• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 39

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
No to už vypadá trochu líp, ale na začátku světa mi kdosi napsal a teď opravdu nevím, kdo[SPOIL]musela bych to hledat v nesmírném množství zpráv[/SPOIL],že se mu váš kmen nelíbí, protože je komunisticky laděný. Dál jsi nějak spojený s Sheedem, který Karla Marxe nezapře a jeho příspěvky jsou politikou přímo nasáklé.


No a tohle se líbí zase mně
https://www.youtube.com/watch?v=Vial5UJLaKU
 

DeletedUser

Guest
Každe zriadenie ma svoje klady a zapory,aj kapitalizmus,toho ma kopec.
Shedd je všetko možne,ale komunista určite nie,pisali sme si tak o tom,čo odkial,by bolo treba upustiť,ubrať a pridať a čo vidime ako spravne riešenie,rozhodne nik u nas komunista nie je.

Sme vo vojenskej hre,preto mam veľmi rad bojovnikov,ktory tu nestavaju domečky,ale naozaj bojuju a či je to šport,kultura,politika,všade mam rad a uznavam len extratriedu,keď niekto niečo robi,aby zo seba dal všetko a robil to na 100%,nemam rad priemernosť,priemernych je vo svete veľa ľudi,ani vysledky,ani život.

Za skoro 9 rokov hrania,som tu poznal len 3 hračov,čo možem povedať su extratrieda vojenska na DK,rychlik,Shedd a kokosman100.
 

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
DK ale není tak složitá hra, takže té nadprůměrnosti se dá získat jen na úkor času a pro většinu lidí není možné, aby se stali průměrní v reálu jen aby byli nadprůměrní tady, jestli jsou tam špičkoví sportovci či podnikatelé, nutně si tolik času na hru dovolit nemůžou, takže je to vykoupené zástupy, někdo ten čas v kmeni tomu věnovat musí, DK je hra především o čase. Takže špičkoví a nadprůměrní můžou být leda důchodci nebo nemocní nebo lidé, kteří obětovali tolik času. Teď napíšu slovy jednoho ze svých přátel, když se bojovalo a už to nebylo malé množství vesnic : "14 dní jsem u toho seděl ve dne v noci, rodina mě nenávidla a všichni v reálu mě odepsali, ale vyhrál jsem to" Hrají tu studenti a lidé, kteří a teď to napíšu jinak, oni nejsou průměrní, protože většina by dokázala přehrát i ty důchodce a lidi, kteří nemají v reálu nic na práci, ale mají priority jinak, tady je to pro ně jen zábava a když to začíná být další práce na plný úvazek, tak to nechají takovým, kteří tu vysedí židle a cítí se pak nadprůměrně. Ale za jakou cenu ?
Když tu čtu příspěvky některých, co je v tom nadprůměrného, že si dokážou do někoho kopnout nebo provokovat, vždyt vůbec nikdo z vás neví, co je za lidi na druhé straně, ale už je všechny máte zařazené do šuplíků a ohodnocené, oni jsou odpad, my jsme někdo? Záměrně jsem dala ten song, protože tam zní " za provokování a střelbu do dětí". Protože střílet šípy můžete i jedovatými jazyky a uhlazenými slovy. Někteří nikdy neřeknou nic pohoršlivé ani jediné slovo, ale přesto z nich agresivita čiší
 

DeletedUser

Guest
Toto nie je podľa mňa hra pre mladych a studentov,samozrejme že maju nevyhodu.
[SPOIL]Obaja synovia už DK chceli hrať,ale to sa nestane,kamarati,škola,šport,2-3 hodiny internet ok,ale musi to mat ciel,ktory Ti niečo do života da,nie sediet nad hrami,strielackami a DK,uživat život,nie preživať.
Nech si hladaju frajerky pomaličky,striedaju dievčata,športuju a znamenaju niečo v zivote ako ich otec.[/SPOIL]

Extratrieda v tejto hre su u mna hrači,čo vedia strategicky zmyšlať a hraju to pre inych,nikdy nie pre seba.
Toto uplne stači na super hrača,ono sa to zda že je to malo,ale je to neskutočne veľa.
Keď si všimneš,90% ľudi pošle na prve linie ,ale pre seba,aby on zaberal,je malo takych,čo pošlu čo maju pre druhych a je im jedno,či sa mu niečo vrati,alebo nie,to iste plati v obrane.
Najviac ale kmene trpia stale na to,že skoro nik nevie poriadne dať dokopy poriadne HU a je to čim dalej horšie,každy svet,je slabši a slabši.

