• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Jarmark u dubu

DeletedUser25426

Guest
Re: Všechno nejlepší, Willibalde

Díky, brachu ;) Slavím, zhruba od včerejšího večera - a myslím, že lehce budu pokračovat i zítra :D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.326
Shedde, ta manipulace, to bylo na mne? Jinak, ten Tvůj obrázek v podpisu, sice vystihuje světové dění, ale nemyslím, že by patřil zrovna na toto fórum. Co Ty na to?
 

Habrton

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
30
Rád by sem se pochlubil velkých úpěchem. :hi:thumb
Kmen Moravané jehož su členem v on-line světě:bye
Získal navzdory nepřátelskému prostředí a jinému kmenu k dnešnímu dni 1223 vesnic :axe
Naši napřátelé bojunó urputně a často zákeřně. :wall
Přesto nedokážó nás zastavit ... MY se nevzdáme a dobudeme náš svět. :warrior
Majó smůlu v tom, že nepočítajó s Bohem, k jemuž se utíkáme Prosíme ho o pomoc neboť On miluje pravdu. :angel

Chtěl by sem tímto poděkovat všem vůdcům kmene, že přijali naši výzvu a zároveň děkuju, že se přidali též do boje za společné vítězství. :thumb
Naša vítězství je jisté. :beer Chce to jen čas a vytrvalost :paladin
 

DeletedUser33829

Guest
Habrtone, zajímavý počet vesnic, ale jak vidím, „naši“ obec jste stále nedobyli.:mocking [SPOIL]Ale to víš i beze mě.:) Na DK jsem měl i více vesnic a v jiné online hře, která už dnes bohužel neexistuje a byla jednou z prvních třech, které existovaly na českém internetu, tak tam jsem dobýval rovnou planety.;)

Mají už Moravané svůj spisovný jazyk, nebo stále na FB vykrádáte Jungmanna?:D Nedávno jsem tu kritizoval, jak si lidé upravují citáty k obrazu svému, ale vy to děláte rovnou s celými pasážemi knížek.:great Pokud nemají Moravané a Moravanky svůj spisovný jazyk, proč potom ideu Moravy píšeš v hanáckém nářečí? Není to pohrdání pak zbylými částmi Moravy a potažmo i Slezska? Ale ony právě ty ostatní oblasti v tom zápalu pro Moravu zaostávají. Tak jako mě dostala ta píseň o Brně v obecné češtině, nedokážu si představit píseň o Praze v brněnském nářečí, to by bylo bráno jako provokace a naopak jak tu ten Slovák ze Zvolenu dává písničky, jak tu dal píseň o zlínských hokejistech a ejhle bez obecné češtiny, ba v nářečí. Vždyť vy už jste takoví Poločeši.;) Kdo tu pak vlastně je větší Moravan? Vidím, že Ostrava má vlajku jen u své jedné městské části, magistrát tam není a to bylo radosti, že Ostrava bude vyvěšovat vlajku. Zlín to také ignoruje. Pocit z toho mám pořád stejný, kdy jedna část země by chtěla kázat druhé, přesně to co kritizujete. Kdybyste se vykašlali na politiku a přejmenovali na hanácký spolek, bylo by to jiné, pro mě i lepší. Viděl jsem dnes vaši vlajku i v televizi i na internetu, byla při bratislavské demonstraci radikálů, jak píší a říkají média, dobrá nebo špatná reklama? Ale byla tam i vlajka ČR.

