• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuse k rozloučení.

DeletedUser33450

Guest
Nejen sonikovi,ale i ostatním děkuju za trpělivost s námi hráči.
Je škoda a mrzí mě,že tolik lidí skládá svou práci.Asi jste měli důvod,zřejmě vás k tomu něco většího vedlo.
Ale vězte,že život je stále boj a proto ho stojí za to žít!
Nikdy není nic lehké a práce s lidmi je nejsložitější.
Mnozí tu prožili léta,stálo vás to úsilí,čas,..,tak se mějte v životě fajn,at vás provází štěstí a dobrá nálada.;)
A pověřte si své další zástupce,at nad námi bdí i po 1.9.Ono by to totiž ta hra těm stovkám lidičkám chyběla,zvykli si na sebe a je to pro ně i relax.:greatA vy budete chybět určitě!
Čauvec a mějte se,
s pozdravem hezké prožití ted už noci přeje jen jedna z mnoha,mnoha hráčů,co spadli do hry.
pavlisek7:):hi
 

Cleana

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
Prostě a stručně,ti co nám vedli hru najednou končí!!!!!!!!!!Co bude dál?????????Já osobně jim děkuji za tu práci kterou celá léta odváděli,byla to krásná hra hlavně v začátcích,ted už je to o něčem úplně jiném a kdo ví co nás čeká dál.Dík staré partě ,za jejich práci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

DeletedUser651

Guest
Poděkování končícím adminům

Tuto hru hraji od 9. 11. 2007. Zažil jsem konec sv3, sv4, pokus o ukončení sv2 a prožívám i nynější Timeend na sv1 :( a hraji dál, i když nyní tak trochu stagnuji a "jedu" i na sv26
Neznám všechny odcházející adminy. Znám osobně Sonika :great a Indigru :great. S oběma jsem byl vždy spokojen a jejich jednání bylo vždy na úrovni a o to více mne mrzí, že končí. Vždy odpověděli a vše vyřídili k mé spokojenosti nebo spokojenosti mého kmene. Dalšího admina - Betkapetka :( znám také osobně a o tom je to jiné. Na srazech super a sranda :D, ale jako admin, nic moc a svého postavení i dosti využíval ve svůj i kmenový prospěch, ale to už se řešilo i jinde a na jiné úrovni a nemá cenu to tady teď řešit.
Každopádně je to škoda a je mi líto ukončení jejich účinkování v této hře a do dalšího života jim VŠEM bez rozdílu chci poděkovat a popřát mnoho osobních i profesních zdarů a úspěchů.
Lidičky a jiní hráči, je to tady sice jako diskuse, ale chovejme se jako lidi a ať už to bylo jakkoliv, poděkujme a buďme slušní. Jak se chováš ty k ostatním, tak se chovají ostatní k tobě.
Ještě jednou DĚKUJI
 

DeletedUser

Guest
Nevážíte si tu těch, kteří odešli nebo byli odejiti z týmu, a teď nemluvím o sobě, já šla sama, ale o starých věrných pardálech,..proč? Protože ryba vždycky smrdí od hlavy.
 

DeletedUser33829

Guest
Původně jsem se chtěl rozepsat, ale nemá smysl ztrácet nějaký delší čas nad příspěvkem, který by Biblos smazal, ač pochvala se tu nemaže, přitom dle pravidel by měla... no to je jedno, takže k věci a jen stručně.

Jestli si tady někdo myslí, že za 6 let neudělal ani jednou chybu, tak je buďto velice naivní nebo arogantní anebo se jedná o nejdokonalejšího tvora, který kdy chodil na této planetě.;)

Já jsem proti nikomu nic donedávna neměl, ale jestli řešení s rozvahou, je to, že se na tickety neodpovídá a zamykají se bez odpovědí, s čímž má nemalá herní část komunity osobními zkušenosti, tak já jsem budoucí admin.:rofl

Indigo, já Ti upřímně, vážně a zcela bez ironie, děkuji za zničení dvouleté práce na světě 22, děkuji Ti za sebe a dalších několik hráčů, kteří buďto neoprávněně dostali BANy či další z naštvanosti na vás si smazali účty, že jste tím uchránili naše kreditní karty/chození na poštu a posílání peněz do Německa a naučila jsi nás trávit čas smysluplněji, jak jsi často psávala zde na fóru nebo mi do ticketu, že máme dělat jiné věci, než sedět u DK. Sice jsi tímto způsobila zbytečnou a dosti nemalou finanční ztrátu firmě InnoGames GmbH., ale díky Tobě jsem v létě po práci dělal jiné věci a nešel po práci si hned sednou za počítač. Hráči mají trapné dotazy, které si můžou najít na Wiki, někteří urážejí vulgárně, jiní protestují, ač nejsou v právu, ale copak ono za 6 let nebyly uděleny BANy i nespravedlivě? Copak jsem se k porušení pravidel nepřiznal? To, že řada hráčů co porušují pravidla ujde postihu je jasné, tak jako to, že se stane chyba, s tím je třeba počítat, ale taky přiznat si to a to tady chybí. Já se dokonce přiznal k věcem, na které byste nikdy nepřišli, kdo by tohle udělal, především z těch co se tu z ničeho nic objevili, aby Ti přáli všechno nejlepší a za chvíli odsud zmizí a za pár týdnů si na Tebe ani nevzpomenou? A ocenit to u mě jste taky nedokázali. Ale to, že Ty a Sonik.cz, dva nejvyšší představitelé českého Dk Týmu a jediní dostávajíce za svoji práci peníze, při znalosti stejných věcí a řídíce se stejných pravidel dospějete naprosto k odlišnému výšši BANu nebo to, že někteří hráči porušovali pravidla a bylo to jasné jak facka, skončili bez trestu a vaše argumenty, když člověk po mnoha měsících použil vůči vám, tak jste se mohli sami u toho vztekat :) a musíte uznat, že byli dosti stupidní některé vaše argumenty. Možná jsem sice vždycky nevěděl všechno, ale většinou jsem měl více informací jak vy.;) A o to tady šlo, nečekám, že veřejně to přiznáš, ale sama pro sebe bys to přiznat mohla. Spíše jsem byl naivní já, že jsem si myslel, že se zachováte vždycky spravedlivě. Blokaci ve hře, další a neoprávněnou dle mě, mi nikdo nevysvětlil a všechno co bylo napácháno nespravedlivě z vaší strany už nikdo nikdy nespraví, ale s tím je potřeba počítat, spíše jsem byl já naivní, že jsem si myslel opak. Ještě, že jsem na světě 16, aspoň tam, skončil zavčasu.

Mrzí mě nejvíce odchod bětkypětky, na toho tady dost lidí nadávalo, ale ten mi dokázal vždycky nejvíce poradit. Když uvedu imaginární příklad, proč mi hra háže, že 2+2=5, tak s takovou 50% jistotou by mi Indigra nic neodpověděla, Strify by mě explicitně poslala do hýždí, Biblos mi napsal, jak je to kouzlo naší hry od InnoGames, ale bětkapětka by mi napsal dvoustránkovou odpovědět, kde by mi vysvětlit, že se nejedná o celá čísla, ale o zaokrouhlená čísla, jak hra pracuje na desetinná čísla atd. a tak je něco takového možné.

Mirko, jelikož to pro Tebe bylo živobytí, tak Ti přeji, abys si našla co nejdříve novou práci a pamatuj, že se v reálu vůči lidem nemůžeš chovat, jak jsi se kolikrát chovala zde, to nejde, jinak s Tebou brzy vy.... jak už psal zde myšpulín.

Novému adminovi přeji, aby měl na paměti, že je zaměstnancem německé firmy InnoGames GmbH., že je podřízený vůči majitelům a hráči jsou klienti, zákazníci této firmy, kterou živí, a že tu slouží k mnoha věcem, ale není naším šéfem, my nejsme v pracovním poměru vůči adminovi, ale admin je v pracovním poměru vůči firmě InnoGames GmbH., takhle to je, ale zde si to bohužel někteří překroutili k vlastnímu obrazu, tak jako mi zde byly smazány dva příspěvky, kde jsem se paradoxně zastal firmy InnoGames proti jejich zaměstnancům, jenže oni řídí jejich fórum, a tak právo vlastníka jde bohužel na úkor moderátorů, protože oni tu do toho zasahují.

Jinak, jelikož se ty chvalné příspěvky, které jsou formou kritiky, zde nemažou, tak snad i tato kritika nebude mazána.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Shedde, nezlob se na mě, ale ty jsi se musel narodit v biografu.:mocking
 

DeletedUser

Guest
Dobré ránko...

Předně... všem odcházejícím přeji mnoho jiných životních úspěchů, život jde dál a nikdo nezemřel. :)

Nadávat za křivdy, ač se stali, tu nikomu nehodlám... všichni jsme jen lidé a je na každém, aby si ze svých chyb bral poučení. Že byl zdejší systém nedokonalým? Co na tom, je to jen hra... bohužel někteří, jak k ní usednou se chovají i nadále jako v reálu, jen třeba místo rohlíků chodí nakupovat hlínu. :D

Takže se mějte pěkně, já vám rozumím... i já si chci jen dohrát svět 20 a s touto hrou se rozloučit... Velká většina modernizace této hry z ní dělá něco úplně jiného, než do čeho jsem se přihlašoval kdysi dávno. Takže předpokládám, že i odchod supportu na těch zbývajících pár měsíců překousnu, tak jako placení za vyšší produkci a podobné "vylepšování". ;)

Všem, i těm rýpajícím přeji pěkný den. :king

[SPOIL]
Je to jako by vitezny hrac sveta pred koncem TimeEndu nechal ucet zbarbarit, ale presto je vetsim vitezem i sam nad sebou a nad vsemi nez ti co to dohraji az do konce.

To mám za sebou ze světa 4... neberu to jako vítězství, byl to prostě logický krok a vím i o jiném hráči, který z vítězného kmene raději vystoupil a dohrál sám za sebe... on po sloučení více kmenů prostě vzniká chaos a ne každý se v něm chce pohybovat :cool
[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
Třeba proto, že tituly nastavovala právě Indigra a zdravý rozum jí napověděl, že nemůže být samozvaně V.I.P. :yes
 
Nahoru