A to,že nik nevie,kto je na druhej strane,poznam tvarami,fotkami,videami polovičku ľudi,v niečom ide klamať rok,dva,ale nie 5-6 rokov,keď si neustale pišete aj o sukromi,kto ako žije ,ake ma problemy,niekedy sa mi už zda,že viem aj kedy naše ženy v kmeni maju svoje dni :D.

[SPOIL]Odkedy je DK,som mal u seba asi 25 hračov z DK na dome,mam kopec svedkov,že žijem ako pišem,že som to ja.

Naposledy 3 mesiace dozadu polovička rady PZČ boli u mna na 4 dni,Praha,Marianske Lazne,Ostrava,takže keď sa aj pochvalim a napišem bol som 7 rokov reprezentant v stolnom tenise,podnikal som,mam manželku byvalu tretiu vicemiss slovensko,pracujem ako veduci v narodnej banke,precestoval som polovicu sveta,mam 10 izbovy dom,ty ľudia ma jednak poznaju 5-6 rokov a to najhlavnejšie,spoznali moju rodinu,deti,manzelku a život ktory vediem,asi ťažko by som mohol machrovat z niečim čo nie je pravda.
Je pravda,že čoho som sa v živote dotkol,všetko mi vyšlo,nemenil by som svoj život z nikym,ani rodinu ,ani nič ine,aj facky patria k životu,možno teraz na stare kolena som dostal prvu menšiu,ale to v pohode ustojim,lebo vždy som dostal to čo som si zaumienil,každemu by som prial zažit aspon polovicu z toho,čo mne bolo stale dopriane,takže takyto som ja chudak Fero ;).[/SPOIL]
 

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
No dobře, ale to stále píšeš jen o svém kmenu a pár hráčích,je jistě chválihodné,že ti slabší dny žen a dívek ve tvém týmu pomáhají k nadprůměrným výkonům v plánování, jen na světě je mnohem víc hráčů a myslím,že vůbec není dobré je napadat ani slovně nebo se nad neznámé povyšovat, navíc něteří musí být průměrní, aby ti nadprůměrní vynikli, protože kdyby byli všichni nadprůměrní, tak by se setřel rozdíl, který se dá částečně vyčíst ze statsu, ale o lidskosti ti nic neřekne. Bylo by to nepřirozené, nikoliv nadpřirozené a to jsem jsem tu zase já, ale to je metafyzika a to už by bylo asi moc;)
 

DeletedUser31553

Guest
Shedd nikdy nic moc nepředvedl na světech. Je mnoho lepších. Stačí si projet jeho statistiky a to, že týden vezme někomu od vás účet a hraje tam nonstop skoro není zas takový zázrak :D myslel jsem pajcline, že právě vytrvalost je pro tebe nejcennějším faktorem...
 

DeletedUser33829

Guest
Škoda že se poslední dva autoři zdejších příspěvků neřídí tím, co píše zase fantassia, ale to je zdejší klasika, kecá se A, dělá se B, a pak se tvrdí C.

Moje TW Stats je příšerné, je katastrofické, přesto jsem lepší hráč jak Ty.

Kdyby Ti to tak stručně nestačilo, tak jsem reagoval na ty Tvé dva příspěvky.
[SPOIL] Napsal jsem tam jasně, že jsem neměl na čem DK hrát, tak nevím, jak to dáváš do konfrontace s časem.

