ticketu uz je povoleny ted - za uvedenych podminek
2. na zaklade ticketu polopravdu?! a pravda je kde .. kdyz ne v ticketech?!
3. a uvedumejes si ty .. co se siri po internetu ted?! horsi uz to byt nemuze ... aspon podle me ... ale ja sem byl dycky optimista .. treba muze :)
4. ticketama se neresi jen prohresky .. precti si forum .. na kazdou otazku je misto odpovedi napsany "napis si ticket" ...
5. pokud se zverejnenim budou souhlasit vsichni dotceni hraci .. nevidim nejmeni duvod to zverejnit
6. pokud nebude otevrenost ... nebude duvera .. a pokud neni duvera ... vypada to tak, jak to vypada ...

1. Povolené to je na kmenovém fóru a ve zprávách.
2. Co vím tak problémy vždy byli se zveřejňováním jen částí ticketů, kde samozřejmě hráč zveřejnil, jen co chtěl a hodilo by se mu to.
3. Co se šíří po internetu teď je věc úplně jiná ....
4. Neříkáš pravdu, tím že tu píšeš že za každou otázkou stojí, napiš si ticket. Pokud moderátor ví, nebo má pravomoc tak odpoví, pokud ne, píše se Ticket, vždy tomu tak bylo.
5. Souhlasil bych se zveřejněním různých otázek, bugů atd. Protesty za prohřešky ne, jelikož je to ve hře zneužitelný.
6. Otevřenost je v rámci vnitřních interních pravidel. Jak to vypadá ? Vidím tu neustále opakující se hráče, kteří tu touží po něčem co ví že hned nemůže být, mají svou pravdu a názory z druhé strany barikády nevidí i když je to vysvětlováno pořád dokola.

angelinocz:
tak prestanme resit muj elan .. muj volnej cas .. chut pomoct .. a bavme se v oblasti paragrafu .. proc to nejde
a nebo verejne priznejte, ze to nechcete ... nikdy ste nechteli a chtit nebudete ... ze sou to jen takovy reci .. k uchlacholeni hracu ... tema se muze zamcit a nejlip i smazat ..
proc si v tom neudelat jasno?!
ono to Kmenovy forum ... na kterym se tickety zverejnovat muzou .. muzete dokonce vlastnit a spravovat i vy .. a me k tomu teoreticky nepotrebujete ... jen by se muselo chtit
a prece jen jeste poznamka:
kdyby ty tickety byly verejny a volalo se i z vasi strany po zverejnovani ... pak mne neni jasny .. proc na kazdou otazku polozenou na foru .. prijde odpoved napis si ticket ..
ted zas vy :)
a prece jen jeste jedna poznamka
su oznacovanej za kverulanta a buhvi co jeste ... co se trosku zamyslet nad tim .. proc vznikaji prispevky myho typu .. to si fakt myslite .. ze plytvam svym volnym casem jen tak .. abych nekoho z vas nastval?! to fakt nikomu nedojde .. ze je treba neco spatne? .. ze by slo neco zlepsit? proc se vzdycky hned zakopete na druhe strane barikady?!

Pořád dokola, MY CZ DK tým nerozhodujeme zda Tickety budou či nebudou zveřejňovány, toto je rozhodnutí InnoGames a je to celosvětové, To by museli souhlasit všichni PM ze zemí kde je DK, pochybuju že by udělali vyjimku jen nám, jen kvůli tomu že to chce pár hráčů.
Další věc je zakopání, myslíš že kdyby jsme se zakopali, jak tu vesele tvrdíš, že by jsme s Tebou, zde diskutovali? Kdyby to bylo jak tvrdíš, téma by bylo dávno zamknuté s jasnou odpovědí ....
 

DeletedUser11059

Guest
Papasese, proč se domníváš, že člověk pravidelně "odměňován" reálnou mzdou není zaměstnancem IG GmbH ?
Viz Sonik.CZ, který s největší pravděpodobností spadá do sféry placených členů DK Teamu....
To jsem si také myslel, a dozvěděl se, že Sonik je zaměstnanec někde jinde v jiné sféře a DK se věnuje ve volném čase ... zajímavé zjištění, že? A pokud dostává PB? nebo tisícovku měsíčně, nedělá to z něj na HPP zaměstnance, ale třeba brigádníka. A u nás v práci brigádník nemá takovou zodpovědnost jako kmenový zaměstnanec.
Taky jsem si myslel, že jsou 2 placení zaměstnanci, ale je pouze jeden, a ten to musí stíhat.
- jak říkám, každý hráč je posuzován individuelně a tuším, že tickety které se u tebe nashromáždí budou případy vyhnané ad absurdum...
Tedy je nemůžeš brát jako precedenty v dalších obdobných případech, natož aby se na tyto tickety další hráči odkazovali a dle nich se hájili...

Jde jen o to, aby se hráči naučili přijímat ten holý fakt, že support má vždy a v každém případě pravdu...
Já to již přijala (ani to nebolí), ale trvalo mi to hoooooooodně dlouho... :sorry

A mé tickety by ti Hacku byly stejně k ničemu - kopie i screeny ticketů byly označeny za falzum a můj zájem o čištění byla názvana jen snahou se zviditelnit a pošpinit DK Team.

Již nic podobného nechci nikdy víc zažít a mohu děkovat, že mám zpátky toto forum, které mám moc ráda :sorry
To máš pravdu, že každý je posuzován trochu individuálně, protože je posuzován třebna jiným posuzovatelem. A o tom jsme se už mnohokrát bavili, že co mozek, to originál.
A přesně to je to, o čem jsem se zmínil ... Tobě se nestalo nikdy (opravdu nikdy), že bys nebyla s prací DK týmu spokojena (v tomto případě supportu)? Protože podle Tvých slov máš jen a pouze záporné zkušenosti.
Já mám obojí. Jak kladné, tak záporné. Kladné v případě, že jsem si slušnou cestou v ticketu šel za pravdou a docílil jí. Zápornou, když jsem byl neoprávněně trestán a komunikace byla nulová ... pak byla moje blbost, že jsem si za tou pravdou nešel ještě dál, třeba bych jí docílil (formou ticketu k nejvyšší instanci). A podle toho mohu dle mého názoru říci ... ten a ten supporter je podoben Tvému přirovnání a ten zase zaslouží smeknout.

Jinak řešení pravidel . ... . k tomu opravdu asi nepomohou konkrétní tickety, protože holou pravdu ví jen někteří a jejich jen znění poukazovat bez debaty a vysvětlení je jako vystavení nynějších pravidel a hráči, přeberte si to.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru