DeletedUser42011
Guest
za sebe mohu říct, že jsem hrála a hraji čestně. Což si myslím, že tohle může říct jen velice málo hráčů a to ne z kddk ale z celého světa 28.
Když si hráči sáhnou do svědomí, tak vyplyne najevo, že ještě dnes, kdy kddk vyhrává, vám nějaký hráč od nás hlásí, kdo kam posílá odkud podpory, v rámci mě, tornáda a mastera.
avalon a jeho aliance udělala několik pochybení, které zapříčinili jejich prohru, jedním z velkých pochybení bylo, že nás neustálým banováním zbavili gavraldina, díky tomu jsme ztratili kouli u nohy, a získali navrch. Takže vám vlastně děkuju.
Přijmout do aliance macinku, dons a spol byla další z chyb ... ale zase na druhou stranu děkujeme ... u nás v kmeni se vyčistilo ovzduší a hrálo se krásně nikdo se nehádal nikdo nerejpal ... bylo to bájo.
Dalších chyb bylo víc ... dlooouho vám trvalo než jste se zbavili neaktivních hráčů atd atd ....
co dodat ... je pravda, že proti zde přítomné motorce byla zábava hrá, alespoň to někdo na té druhé straně trochu uměl a to ne jen poslat tupě útoky, ale prostě dobře bránit a útočit a vše k tomu ...
ale abych to shrnula ... je tu všohovšudy 10 hráčů, se kterými se ráda potkám někde na dalším světě, s těma ostatníma se snad navždy loučím ( ale iluze si nedělám)
p.s. docela mě tenkrát udivilo, že když se macince podařilo udola. ukecat, kdoví co nkecat hráče čokomango a duracel a oni nám odpálili dva účty a hranici, že se vám to nepodařilo zlomit ... ale to si vysvětluju nešikovností místních hraničářů
gm..ty nemužeš uražet nebo se navažet do jiných jaký kdo je nebo byl.... ty neroztahnout nohy tornadovi a nelezt do zadku ligovi a předem macince davno by o tobě nešlo slyšet..... gavroš byl nemravník,ale dostal lekci od do života a do života...s odstupem času poznal co ten svět 28 a vůbec DK přínašejí.... kradou čas,ničí lidí,rozvrací rodiny..... naštestí si to někteří uvědomili včas.....