Na většině světech, které Ti vyjdou na TW Stats, jsem ani nehrál, často jsem byl kontaktovat jen hráče, např. když někdo skončil, hrál na jiném světě a potřeboval jsem s ním ještě něco řešit. Pak to byly takové hurá akce s pár lidmi na pár týdnů blbnout, dalo by se říct něco jako Zelistán, jen jsme to nikde nešířili.
Další mé lamování dokazuje, že jsem na tom světě od července 2011 do května 2013, než zasáhla zdejší moc, neztratil ani jednu vesnici, kde by byla oddanost na počátku na 100, je tam několik jen čerstvě dobytých vesnic a co se člověk z TW Stats nedočte je např. to, že minimálně 2 měsíce ne-li více šly na mě vkuse útoky se čtyřmístným číslem a stejně tak 90 % útoků padlo, ale když jsem útočil takhle do týlu na nepřátele, tak 90 % útoků se mi vracelo a to bylo v době, kdy nepřátelé ovládali většinu mapy. On existoval jeden super script, který už dnes nefunguje, protože Inno zašifrovalo ID útoků. Nebyl problém zjistit, kam jdou fullky, když ti co útočili pošlou ostrý útok z vesnice jako první útok nebo jako poslední a do toho nasolí z vesnice dalších deset útoků s 1 strojem.
Další mojí neschopnost a otřesné chování dokazuje to, že jsem vybudoval kmen s neznámými hráči, kde jsem nikoho neznal a vytáhnul jej na první místo v žebříčku ve střední fázi hry po dobu 7 - 8 měsíců, několik hráčů v průběhu času bylo nejlepšími offkaři, také válečné statistiky, než začali hráči odcházet a jisté kmeny vrážet kudlu do zad, nebo jeden hráč, který drtivě vedl v úspěších a rabování surovin. Ty ostatní velké kmeny, které to dotáhly do stejné fáze stály v jádru hráči, kteří se znali z jiných světů, u některých dokonce lidé co se znali z reálu (=NP=, tam dokonce se vedení několikrát změnilo, -PF-).
Všechno to nebylo jenom o mně a o čase, jsou tam i jiné faktory, tak jako u toho proč jsme skončili. Právě na tom světě mě začali bavit hlášky o čase, protože že DK jsou i o čase ví každý, a protože my jsme to nešířili. Je velice trapné, když máte s někým rok a půl společné fórum, s kmenem, kde nebyl žádný dobrý off hráč, kde rok a půl má kmen záporné statistiky a sesbírává kmeny z okraje mapy, rok a půl se bije vedení v hruď, jak nikdy nezradí, kde vedení se rozplývá nad nepřáteli jak útočí a sami neútočí, protože nemají čas, čtete to pořád dokola, ještě tam zaskočí bonmoty, kdy zjistíte, že vedení mezi sebou ve kmenu ani nekomunikuje, a pak? Pak změní diplomacii o 90° a v letních parních dnech a nocích, kdy aktivita na DK je nejslabší, tito hráči na vás útočí ve čtyři ráno.

Ten Tvůj vůdce mi napsal, že bude bojovat co nejdéle, sice pankáč byl dobrý hráč a předvedl toho hodně na tom světě, ale vtip je v tom, že už za dva měsíce po této bombastické zprávě, kde jsem mu napsal ať nekecá, přestal aktivně hrát a jen si to doběhl, tak jako většina dalších, která byla ještě navíc znechucena děním v kmenu, jen ten marasmus chtěli ukončit.
Mě to netrápí, neštve, naopak mě se líbí, že když někoho potkám, tak hned na mě vybafne, že má diplom a začne kecat stejně jako Ty. Tuhle debatu jsi tu tenkrát začal Ty a je vtipné, jak moje jedna poznámka, že jsi tu vedl tuto debatu dala Ti za podnět ji vytáhnout.

