• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Prémiový trh - Diskuze

DeletedUser40852

Guest
Ty by sis měl zařídit kurzy češtiny, protože sis můj text přemorfuloval jinak, než je napsaný.:wackoKdyž to budu chtít řešit vážně, tak napíši jinou cestu přímo Kozmiczovi a nebudu to psát tady, když na to tento topic stejně neslouží.:blush
Napiš třeba na lampárnu na hlavním nádraží, mně je to jedno
 

DeletedUser27731

Guest
Ne, bohužel... stará varianta se zruší a je nahrazena novou...
 

DeletedUser40698

Guest
Přesně tak, protože si hráči dost slušně vydělávali PB za prodej surek, já například na jednom světě za cca 1,5 měsíce asi 3 až 5K plus za výhry.
Jinak od ledna jsem si zakoupil nouzově přes sms a volání celkem jen 1940 PB za 950 Kč.

Tak se nedivím, že to mění.

Ještě, že jsem hraní už před cca 3 týdny omezil.
Ještě se teda pak regnu na ten s42 abych se podíval na tu novou vymyšleninu.:wall
 

DeletedUser31120

Guest
Beztak ten prémiový trh bude pořád prázdný :D na začátku :D

Takže si hráči PB vydělají :)
 

DeletedUser

Guest
Řekl bych, že premiový trh je dobrá věc, dělá hru pro hráče vyrovnanější, ale má to chybu a to ze začátku hry. Já bych si např. taky koupil nějakou tu surovinu a dal bych za ní i víc PB než je kurs, ale problém je, že suroviny získají jen ti, co neustále sedí u hry a klikají na trh, kdy se tam objeví nějaká ta surovina. Prostě ze začátku je ten kurs nesmyslný a výkup surek za PB se vyplatí více, jak utrácet PB za jiné funkce. Klidně by první 2 dny mohl být i kurs. 1000 surek za 40 PB. Pak by si surky mohli koupit i ti ostatní, protože ne všichni by už skupovávali všechny surky za ty PB.
 

DeletedUser40698

Guest
Tak nevím no, za necelé půl hodiny od registrace mi za cca dvě hodinky přijde 4PB, což je rekord a hlavně se nemusím podbízet a jedu dle průměrné tržní hodnoty která je teď nějakých 64 surek:1 PB, takže když je tam ochranná doba nastavena tak dlouho až mě to překvapilo, to se určitě bude moci dát vydělat/nasyslit/nahamounit dost PB.:D :cool

Takže zatím měním názor a říkám, dobrá věc.:great
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
já byl schopný vydělat první dny 20 pb za 1k surek, aktuálně 15pb takže jsem ztrátnej :(
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
zruší se tímto obchodování s pb mezi hráči? nebo zůstanou obě možnosti...?

Zatím mám informaci, že na nových světech bude funkce "Prémiový trh" a na starých světech zatím zůstane funkce "Obchodování s prémiovými body". Pokud nastanou nějaké změny, budeme vás včas informovat.
 

DeletedUser31120

Guest
PB nejdou odesílat jiným hráčům, bomba! :yeah sakra už ....
 

DeletedUser41705

Guest
poptavka

U noveho systemu obchodu s pd mi vadi, ze nemohu zadat nabídku na nakup surek ( nemyslim prodej surek )... a čekat nez ji nekdo prijme.
Ted musim cuchat jak ohař na trhu jestli tam nahodou neni nabidka...kdyz uz mam to stesti, že tam je tak nez vytukam na tabletu potrebne mnozstvi surek, je nabidka fuč.
Bude se ten system upravovat, nebo jsem ho spatne pochopil?
 
Nahoru