Děkuji přejícím gratulantům

.... jsem opravdu hrdá na náš kmen a lidi v něm a věřím, že to společně dotáhneme do zdárného konce. Díky i za Tvé lichotivé ohodnocení moje milá, obětavá spolubojovnice (hrajuja), postupem času pravá ruko

. Náš kmen je a vždycky byl demokratický a rozhodovala většina, pouze výjimečně pokud situace vyžadovala rychlý zásah, rozhodovalo užší vedení. Jeden hráč sám, bez ohledu na kvality a časové možnosti, v této hře těžko uspěje a myslím, že si svou existenci na kmenech ani pořádně neužije. Náš kmen je dneska domovem pro elitu hráčů z mnoha kmenů. A vůbec nejkrásnější je, že potřebných 80 % mapy nám pomohli docílit svým přestupem k nám, naši spojenci ze SRJ a *TC* (náš nejstarší a nejvěrnější spojenec). To nám umožnilo vyhnout se na závěr zbytečnému bratrovražednému boji.
Ty 3 měsíce jsou opravdu dlouhá doba.... ale lze je využít i k troše ohlédnutí se za uplynulým časem. Kdykoliv mi zbude trocha času, jdu se trochu projít do archivu, zavzpomínat na hráče, kteří s námi ušli kus cesty a pak je třeba povinnosti odvelely jinam. Připomínám si klíčové okamžiky, které utvářely vývoj na světě 15, znova se zlobím, smutním, raduju.... a když se to povede a my se zapíšeme jednou pro vždy do síně slávy, tohle všechno nenávratně zmizí. Zbude jen to, co si dokážeme a budeme chtít pamatovat .... já jsem se tady dozvěděla o sobě i o druhých spoustu nového.... nikdy nebudu litovat času, který jsem zde strávila a pocit sounáležitosti se svým kmenem, se svým lidem..ten mi doufám zbude už jednou pro vždy
No ..a abych to téma trochu odlehčila, tak na ty nepříjící dělám hóóódně dlouhej nos