• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

DeletedUser43970

Guest
Kdyby jste se někdy chtěli tuhle hru naučit trošku z jiného pohledu, zaklikat sennou, napište mi na skype
Velkejkluk09 a zahrajeme :) většina lidí mě znáte pod nickem Fcéčko..

Hraju většinou všude možně, jen né v Čechách..
Hledám někoho rozumného, kdo se chce tu hru naučit z jiného pohledu a umí spolupracovat.

Hraju často sólo proti 4-5 hráčům a jsou to nervy, ale jak jinak se to člověk naučí?
http://screenshot.cz/AK/AK1OY/hra.png

Hraju všude možně, nikdy jsem nikde ban nedostal - hold v Čechách se úspěch neodpouští.. =)

kdyby měl někdo zájem, napište =)
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Naučit se hru trošku z jiného pohledu :D ... to je jak přesně myšleno? Jako naučit se skriptit a botit (oni přece suis a fairplay mají dohromady banů mnohem míň než ty sám, takže jste asi všichni hráli vždy čistě a ten závistivý český speed tým vám to ruinoval)? Nebo stavět obranu pro tvé zadeffování (suisstyle)? Nebo naučit se hrát duál tak, aby to nešlo zjistit (trik, který tu zná snad půlka serveru)? Nebo naučit se růst od levelu 1 s botem pomaleji než já bez ničeho (to bylo tehdy opravdu umění, musím uznat)? Nebo naučit se zakládat každou chvíli nový účet a sdílet se všemi hesla (což dokazuješ i tím, že píšeš z tohohle účtu)?
Věci jsou to jistě zajímavé, ale hledáš-li rozumného člověka, nevím, jestli by rozumný člověk hledal tohle :)
 

DeletedUser43970

Guest
Naučit se hru trošku z jiného pohledu :D ... to je jak přesně myšleno? Jako naučit se skriptit a botit (oni přece suis a fairplay mají dohromady banů mnohem míň než ty sám, takže jste asi všichni hráli vždy čistě a ten závistivý český speed tým vám to ruinoval)? Nebo stavět obranu pro tvé zadeffování (suisstyle)? Nebo naučit se hrát duál tak, aby to nešlo zjistit (trik, který tu zná snad půlka serveru)? Nebo naučit se růst od levelu 1 s botem pomaleji než já bez ničeho (to bylo tehdy opravdu umění, musím uznat)? Nebo naučit se zakládat každou chvíli nový účet a sdílet se všemi hesla (což dokazuješ i tím, že píšeš z tohohle účtu)?
Věci jsou to jistě zajímavé, ale hledáš-li rozumného člověka, nevím, jestli by rozumný člověk hledal tohle :)

Ahoj Tantaleno,
dlouho jsme se neviděli..

Já mám aktuálně 221 vyloučených účtů v této hře, konkrétně český server. Já nikdy neměl nutkání podvádět, ale přišlo to časem. Víš, těžko se hraje, když přijdou cizinci a začnou kazit hru všem, těžko se hraje, když já si koupil v 12-15 letech premium z kapesného, abych měl větší přehled o hře a nemusel jsem trávit tolik času u klikání, jednoduše, premium mi usnadnilo hru. Vyhrával jsem čistě bez jakýchkoliv skriptů (pouze kdysi na masovou rekrutaci).. Z ničeho nic začali chodit na české speedy cizinci, kteří mě drtili, drtili všechny - nikdo je neblokoval, nikdo je nezastavil. V tento moment jsem začal hrát stejnou hru - jako hráli oni, začal jsem programovat jednoduché skripty, něco převzal ze zahraničí..

