Oni prostě chtějí aby casual servery byli jak normální servery. Aby hráči kteří na sebe mají bodový poměr aby po sobě šli jak slepice po flusu

Aby se válčilo mezi sebou a hráči si tak braly vesnice od nepřátel.
Taky mě to štve první casualy byli plné barbarek a dalo se v klidu zabírat a teď...
Za pár týdnu to bude 4. měsíce co je casual 10 aktivní a skoro nikde žádná barbarská vesnice ani bonusová vesnice.
Všechno sebraly jen nenažraní bobící
Tohle je opravdu nenažranost..
274 vesnic - 188 vesnic - 122 vesnic - 158 vesnic - 151 vesnic - a tak dále
Příklad:
Když hráč jde na casual z jiného serveru a má inventář například na 20 stránek.. bonusy k surovinám, vlajky apod.
S toho balíčky k surkám má opět příklad
5% - 30x
10% - 40x
15% - 30x
20% - 50x
Do toho má hromadu Premiových bodů tak, zabere 20 vesnic do 3 dnů cca zapne si tam balíčky naposílá si suroviny do těch malých vesnic a když má zásobu třeba 60.000 PB tak jen snižuje náklady na suroviny a stavbu a pak se vlastně člověk diví že po týdnu co ten hráč zabral 20 vesnic tak ty vesnice vlastně mají už 4.000 bodů a říká si jak to dokázal? Jak? přece PB. Opravdu mě přijde že ty casualy jsou jen to platiče servery. Dávate tam bud PB ze speed serveru, posílate si do hry, vyhraváte všechny aktivní světy. Prostě ty casualy mají být klidové servery a ne ham ty tam ty ať mám všechno já a ostatní nemají nic. Kde je třeba vyváženost hry? NIKDE
Pokud v budoucnu bude Casual 12 tak nastavit pravidlo - aby hráč nemohl zkracovat náklady na budovy za suroviny + doba za stavbu za PB.
Pokud v budoucnu bude Casual 12 tak nastavit pravidlo - nastavit větší limit barbarských vesnic například 20 na hráče a přidat více i bonus vesniček.
Pokud v budoucnu bude Casual 12 tak nastavit pravidlo - zrušit bonus vesnici dílna přijde mě ty vesnice nikdo moc nechce
Pokud v budoucnu bude Casual 12 tak nastavit pravidlo - možnost zabrat 20 vesnic osoba týden
Ano řeknu to ještě jak začal CS10 tak jste někteří doslova hnusně nenažraní co se týče vesnic všechno poberete aby nikdo nic neměl.
To rovnou nastavte na CS10 dominanci a zrušte omezení a bude klid protože ten server nemá co nabídnout když tam vlastně nic není.
Chcete hrát ana klidovém serveru ale Casual je Pay2Win podle toho co teď vidím na CS10.
A za to může částečně i firma že nic nedává žádné vesnice
Nenažraní hráči
A vše kazí PB hráči
Premiové body a snížovaní nákladu
Agresivita určitých jedinců co se týče zabrat vše aby okolí nemělo nic.
Proč neudělat server casual kde tato možnost nebude? Protože by jste s toho nic neměli jak logické

A klidně mě za to můžete soudit za ten můj názor je mě to jedno.
To by opravdu byl takový problém domluvit se s firmou a požádat je zda by bylo možné automatický přidavat další barky a bonus na Casual10??
Ono by se muselo chtít ale pokud se nechce tak je to špatné protože asi zájem není
Datum zahájení | 03.07.23 11:00 |