Pajclina1 jsi nepochopil, psal tu také něco o tom podívat se do zrcadla, o tom vítězství si vybojovat a zradách. Vy jste toho vítězství dosáhli přesně opačně, nařkl jsi mě tu tenkrát ze zrady, na to jsem Ti reagoval, nereagoval jsi ani jsi to tentokrát nevytáhl a pamatuji si další 2 zrady kmene, kde jsi byl, hlavně že na profilu jste měli zprávu diplomata béčkového kmene, který chtěl zradit své spojence a přidat se na stranu =NP=. No, jo, na béčkové kmeny se to machruje a marasmus, který jste si nadrobili, a pak jej jen dokopali jsem už psal, ale zase vtipné, že jste nevzali ani batist, která nebyla v mém kmenu, nebo hráči, kteří tam zůstali do konce, a že kvůli mě, když jsem tam ani už nebyl. Vtipné Hexíku. A to tady neřeším a řešit nebudu porušování pravidel her, a jak která strana dodržovala pravidla hry. Hexík má diplom vyhrál ve vítězném kmenu, kde se šli nepřátelští hráči, z nichž někteří tvrdili, že nepřátelé budou navždy nepřátelé, většina už jen udržovala účty, další porušovali pravidla hry, hádali se mezi sebou, neměli se rádi, ale už to jen dojeli, protože se jim hrát nechtělo a mohli se pochlubit, že jsou vítězové. Více lidí než mě nemělo rádo hráče, jakými byli necroped nebo dowi, z toho měli srandu úplně všichni, nikdy pořádně nehrál, psal pořád dokola ty samé blbosti a vlastně každý kmen, který byl s -PF- v kontaktu jej neměl rád, jen oni jej pořád si hýčkali. To jen na okraj, když tu děláš o mě nějakou vizitku z toho světa, naprosto zkreslenou, ale od hráče který nepatřil na nejvyšší místa na světě to sedí a ani jsem s Tebou snad nebyl v kontaktu a jestli náhodou někdy ano, tak si to nepamatuji.

O mém nepochopení této hry svědčí i fakt, že jsem dostal PB za vyhranou soutěž od DK Týmu, kde byl test na otázky týkající se této hry, strategie, znalosti hry a tento test jsem vyplnil já a zelí999 bez chyby, přičemž zelí999 si nechal napovídat.

Pochlub se nám kolik jsi za vítězství získal PB? Určitě méně než já za soutěže od DK Týmu či kolik jsem jich vydělal na obchodování ze surovinami. Za vítězství je to směšné, a pokud hráč nehraje, tak mu jsou k ničemu, pokud hraje, tak je to jen almužna. Máš diplom, no jo, jsi se nám musel pochlubit, za to bys měl děkovat DK Týmu a sakaal, protože majitelé hry diplomy nedávají, být na jiné verzi, tak jej ani nemáš, i když prý některé verze se tím nechali inspirovat. Tento Tvůj poslední příspěvek je vtipný pro mě v tom, že Ty se zesměšňuješ a směješ sám sobě. Píšeš tu, že jsem byl na úctě týden nonstop a k tomu smajlík, ale hned dalším dechem píšeš o vytrvalosti. To jediné jsi dokázal na s22, sedět u hry déle, ale i přesto zůstat za mnou v dalších X faktorech hry. (I) díky tomu máš ten diplom, který jsi nám připomenul a který máš na svém profilu na s39, abychom o tom věděli a já mohl o něm psát. A ani nemáš pravdu, na účtu tady na s 39 jsem se střídal.

Já se musím smát, když jsem zanechal v některých lidech takovou stopu, že jim ani vítězství, kterým se chlubí, stačilo jen asi na to chlubení, ale stále mají potřebu o mě za zády, ale i přímo mi psát a lhát. Pro mě je to potěšující i by mě zajímalo, jestli se to jinde stalo, že nejvzpomínanější osobu je ten, kdo nevyhrál. PB máš v luftu, diplom jen v elektronické podobě, pokud si jej za vlastní korunu nevytiskneš a třeba neztratíš, kdo s Tebou všechno byl v kmenu nevíš, ale na mě si někteří vzpomenou a tomu bych věřil, že i na smrtelné posteli a to i ti, které neznám či si nepamatuji, důkazem jsi Ty sám. Ale největší závislák jsem já. Ano, to jsem zapomněl zmínit výše, to jsem se dozvěděl od některých, těch samých co říkali, že nemají čas a proseděli u hry více času. Ale on je to výsledek toho, kolik jste u této hry proseděli času, že jej bylo hodně, a proto to takhle berete, kdyby to byl speed, tak ani pes neštěkne.