Nezažil jsi to, co jsem zažil já.. Blokace od Avalone či Avelone bezdůvodně, využíval jsem všemožné zkratky v Opeře, která mi dost usnadnila práci a dostal jsem ban.. Dostaneš jeden, dva, tři a věř, že to člověka naštve. Teď si jistě řekneš, hm, já to hraju od roku 2012 a nikdy jsem ban nedostal... Měj na paměti, že já to hraju od roku 2008 a jsem docela co se týče IT akční a zajímám se o to, jednoduše, jsem o krok na před a byl jsem banován ještě v době, kdy scripty nebyly vůbec známé..
________________________________________________________________________________________________

Teď k tomu, co jsem tu psal..Pokud mě chceš hanit, haň. Ve světě hrají se scripty všude, bohužel patříš mezi dalšího z davu, který křivdí ostatním.. Já jsem vyhrál 6 serverů - dva na Slovensku a jeden v Německu. Znám tu hru opravdu dobře, není to vůbec o skriptech, jak máš v hlavě neustále.. Často prohrávám, často můžu mít skript jaký chci ,stejně prohraju :) vůbec to o tom není, prostě hledám hráče, kteří se to chtějí naučit.

Kde se to mají hráči naučit? V Čechách? Když tam každý druhý má skripty a je to nefér hra vůči ostatním ?
Kde si má zahrát Verena? Hráčka hrající speedy od 1. kola, její skoro k 50 a myslíš, že v tomto věku je nějaký blesk a zvládne hrát proti skripterům a prostě veteránům, kteří mají toho více nahráno?

Kde si mají zahrát hráči z normálního světu? Na každém serveru jsem měl lidi, kteří hráli speedy, nadávali, že sotva začnou skončí, proč ? Nech si laskavě ty tvé přihlouplé narážky na někoho jiného. Já aktuálně hraju CZ občas, a vím, jaké to tam je.. Jakákoliv snaha tu něco zlepšit není, často si z toho dělám srandu, srandu ze supportu, z Kozmiho..


Jak myslíš, že dopadli veškeré mezinárodní turnaje v kmenách? Vždy jsme dostali, jelikož měli skripty, skripty které nikdo nedetekuje, pouze admin, který bude študovat příkaz po příkazu..

Je mi to jedno, ozvalo se mi 8 lidí, některé nasbírám ve hře a pojedu si po svém.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Srandu si děláš jen do doby, dokud tvé několikahodinové počínání na kmenech, není potrestáno a pak tvé několikahodinové hraní vyjde vniveč. To se pak ta sranda otáčí ;)

Je smutné, že tu jsou hráči, kteří kazí hru ostatním, kteří když vidí, že jiní podvádí, tak podvádí také... Kdybychom se všichni měli tímto způsobem řídit, svět by spěl asi k záhubě... I když, díky těmto lidem, tomu možná tak i trochu je... A to nejen na kmenech...
 

DeletedUser43970

Guest
No co ti budu povídat, dříve mě to štvalo - teď s tím to hraju. Chodím to hrát kvůli tomu, abych Těm lidem co podvádí zkazil náladu, nebo kvůli tomu, aby měli i ostatní šanci :)
Není smutné ani to, že hráči kazí hru - je smutné, že admin team kazí hru.. Typická ukázka je včerejší speed - #12653

kmeny.png


V tomto kole stejně jako v #12652 hráč využíval nepovolené skripty a vesele si hraje dál, takto bych mohl pokračovat den co den. Za těch deset let se nic moc nezměnilo, vždy jsem si myslel, že SDS bude kontrolovat někdo, kdo má často přístup k PC popřípadě u něj pracuje a má možnost 2x až 3x denně hru zkontrolovat, mě by to nezabralo ani pět minut, nemusím vidět do systému na to, abych poznal, že hráč něco má.

Já to nehraji kvůli výhře prémium, radši vytáhnu kreditku a koupím si, ale kvůli zábavě a nefér jednání, které tady je. Nikde jsem se nesetkal s takovým zvláštním přístupem, jako tady v Čechách.
Jedno, co mě opravdu štve je zrovna tvůj přístup a slovo ,,podvádění" nedokážu ani spočítat prstech, kolikrát jsi mě vyloučil ze hry bezdůvodně aniž bych cokoliv porušil a jakýkoliv skript využil.

