• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze k soutěži

DeletedUser

Guest
U rLikK jsem to skutečně přehlédla. Dnes už na to nemám čas, zítra vše ještě jednou projdu a pak se ozvu.
 

DeletedUser37558

Guest
[SUB]Podle pravidel jsem mu to tam vložil já :)
Pokoušel jsem se mu to vysvětlit, ale stále nevěděl jak, přitom to nějak nechápu, nápověd je hromada + měl tohle co jsem mu napsal a poslal.

[/SUB]Musíš to trochu zmenšit max rozměry 500x300 pixelů a další chyba je podle mě způsob vložení obrázku. Musíš to udělat přes odkaz (někam na internet uložit svoje dílo) pak tady dát vložit obrázek -> Z URL ->zkopírovat adresu tvého obrázku kde je uložený a vložit.

sdfsdfsdaf.jpg

 

DeletedUser41830

Guest
Nemám slov.. :D
Tady prostě jen někdo něco nesnese.. :)
Samozřejmě děkuji všem za rady.. na tomhle forum netrávím žádný čas.. a jsem tu vlastně poprvé a to jen protože soutěž .. :)
Takže se tu vůbec nevyznám.. :)
 

DeletedUser37558

Guest
rLikK obrázek máš perfektní alespoň mě se líbí, ale na druhou stranu by to mělo být opravdu férové a pro všechny stejná pravidla. Snažil jsem se ti pomoct a byl jsem napomenut :)
Bohužel už jsem nevěděl jak víc ti mám poradit, musel bych jedině udělat nějaký video návod a hodit to na youtube, jinak už nevím.

 

DeletedUser41830

Guest
Však v pohodě :) Tobě díky .. :)
Ale jen že to nejde viděl někomu kdo není přihlášený .. Mi něják nejde do hlavy mně to otevřít šlo i když jsem nebyl přihlášen .. :)
Snad uvidí to jen ten kdo se zučastní soutěže :D tudíž registrovaný a přihlášený hráč :)
 

DeletedUser37558

Guest
Jde o to, že to bylo vložené špatně o nic víc. :)
 

DeletedUser40698

Guest
[SUB]Podle pravidel jsem mu to tam vložil já :)
[SPOIL]Pokoušel jsem se mu to vysvětlit, ale stále nevěděl jak, přitom to nějak nechápu, nápověd je hromada + měl tohle co jsem mu napsal a poslal.

[/SPOIL][/SUB][SPOIL]Musíš to trochu zmenšit max rozměry 500x300 pixelů a další chyba je podle mě způsob vložení obrázku. Musíš to udělat přes odkaz (někam na internet uložit svoje dílo) pak tady dát vložit obrázek -> Z URL ->zkopírovat adresu tvého obrázku kde je uložený a vložit.

Zobrazit přílohu uživatele 3850[/SPOIL]

Doufám, že to nebylo tak, že ti půjčil heslo a ty si to tam vložil? Protože jak jinak by si mohl mu to tam dle pravidel vložit?

No aby se někteří necítili ukřivděni a nemysleli, že to bylo záměr je vystrnadit a protože jsem to očekával, že se tak může stát.

Jasně někteří mají internet poprvé nikdy nic neviděli a neslyšeli. nebylo nic jednochého než se zeptat.



Požaduji, aby můj výtvor byl ze soutěže vyřazen, myslím to zcela upřímně a vážně.



Nemám zapotřebí aby mě tu "někdo" osočoval z něčeho co se nezakládá na pravdě. Za to mi to nestojí. Uvažoval jsem o tom už od začátku co jsem označil rLikKův příspěvěk za nevyhovující do soutěže.


aborted ten návod na video jak zmiňuješ dávno existuje a dělal jsem ho kdysi už já:
[SPOIL][video=youtube_share;QrwfpIgzmo0]https://youtu.be/QrwfpIgzmo0[/video][/SPOIL]
ono by stačilo hledat v sekci návody, že? Ale to jsme líní, že? ;)

Stačí jen vynechat ten první krok a vložit obrázek rovnou.
 

DeletedUser37558

Guest
Heslo mi nedával vložil jsem to za svůj účet, ale jeho obrázek podle pravidel. :)
 
Nahoru