• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuze světa 17

DeletedUser

Guest
Ale to preci nevadí .. hrát se dá dál né ?

to už se tam neda hrat když tam mam ucet ?
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Opravdu nedá, nepleteš si to s jiným světem?
 

DeletedUser

Guest
Nee nepletu , já myslel že kdyz jsem tam hral a svet se ukoncil tak ze mohu hrat dale. Takze uz vubec se tam hraci nemohou prihlasit kdyz tam maji treba 10.000.000 Bodu ? Dekuji za odpoved
 

DeletedUser

Guest
A je nekde nejaka stranka nebo.forum kde hraci daruji ucty ze treba nemaji uz na to cas ? Diky
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Není, někdy nabízejí na facebooku nebo tady. Ale jsou otevřené světy, kde je možné si začít budovat vlastní účet. Hlavně, účet je možné darovat, ale ne prodat a ne koupit. To je trestné.
 

DeletedUser37060

Guest
hele Biblos?
biggrin.gif
Mňa napadlo, účet ako taký je trestné predávať za peniaze. Ale čo ak ho predávam s povedzme 1500PB v cene tých 1500PB, teda 500Kč? to je tiež trestné?
smile.gif


Pretože keď sa na to pozriem z materiálneho hľadiska, tak účet je zadarmo a predávam len PB na tom účte... :scratch
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
No, to už je poněkud sporné. Nejlepší by bylo body nabídnout v kmenu, dokud máš účet, za cenu obvyklou. A pak teprve darovat účet. Pak by nebylo možné to brát jako prodej účtu. Pokud by bylo na účtu málo bodů, je lepší je darovat.
 

DeletedUser37060

Guest
Ovšem je ale podľa mňa zbytočné predať PB v kmeni, ak nastane situácia, že dotyčný, komu chcem účet darovať má záujem aj o PB, ktoré sú na ňom a zadarmo 1500 PB nedá nikto :D Mohla by to vyriešiť kúpna zmluva? :) Kde by bolo jasne definované že nový majiteľ zaplatil za PB za nákupnú cenu ako by ich kúpil priamo v hre, a účet je zcela zadarmo.
 
Nahoru