Ještě něco mám k tvému podvádění a narážkám, tohle je přesně ten stav, kdy někdo remcá, kritizuje, konstatuje a fakty nejsou na místě. V životě jsem tě neviděl nikde nic hrát, natož speed kolo. Dle mého názoru nemáš vůbec tušení, jak ta hra funguje, jak se farmí, jak celkově systém SDS kola funguje. Protože kdybys to věděl, něco s tím děláš, hromada lidí si kupuje premiový účet - sype do hry docela dost peněz a nemohou si ani kvalitně zahrát. Ty si vážně myslíš, že bych si koupil premium na speedy jen kvůli tomu, aby mě nějaký lojza po hodině přejel s jeho farmbotem a šlechticema?
Ty si vážně myslíš, že lidi tohle baví? Vždyť tam chodí furt ty stejný nicky a když někdo jiný, vystaví si za celých 6 hodin vesnici sotva, kde mají 200 kopí a tím to končí. Divíš se, že když podvádí někdo, podvádí i někdo další? Mě by popravdě vadilo, sledovat něco, jak je někdo lepší neprávem a nefér stylem hraní.

Já bych nepodváděl, kdybych k tomu neměl důvod. To stejné se mi stalo na světě 50, kde jsem dostal bezdůvodný ban za to, že jsem posílal útoky a fejky na nějakého hráče, který byl pravděpodobně v důchodu, nějaký senilní děda a vůbec nerozumí IT. Byl mi zamezen přístup do hry asi na 7 dní, během kterých jsem přišel o hromadu vesnic, tudíž, sečteno podtrženo, do hry jsem naházel 20.000 pb = pár tisíc, jako kdybych je vyhodil z okna, o hromadu času, který jsem rád hře věnoval.


,,odesílání vašich útoků je v tak obrovském množství v tak krátkém čase, že je zcela evidentní, že jste použil skript, který nám detekoval náš systém. Těch útoků bylo spoustu a není realné v jednu chvíli posílat útoky a zároveň vykazovat i jiné příkazy ve hře.,,

Tady to byl zlom, kdy jsem si fakt řekl, jestli to děláš naschvál - nebo to myslíš vážně.
Co je speed je speed, ale co je svět, tam tam nikdy žádné skripty nepoužívám, jelikož vše má hra víceméně v základu. To za co jsem dostal ban nechápu do dneška, připravit si 100 záložek a potom je jen přepínat a odklikávat enter, vyslat 100 útoků za 20-20 vteřin není nic nereálného.
Přemýšlím, že bych někdy vyjel na DK sraz a ZDARMA tě o tom proškolil, ať máš trošku jiný obzor.


Co se týká sekce skripty na DK, nechápu, proč zde nic nikde není. Když jsem chtěl zřídit sekci skriptů, napsali jste mi, ať to konzultuji s SDS-RUNDENEM, s tou smažkou, co ve hře veřejně propagovala psychotropní a omamné látky ? To mi přišlo taky nesmyslné..
 

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Zajímalo by mě, proč ještě Deswer nedostal ip ban. Skriptí speed co speed, botí nonstop třeba i ze sta vesnic a nikdo s tím nic nedělá, i přesto, že se s tím všude chlubí a kdysi jsem vám poslal odkaz na youtube, kde ukazuje, jak co funguje a jak on nemusí na nic kliknout. Tehdy jste mu sice vyloučili ze hry všechny účty, nicméně týden nehrál, pak se vrátil a opět rozjel show se skriptama a botama, ovšem smazal svůj yt kanál a on od té doby nedostal jediný ban. Vskutku zarážející, když se jeho hra vůbec nezměnila. Nejhorší na tom všem ale je, že se všem na skypu vysmívá jak na něj nemají. To třeba mně osobně téměř nevadí, protože jsem i bez skriptů mnohem lepší a dopadá to tak, že naopak pak vždy na skypu brečí, když prohraje. Co mě však vadí je to, že ničí tuto hru a skončilo kvůli němu hrát plno hráčů a jak říká FCS, ten zbytek, který neskončil se mu snaží vyrovnat a začínají používat skripty také.
To samé byl dříve suis. :)
Jinak hádejte, kdo přivedl na cz speedy skripty a kdo je šířil ve velkém... SDS-Runden, aneb tolik k tomu, že on byl v dk týmu a já ne, přičemž jsem mohl být obrovským přínosem. :D
 

