• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Casual 11

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.312
Připravujeme pro vás nový pohodový Casual svět. Těšíte se? Nastavení světa a termín spuštění oznámíme v dohledné době.

Awatar Sheppard

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Doufám že to dáte alespoň 2-3 dny dopředu vědět kdy to pustíte :)
aby to nebylo jak s 10 že jste ho daly a nikdo nic neřekl :)

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.312
Termín spuštění jsme právě oznámili. Na Casual 11 se můžete těšit od 19.10.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.312
R4HL: Casual světy nemají nějakou stálou posloupnost. A jelikož dneškem skončilo hezké počasí a zima pomalu klepe na dveře, rozhodli jsme se do zimních měsíců připravit pro hráče také nový Casual svět.
Awatar Sheppard: Přesunout na nový casual bude možné ze světa 91, 92 a následně 93.

Awatar Sheppard

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Tak vám teda děkuju, já čekám několik měsíců na casual další že mám velkou vesnici na S90 že se s tama přesunu abych měl klid a ono to nejde :( jsem zklamaný

EDIT: než vybuduju na S92 vesnici na max 3500 da zabrat a když se přesunu na casual 11 tak do měsíce nebude co zabírat na tom serveru

Pinc

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Tak vám teda děkuju, já čekám několik měsíců na casual další že mám velkou vesnici na S90 že se s tama přesunu abych měl klid a ono to nejde :( jsem zklamaný

EDIT: než vybuduju na S92 vesnici na max 3500 da zabrat a když se přesunu na casual 11 tak do měsíce nebude co zabírat na tom serveru
Zajdi 91, tam je zrychlená hra ;)

Pro kozmicze: budou tam zvýšený ty barky?:')
Otázka čislo dvě: Jak zapnutí 11ky ovlivní spawnování barek na 10ce?

Awatar Sheppard

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
4
Zajdi 91, tam je zrychlená hra ;)

Pro kozmicze: budou tam zvýšený ty barky?:')
Otázka čislo dvě: Jak zapnutí 11ky ovlivní spawnování barek na 10ce?

No jelikož na S92 mám v inventáčří hromadu balíčku a výhod tak jít rychle na S91 by se mě nevyplatilo rychle udělat kovárnu 15 hlavní budovu 20 a trhy 10 a produkce max 20 level ze všeho xD