• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 39

DeletedUser38965

Guest
Pajcline špatně jsi to pochopil, já nesrovnávám naše dva kmeny... já říkám, že ty se tady chvástáš před všemi jak jste nejlepší a jak nemáte konkurenci a přitom jste jako kmen se statistikami pozadu

je rozdíl počítat statistiky z 300M off/deff než z 100M off/deff čísel o to tu jde.Protože ty nemůžeš říct jak na tom budete až se dostaneš s kmenem na hranici těch 300M kde už jiné kmeny jsou, je možnost že budeš mít v té době poměr získaných vesnic obrovský, ale zároveň i je možnost že v té době budeš mít ten poměr záporný.

Já ti jen ukázal statistiky že Cenzůra je daleko před vámi a bylo by zajímavé vidět vaše statistiky proti nim kdybyste zaujímali místo THORů/GENu.

A moje slova potvrzuje jen to, že my na vás udělali jednu hromadku a z té jste získali 1/3 vašeho celkového deffranku :D sám vidím jaké jsou statistiky proti vám ale to na věci nic nemění.Řekni mi pak v čem jste dobří když po vás nikdo podle statistických údajů defacto nejde? Všichni jsme už poznali že jsi dobrý v mluvení to ano, ale to světy nevyhraje a ty jako zkušený mazák ve vyhrávání bys to měl vědět :))


PS: původně jsem se chtěl zeptat jen na tohle, můžeš mi vysvětlit jak jsi to myslel ?

Preto aj chapem,že zo začiatku sveta šli hned prve dva kmene,potom sa pridal aj treti,nakoniec si vzali za spojenca aj JustB z ktorymi vobec nič nemaju a su daleko,skratka všetko,čo bolo po ruke,aby šlo proti nam.
- já z toho pochopil ze my máme mít nepsané spojko s thory to si myslíš nebo teď nějak nevím :))

Tvůj i můj kmen jde charakterizovat tak že na tomto světě hraje druhé housle a velcí se bijí viz čísla off/deff THOR/GEN/CENZURa nikoliv neříkám že tomu tak musí být navěky
 

DeletedUser28334

Guest
Tak nevím. Stále se tu dočítám že PzC a GEN se spojili. Koukám do sekce diplomacie a vidím tam pouze DON. (DON je Dohoda O neútočení a ne spojko). Koukám na mapu jakou barvou mi svítí jejich vesnice. Fialová. Takže jsem se nepřekoukl a opravdu DON. Projíždím forum zleva do prava a zpět. Žádné zdílené forum. Tak co pořád melete dokola o nějakém spojení.:wall
 

DeletedUser

Guest
Takto skusim z Tebou inak,snaď to pochopiš,o čom tu pišem a prečo je DEFF a OFF somarina.

V kmeni roky hovorim dookola to iste,umenie je zabrat dedinku bez strat,nie zničiť si 30 utokov a zabrat 1,to je chyba
Uvediem Ti priklady a keď už po nich nepochopiš,tak potom už neviem.

Vaš nami oblubeny krejči,pozrieš jeho TW stats,v utoku 33 hrač sveta,hm super,snaži sa ,utoči,super utočnik,ked pozrieš to vaše OFF

pozrieš si ako sa mu dari vo vojnach,hupps,čo to je za lamku ?

[SPOIL]Side 1:
Tribes: =PzC=, -PzC-
Side 2:
Players: Jirka.krejci

Timeframe: Navždy

Strana 1: 37
Strana 2: 12
Rozdíl: 25[/SPOIL]

Rovnako pozrieš DEFF statistiku,každy si povie,panečku kick.venca pol roka može ležať na plaži a stejne bude prvy hrač sveta,tak je vysoko,ešte vačšia hlupost.

1. Za jeho vysokym DEFF je kmen,nie on,podpory a aktivita hračov
2. Učet mi daval že konči,tak som sa akurat zasmial,pod utokmi,mi nikdy žiadny učet neskončil a vidiš v pohode som to ustal,keď došiel shedd,už utokov bolo len zopar a bol to koniec,on viac menej zaberal a už bol klud.