DeletedUser43970

Guest
Šachlíku, o tom, kdo by byl velkým přínosem.. o tom se můžeme bavit, podívej se, kdo tam sedí kdo to dělá - lidi který tomu nerozumí. Nedávno jsem hrál s Christoferem speed, on si tam dal obrázek ,,Paba Escobara" a byl mu smazán, dohrál si jeje znova a byl zablokován v daném herním kole. Přijde ti tahle buzerace v pořádku? Potom hráči, co kazí hru těm, kteří si jí platí hrát můžou v pořádku?
Já nahlašuji hráče pravidelně a skoro nikdy ban nedostanou, dneska mimořádně rddm pravděpodobně ban dostal a doufám, že mu byl účet vyloučen. Já mám totiž minimálně jednou týdně jeden účet vyloučen, paradoxně když hraji, jsem vyloučen já a ostatní podvodníci nikoliv.

Ucet-zablokovan.png


Tohle? Denní chléb. To co napsal Šachlík je naprostá pravda - já žádného Deswera neznám, údajně hraje pod nickem TurboBBS a další. Proč není on vyloučen ze hry, proč je jemu umožněno hrát? Proč první dva hráči v tomto kole neměli ban? ( https://www.divokekmeny.cz/page/speed/round/12652/ranking/player )

Příjde Vám to fér, když prostě student či kdokoliv jiný si koupí premium a hru mu neustále někdo kazí a nejste schopni tomu zamezit ?
Já chápu a nemám nic proti tomu, že nemůžete u toho sedět nonstop a hlídat to, že máte svůj život, svoje plány, své zájmy. Ale.. Co je těžkého na tom, když někdo někoho nahlásí ho prověřit a opravdu ho potrestat?

Já skripty píšu, já s nimi hraji, já je vytvářím a za deset let nonstop hraní mám zkušeností myslím si, že dost. Poznám podle stylu a rychlosti hry, jestli někdo něco má, co má a jak hraje. Stokrát jsem mohl hráče nahlašovat a hrají dodnes. Otázka zní, jak je to možné? Já hraji se skripty, které nejsou nikterak detekované, poznat je lze pouze po podrobnějším prozkoumání. Proč si u mě dají tolik práce a u ostatních ne ?

Je tohle fér jednání?

a k SDS-RUNDENOVI? K tomu nemám slov, nevím co vykonával na DK, ale co vím, tak nějakýho poslíčka na forum a nevím, co ta práce obnášela, ale psal jsem si sním parkát, věčně byl zfetovanej, posílal mi nesmyslné fotky kokainu, alkoholu apod. Ve hře několikrát propagoval drogy a využíval obrázky s drogami spojené. Tohle Vám příjde fér a v pořádku? Nechat takového hráče na kmenách?

Já své skripty od roku 2013 nikdy nikomu neposlal, s nikým nic nesdílím a nikoho nenabádám, aby hru kazil. Já jsem se na této hře naučil slušně programovat JAVU a docela slušně se tím živím.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Dadame, je mi jasné, že bys rád, abychom ti popsali, jak fungují naše systémy a způsoby odhalování nepovolených skriptů, ale toho se bohužel nedočkáš. Máme způsoby, jak odhalit podvodníky, ale pokud hráče blokujeme, musíme si být jisti, že opravdu k porušení pravidel došlo. Pokud máme jen podezření, ale nemáme žádné důkazy v našem interním systému, raději hráče neblokujeme, aby nedošlo k pochybení z naší strany. Více se ti k tomu nebudu vyjadřovat, protože se jedná o naše interní postupy a máme přímo od firmy InnoGames zakázáno o nich více mluvit.

Speedy jsou pravidelně kontrolovány, ale některé speedy jsou tak krátké nebo se hrají v časovou dobu, kdy tady bohužel není kompetentní osoba, která by mohla dané hráče blokovat. Tak to bude až do doby, dokud se nevytvoří nějaký automatický systém, který bude sám hráče blokovat (už aby to bylo :Good).

A co se týče mne, nemusíš mít obavy, sice určitě mám odehráno méně speedů, než ty, ale pokud bychom měli spočítat speedy bez použití nepovolených skriptů, myslím, že jsme na tom tak nějak stejně! :King
 
Nahoru