Umíš posílat vláčky v 100 ms bez aplikace přímo v DK? Umíš je rozstřelit? Kolik jsi plánoval útočných akcí? Jaké existují systémy stavění šlechty a kolik jich je? Atd. Jsi v tom lepší? Tohle nejsou otázky o čase, ale mohl bych přidat další, kolik šlo na Tebe nejvíce útoků a kolik jsi ztratil vesnic přitom?
O mém hraní tu píší dva hráči, se kterými jsem nehrál, a nehrál jsem fakticky ani proti nim.[/SPOIL]

Shedde, nějak jsem nepochopil, proč si moji reakci ohledně komunikace ve zdejší kavárně vztahuješ zrovna na sebe (zřejmě k tomu vidíš důvod sám), mohu tě ujistit že zatahování herních rozporů do osobní roviny prostě nemám obecně rád, ať už to dělá kdokoli.

Na starších světech nám nedělalo problém, ačkoli jsme na mapě DK byli nesmiřitelní nepřátelé, udělat si srázek u piva a pokecat o všem možném i nemožném.

Nevím kolik bylo srazů hráčů světa 22, ani nevím kolik velkých, protože on si sraz může udělat pár hráčů ze dvou kmenů a už to prezentují jako sraz světa, ale na jeden sraz jsem pozvánku dostal, přišel jsem tam, byli tam nepřátelé, ale Hexík tam nebyl, z =NP= tam byla jen Carolyn88. To vypovídá za mnohé. Ale nejvíce mě baví, že hráč, který nepatřil k těm nejhlavnějším hráčům tu prezentuje, jak jsem snad nejnenáviděná osoba, kdyby byla tenkrát pro hráče anketa ve hře, tak pochybuji, že bych ji vyhrál, jenže to je tím, že sem skoro nikdo nechodí, já se tu trefím do dalších lidí a oni si vytvoří obraz, který pak roztrubují.
 

DeletedUser

Guest
jen na světě je mnohem víc hráčů a myslím,že vůbec není dobré je napadat ani slovně nebo se nad neznámé povyšovat

Musiš mi napisať priklad,nad ktorym hračom som sa povyšoval,alebo ku ktoremu som bol nezdvorili a si to nezaslužil,svojim vystupovanim,chybou je často,vypočuť si jednu stranu,to je najčastejšia chyba,ktoru hrači,ale aj ludia robia v reale,10x zopakovana lož,sa stava pravdou.

[SPOIL]Nemyslim si že v tomto maš pravdu,ja si myslim,že je to prave naopak,hoc kedy valčim a pišem si z nepriatelom,nemam rad hračov,ktory povedia jedno a druhe urobia,styl vinci22.
Zlanari ludi a povie im,pridame sa na tu stranu,ktora na nas prva zautoči,lenže zabudne napisat,že to rozhodnutie urobi za nich a pre zmenu,zautoci prvy on,to pisal im a to pisal aj mne,len vysledok bol ten,že on si schvalne vybral stranu sam a do predu,ktora mu vyhovovala,samozrejme urobil chybu a myslim že dany hraci,ktory už maju tak relany zivot,mu za to asi nepodakuju,vinci sa prepocital,hlavne sa zachoval zbabelo,lebo klamal,k takymto ludom respekt mat nebudem a nikdy som nemal.
Preto mam rad,ked klamari a podrazaci,zostanu na druhej strane,nie na tej našej.
Vobec sa necudujem,že ked sme uzavreli z GEN Don ,do tyzdna sa mi tu cele okolie priatelsky otvorilo a vedel som vsetko,ceresnicka na torte je pre mna,že vinci uteka ako postrelene husa,pan velky hrac.[/SPOIL]

