• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Sleva mincí

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser11059

Guest
To je otázka ....... oněch 57% bylo ve prospěch i Tebou chtěného? - otázka k zamyšlení v návaznosti na níže psané.
Pokud se podíváš do debat všech světů, kde dříve anketa proběhla a výsledek byl těsní (ne max rozdíl cca 15%) jaké to vyvolalo pohoršení a skoro žaloby na vedení CZ DK, že tak těsný výsledek a ještě u 20% účasti aktivních účtů světa je možné výsledek akceptovat a anketu neanulovat.
Byli to právě ti cituji obyčejní hráči, kteří svým přístupem zajistili tyto kroky, aby účast musela být vyšší, nežli žalostná, a výsledek nebylo možné napadnout vůči těsnému rozdílu.
To, že za % účast si mohou zase jen a pouze hráči samotní, už nikoho nezajímalo. A právě díky nemalé vlně kritiky na postup vedení se vyšlo vstříc hráčům ............ pak se buď divím, jak je možné, že po kritice krok vstříc je opět kritizován, nebo se nedivím, neboť toto je jeden z klasických znaků naší povahy - Za každých okolností nesouhlasit, vždyť vlastně zavděčit se všem ani není možné (ani Pán Bůh to nedokáže, natož jeho "podřadný" výtvor).

Věc jiná je informovanost .......
 

DeletedUser

Guest
nějak nechápu vedení této ankenty, jednou byly dána nějaká kritéria, a i když byly splněny, někdo rozhodl o tom že hlasování je moc těsné, a prodloužil anketu. Pak můžeme polemizovat co je těsné hlasování či 51% ku 49% nebo 57% ku 43%.
před vyhlašením této ankety bylo dané, že musí hlasovat více jak 50% hráčů (což bylo splněno) a pak už by mělo být vedlejší jestli pro bylo 51% hlasujících nebo 70% hlasujících.
to mi pak někdo taky může říct že 1+1 není 2 ale 1,9
to mi opravdu hlava nebere.
poďme tento svět dohrát a ne znechutit necitelnými zasahy supportu, co odradí tuto, podle mě výbornou hru, hrát
 

DeletedUser

Guest
to papasese
- at kritika - tak většinou se ozývají Ti, co jsou nespokojený.. to je normální, stejně tak jako to, že dění na dalších světech zas tolik lidí nesleduje.. Tvrdit že "vyšlo se vstříc hráčům" můžeš podle mě zase jen na základě ankety - jinak budeš vždycky vycházet vstříc jen těm nespokojeným - co mají důvod psát..

- mě osobně naštvala právě ta neinformovanost.. hlídáš výsledky.. říkáš si dobrý..(a další lidi v kmeni samozřejmě taky..) pak se to prodlouží o týden a pak se to stornuje, že to je těsný.. a zase bez informace, kolik tedy to má být, aby sleva byla (a otvírají se na dalších světech další ankety..)

to tigy
- nebylo jasný, že to musí být víc jak 50%..(tedy pokud jsem ke zprávám k tomu něco nepřehlídla, pak se fakt omlouvám..) byly oznámeny nové možnosti na uzavřených světech - k tomu anketa.. pokud byly/jsou nějaký podmínky k těmto anketám, mělo a má to tam být..
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser25426

Guest
to papasese
- pokud se někomu vyšlo vstříc, jak píšeš, mělo by to být někde uvedeno - protože - u minulé ankety na S9 někdy před rokem, nebyla žádná pravidla hlasování, a prošlo to napoprvé... Nikdo se nebouřil, ti co to chtěli byli spokojeni a zbytek to zřejmě ani nezajímalo - mrtvoly a zástupy mince nepotřebují :)
Opět nevidím žádné protesty na světě, kde hraju, a sledovat ještě dalších x světů a jejich debaty fakt nemám čas :)

to tigy
- nebyla dána žádná kriteria, upřesnění přošlo až s prodloužením ankety pro údajnou malou účast...
 

DeletedUser

Guest
to Willibald

byla prodloužena a dány kritéria, tedy nač byly dány?
 

DeletedUser25426

Guest
Ptej se jinde a jinak :) Proč byla prodloužena a proč žádná kriteria v první anketě nebyla...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser11059

Guest
- mě osobně naštvala právě ta neinformovanost.. hlídáš výsledky.. říkáš si dobrý..(a další lidi v kmeni samozřejmě taky..) pak se to prodlouží o týden a pak se to stornuje, že to je těsný.. a zase bez informace, kolik tedy to má být, aby sleva byla (a otvírají se na dalších světech další ankety..)
To je jediné, v čem tkví zakopaný vlkodlak. Vzdělené informace a jejich změny.
To nemohu jinak, nežli souhlasit.
Snad vše dopadne tak, jak je to stejně nastartované ....... jen na okraj - sleva mincí je jeden z těch lepších kroků vpřed této hry
 

DeletedUser

Guest
.. ale my pořád nevíme, jak je to nastartovaný.. tedy už víme, že musí hlasovat víc jak polovina hráčů, ale nevíme kolik % musí být pro, aby sleva byla (copak my.. u nás už anketa proběhla, ale běží na dalších světech..)
.. ano - určitě je dobře, že podobná možnost je.
 

DeletedUser

Guest
Nastaveni ankety se da odtusit, 57 procent je malo, 65 uz stacilo :). K cemu se nikdo odpovedny bohuzel nevyjadril je to, kdy slevy budou na svetech aktivovany. Proste chybi informovani a cele ty ankety jsou uz od zacatku lehce zmatene prave i diky upravam a doplnovanim dalsich vicemene (ne)urcitych podminek. Muzem tu psat co chcem, zastupcum Inno je to stejne uplne fuk a jen to odrazi fungovani cele nasi bananove republiky :cry
 

DeletedUser36400

Guest
mužu se zeptat kdy a jestli vůbec budude aktivováná sleva mincí na S24 ?
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru