• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuse k rozloučení.

DeletedUser31120

Guest
To nemá zástupce moda práva ? pro její nastavení ? vím že lidem z forka práva zustali
 

DeletedUser

Guest
Noo...myslím si, že práva jsou interní záležitost, to je jedna věc a titul VIP druhá.
Třeba bude Indigře titul změněn, ale v současné situaci to přeci není to nejdůležitější? :)
 

DeletedUser30420

Guest
No, upřímně řečeno - DK je pro mě nejlepší browserová hra co je aktuálně na trhu a hraju ji též od prvního světa, ale musím říct že support je naopak (a vždy byl) jedním z nejslabších vůbec. Kdykoli jsem něco potřeboval, buď se mi dostalo negativní odpovědi (jak jinak - nejlehčí je napsat NE), nebo se případ zametl pod stůl (cheathunter poslal nejednoznačnou odpověď) nebo když jsem upozornil na největší katastrofu za mě - chyby v překladech z němčiny kdy pak vypadají některé možnosti ve hře trochu (možná že dost) hloupě. Napsal jsem to tedy supportu a bylo mi řečeno, že JA všechny ty chyby mám najít a nahlásit. Je to nějaký vtip nebo jste tak líní proboha?! A co tam dělají asi vaši testeři? Bože...
 

DeletedUser2118

Guest
už delší dobu se na Dk nepohybuji ..nepíšu na foru ani hru samotnou už nehraji ale nešlo nejak aby se ke mne tadle informace nedostala

jak na ni zareagovat ? tot otázka

nezbývá něž všem tu zmíněným popřát at se jim daří ...

z osobního hlediska mi je odhod všech líto ..krom jednoho
 

DeletedUser22162

Guest
mno urcite ste odviedli skvelu pracu , len odo mna tam mate 18 vybavenych ticketov :cool ale ako sa hovori čas prísť , čas odísť :)
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
chci všem odcházejcím říct sbohem, dneska to na mně vyskočilo a docela šok, nezdá se mi to normální ale to je možná moje paranoidní vlastnost vidět za vším něco divného.
Jsem zvědav jak to u bude fungovat bez vás i s těmi novými.
 

DeletedUser

Guest
Tak se s Vámi všemi loučím a přeji Vám hodně štěstí v tom co budete dělat do budoucna. Sám již DK nějakou tu dobu nehraji a nějaký ten pátek již nejsem ani členem DK Teamu. Znám Vás všechny snad až na jednoho osobně a doufám, že se ještě někdy potkáme. Možná jsem měl na některé věci jiný názor než někteří z Vás, ale to teď není podstatné. Děkuji Vám všem za odvedenou práci a za spousty a spousty obětovaného času. A Sádlošovi speciálně, aby měl vždy na nohou obě ponožky :)

Loučí se,
Pan Ořech
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Shedde - tohle opravdu není fórko pro Tvé romány. Upozornil jsem Tě, že vše, co nesouvisí s daným tématem, bude smazáno a prosím ostatní, aby se tím také řídili. Jinak s tím naložíme jako se spamem.
 
Naposledy upraveno:
Nahoru