Neviem no,[SPOIL]dnes som cely den rade vysvetloval,dovody kmena Crus,preco sme zmenili vztahy a stali sme sa v podstate nepriatelmi,nie je zrada ako zrada,keď je spravne vysvetlena,keď je to spravne podane a vysvetlene.
Deathkroman je na spravnom mieste,aj ked sa stane,že spolu budeme valcit,bude to pekny boj a hlavne čestny ,zachoval sa ako cestny vodca a hrac,to čo mi napisal,som ho uplne pochopil a vobec mu nezazlievam,že zmenil farby,je to stale o tom,sa zachovat ferovo,aj voci nepriatelovi,toto ja uznavam a budem si ho vazit,jeho jednanie sa vobec neda porovnat z jednaniami a pristupom TNZ,alebo vasho kmena,to je nebo a zem,klobuk dole pred nim.[/SPOIL]
 

DeletedUser31553

Guest
[SPOIL]Ano neměl jsi na čem hrát a nebo to bylo tak, že jsi to prostě vzdal a tohle je jen další z tvých lží, jak zůstat mistrem světa. Možná jsi prostě byl pod útoky a neměl na to nervy, tak jsi si vymyslel tuhle pohádku u tebe nikdy nikdo neví.

Jasně jsem tu napsal ve svém posledním příspěvku: sláva vítězů a čest poraženým a neotvírejme tady opět cz22. Jsi s tím jak poblázněný a jen osočuješ ostatní, jak malé dítě, že tě všichni zradili. Uznávám tedy byl jsi ten nejčestnější a nejspolehlivější hráč do party a budu na tebe vzpomínat na smrtelné posteli. Jestli se chceš o tom dál bavit, tak jdi do kavárny cz22 mrknu tam jestli jsi tam něco napsal.
Bohatě stačí, že víš skoro všechno o s39, ikdyž tam jsi občas na nějakém účtu, který ti svěří pajclin z nouze vlastního času.

A teď, když se nad tím trochu zamyslíš, tak debata vznikla z toho, že si nemyslím, že bys byl nějaký vynikající hráč na DK. Jediný svět, kde jsi něco hrál je cz22. Tak podle čeho jiného tě mám hodnotit než podle tohoto světa. A klidně si tu piš, že jsem velký závislák, že jsem hrál několik světů.

Jinak pořád prskáš o diplomu a kdybys ho měl, tak to budeš mít napsáno v zápatí, že jsi to vyhrál, a stírat tady s tím každého. To by ještě tak scházelo, aby sheed něco vyhrál. Můžeš vyhrát nějaké kecací soutěže tady na fóru. Všichni vědí, jaká je tu účast - nebo možná soutěž o návrh nové budovy či nákres vesnice můžeš vyhrát.
My ostatní hrajeme normální světy tam bojujeme a sem se chodím pobavit s normálními hráči a zasmát se třeba i s těmi, s kterými nemáme společné fórum ve hře. Pak přijdeš ty a všichni jsou hloupí, jelikož nepochopíš jejich srandu nebo je pro tebe asi moc ubohá. Možná bys mohl najít jinou zábavu než hrát si na pana chytrého na všech fórech tady, i když narozdíl od jiných tvoje příspěvky dočítám až dokonce. Ty od pajclina většinou ne, když zrovna není tolik času, protože jeho názory znám :D

K vydělávání prémia za výhru na světě bych chtěl napsat, že naprosto souhlasím s tím, co jsi napsal, že to je prd a hráč co hraje jiný další svět, kde vráží aspon 230 za měsíc si ani nevšimne, že mu něco přišlo.
A prémium se samozřejmě dá lehce vydělat prodejem surovin nebo koupit... To, že se chceš měřit v prodávání prémka za suroviny a dokazovat si tím, jak jsi dobrý hráč je srandovní :D To mě teda přijde naprosto iracionální. V době, kdy se nedaly prodávat surky za prémko, tak jsem si párkrát vydělal vyhranými speedy. Důkazem toho je, že dostávám pozvánku na každý zápas reprezentace, tak jako na ten zítřejší v rámci mistrovství světa speedů - tuším čtvrtfinále, jelikož našim se zase daří.
Bohužel musím odmítnout, protože zítra slavím narozeniny, tak přenechám střízlivějším.