Včera jsem tu psal a psal jsem již několikrát, nemám, ale opravdu už jsem alergický na politické zaštiťování dětmi. Před 3 týdny to udělal i Cameron a podívej se jak dopadl. A to video u té budoucnosti mi přijde zase trochu vtipné, když nejmladší filmové záběry jsou staré čtvrt století. Že by země, kde zítra již znamená včera? Nevím, jestli jsem to tu psal už někdy, pokud ano, tak už je to hodně dávno. Byl jsem jako divák v jedné předvolební politické debatě před volbami v roce 2010, kterou vysílala i ČT a hned za nás si sedla skupina tak plus mínus 6 dětí, které byly ještě mladší jak my, vypadaly tak na osmnáct. Měly na sobě žlutá trička KDU-ČSL, když mluvil jakýkoli politik, tak bučely a vydávaly různé pazvuky, když mluvila Michaela Šojdrová, tak to zase pěly ódy nebo byly zticha. Sranda byla, že jedna holka z této skupinky vydala pazvuky, když mluvila Šojdrová, pak se zastavila, obrátila se na kolegu s tím, že tu mají vlastně podporovat? Nejhorší na tom pro mě nebylo to, že ti celou diskuzi někdo kazí nejrůznějším hlukem hned na zády, ale ta komičnost těchto dětí, z nichž možná některé ani neměly volební právo, přišly do sálu i televize dělat jen bordel, cirkus a propagandu a ještě větší komedie, že byly zorganizovány KDU-ČSL, předpokládám, že asi děti členů KDU-ČSL a aby teatrálnost dosáhla i třešničky na dortu, tak o politice neměly nejelementárnější reálie, protože se mezi sebou bavily a vyplynulo na povrch, že nemají přehled, neví o co jde, dokonce je to ani nezajímá, ale vyfasovaly žlutá trička a třeba dostaly i zaplaceno, aby v televizi bylo vidět KDU-ČSL. Není nad děti, inu křesťané.:D Bohužel tohle považuji za problém, kde nejde jen o shození diskuze a celé to znevážit, ale ještě horší je to, že se to dělo v režii přímo politické strany.:bad Tenkrát a vlastně i dnes jsem tím hodně moc znechucen.


Shedde, ta manipulace, to bylo na mne? Jinak, ten Tvůj obrázek v podpisu, sice vystihuje světové dění, ale nemyslím, že by patřil zrovna na toto fórum. Co Ty na to?
Na koho asi? Kdyby byla na jiný příspěvek, tak jej snad cituji, pokud necituji, tak je logicky na poslední příspěvek, který je dokonce zakázáno citovat. Jsi už jak Alex, který také píše okolo a nejlépe hlouposti, když mlží odpovědět.
Víš, že Alex to tak nemyslel a neřekl bych, že dovolená, prázdniny, i když ty stejně ještě nezačaly, by měly být důvodem slabší aktivity fóra, někteří se právě v létě na fóru probouzeli.
K obrázku? Existují zde body, na základě kterých můžeš dělat cokoli, a dokonce bez důvodu, to pak nemá smysl prosadit opak, protože to nelze.:cry:down[/SPOIL]
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
Souhlasím, tohle je hřebíček do rakve a nejde jen o nezvyk, a že si hráči zvyknou. Když se divám, tak nefunguje BB-code spoiler, k čemu máte to stupidní pravidlo, když teď u starých příspěvků nefunguje? :D
Smajlíky, tak krásné a nedávno přidané nové k ničemu?! Asi ano, místo toho tu je jen zlomek a kvalitou se nevyrovnají.
Nebo u profilů místo číslovky měsíce kdyby tam byl aspoň měsíc celý a ne jen zkratka. Navíc mi to podělalo vzhled i podpisu.
Dnes je to přesně 5 let co jsem se sem registroval, tak to jste mě pěkně naštvali. Asi to vidím na konečnou, protože tohle je děs.
 

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
94
Funguje jen trochu jinak

Je to nezvyk ale pár dnů už to je na grepolis fóru, jen jsem doufal že to bude vypadat trochu jinak no :confused:
Doufám že stejně jako u grepolisu budou ještě probíhat úpravy a není to konečná verze, třeba nakonec tady to spuštění zvládli rychleji a česky, grepolis fórum běží ještě anglicky :D
 
Naposledy upraveno:

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Musím souhlasit, že fórum v téhle podobě se opravdu velice nepovedlo, vzhled by mě až tolik nevadil, ale funkčně je to ne jeden ale 1000 kroků zpět.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.326
Také mi to rozhodilo podpis, asi výzva ho obměnit. Tedy, až mne to tam pustí ...
 
Naposledy upraveno:
Nahoru