S tím souvisí i tvoje trapná narážka na to, jestli umím posílat vlaky po 100ms i bez té vychytávky, co je teď nová. Posílám po 100ms teď i fejky :D pajclin či d.a.g. muže potvrdit předevčírem jsem posílal nějaké screeny z akce na atlantidu, kterou jsem mimochodem plánoval. Takže ano akce plánuji při té včerejší máme 44 vsí od atlantidy a pokračuje se v zabírání nadále. Bohužel vesnice se už nepřičítají do válečných statistik jelikož topikus, který byl jedním ze dvou hlavních cílů už je venku z kmene a to to nebyl žádný nazdárek vzal našemu kmenu 20 vsí, tak bylo nutné ho eliminovat, což se povedlo. Dokonce se nám dneska hlásí nějací hráči z rozpadajících se smajlíků, kteří doposud byli proti nám. Poté, co se uzavřel DoN s pzc, tak jaksi jejich množstevní převaha přestává existovat a jelikož vědí, jak jsme rozprášili jediného hráče, který nám od atlantidy bral vesnice, tak je jasné, že zbytek smajlíků přejde raději na naší stranu než aby se přidali k atlantidě, která se ukazuje jako neschopná, jelikož ničíme i členku rady Rachell už má skoro jen 100 000, tak schválně, jestli jí atlantané vykopnou.
No na s39 vedu první kmen světa už asi půlrok. Stále jsme první a díky zákazu zabírání barbarek na vymezených kontinentech, který příšně hlídám bereme i ty farmáře dne, když je nálada.
Kromě toho jsem v síni slávy v poraženým protivníku jako útočník tady na cz39 už asi od 3 melounů první. Co se týče největší bojové zkušenosti, tak tu mám z cz18, kde jsem až do 6 milionů držel účet vintage90 prakticky bez kmene (byl jsem chvíli v kmenu Bobři asi o 3 lidech s kamarádem) a bez jakýchkoliv podpor. Útoků chodilo hodně deff byl pouze vlastní, takže se šlechty musely střílet. Buďto aspoň 3 seláky a nebo prázdná ves pouze s 400 jednotkama proti katapult fejkům. Stále byl účet někde na hranici top20.

Co se týče srazů a NP, to že jsi se nachomítl na nějakém srazu a poznal carolyn z vinohrad je super. Akorát se mi to moc nezdá, protože carolyn nebyla původní Npík, tak to byl nějaký pozdější sraz. Původní Npíci kolem letzte landksnechta, eleonory, jindry, krasura, hrusaka, mahmeda a dalších jsme se znali už z cz20, kde jsme také nezanechali špatnou stopu. Můžeš se zeptat na NP laduzana(má nový nick) na s39, který je u pzc. Mimochodem, kdyby byl na druhé straně mapy, tak mám tohohle baviče, přezdívaného ten nejkrásnější v bande NP, u sebe.
A byla to banda za kterou bych tady položil toho zmiňovaného prémia kolik bych měl.
Mimochodem nejcennější výhra prémia pro mě byla před rokem od lintea zadarmo na slovenských DK. Reprezentoval jsem slovenský speed team a hodně tam botovali já hrál čistě jako jeden z mála. Dostal jsem 300pb, že jsem hrál fér. Nikdy jsem je na slovenských DK nepoužil :D

U toho systému stavění šlechty jsi měl spíš namysli jiné verze panského dvora nemyslíš:) A ono jiné verze PD se vyskytují spíše na speedech než na normálních světech, takže jsem hrál vícero verzí pane učiteli. Myslím, že bych u vás prošel :D[/SPOIL]
 
Nahoru