Mal som na starych svetoch hračov,čo boli prvy,druhy v OFF a DEFF ranku,ale pozrel si stratene dedinky v boji a zaplakal si,nikdy žiadny rank,nesvedči o kvalite hrača,kmena,100x som sa poučil že je to tak a viem že je,znamena to len že utočiš viac alebo braniš,ale už vobec nie,o aku kvalitu ide.

Z rankom u mna nepochodi nik v kmeni,na forku,ani nikde,pohrdam tymy štatistikami,lebo su totalne neobjektyvne a nič nehovoriace.
Zabrate dedinky ale neoklameš,zaber viac dedin,teda vyhravaj vojny s nami a vezmeš mi všetky argumenty,do vtedy ich nemaš,do vtedy si ten porazeny.
 

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Pajcline, tak já to mám mnohem jednodušší než ty

1. Mimi jste rozložili vy, vašima čachramachrama, byla to naše blbost, ale vaše vina, kvůli tomu se trhlo na dvě části a jednu jste zneužili proti nám
2. ještě za mykiho jsi jím pohrdal,když tady mluvil o diplomacii a ty jsi tvrdil,že si to vybojuješ:D, tak to je fakt směšný, protože tvoje praktiky vidí celý svět(je to tu asi zpětně k dohledání, tvá vlastní slova a nadutost a nadřazenost, nad tím, co řekl)

3. nepsala jsem,že jste se spojili, ale spřáhli, dobře vím,že nemáte spojko, ale útočíte společně na stejná data, takže vykládej holubům, že ty nic ty muzikant, protože zřejmě perfektně plánuješ i podle menstruačního kalendáře džentlmenů, kteří ovšem moc džentlmeny nejsou, protože jsou to obyčejní zbabělci, kteří si odhlasovali něco jiného a pak přešli beze slova jinam a navíc se spřáhli s vámi, kteří jste pro nás byli červení, takže at se tu neopováží už víc někdo mluvit o nějakých zradách, já to akceptuju, každý má právo si vybrat za jaké barvy bude kopat, ale čeho je moc toho je příliš, takže ještě jednou, hrajte si s kým chcete a jak chcete, ale přestante už se povyšovat, že jste něco lepšího a dokonalejšího jednou pro vždy
 

DeletedUser30435

Guest
fantassie dle mého názoru nemáš pravdu, Pajclin vždy napíše tak jak to cítí, nepovyšuje se, možná to tak vyzní ale je spravedlivý vždy slušný a hlavně čestný proto si ho vážím, není bez chyb ale to tu nejsme nikdo.

Píšeš o mimi, byl to dobrý kmen ale stačil HÚ a kmen se rozložil sám, nevím o žádných čachrechmachrem, víš že jsem si s tebou psala byla jsi pro mne nepřítel ale i dobrá hráčka která ví co chce.

Myslím si že každý jsme nějaký jako hráč (dobrý-špatný) rozdílné povahy atd. Nějaké ty slovní půtky přece nemohou hned rozložit kmen.
 

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
No Dara, dobře tobě se to tak možná jeví, ale vůbec nevíš o čem mluvím a možná to ani vševědoucí pajclin netuší, ale to je celkem jedno, Jinak dobrý hráč je tu skoro každý, ale přijde na to kolik času mu reál dovolí vysedět tu židli a kolik chyb udělá nebo neudělá a nakolik tu můžou spoluhráči z kmene vysedět ty židle. Teď se opravdu nechci nikoho dotknout, ale důchodci a nemocní lidé nemají asi prakticky nic jiného a pajclin spravedlivý v bance co neukradne berňák a sociálka to ukradnou bankéři a v mezičase si nakradou i na kmenech díky důchodcům atd:))) ale co už no, jen není doberé být mímo realitu a propadnout virtuálnímu idealismu o dokonalosti
 

DeletedUser23226

Guest
fantassie dle mého názoru nemáš pravdu, Pajclin vždy napíše tak jak to cítí, nepovyšuje se, možná to tak vyzní ale je spravedlivý vždy slušný a hlavně čestný proto si ho vážím, není bez chyb ale to tu nejsme nikdo.

Píšeš o mimi, byl to dobrý kmen ale stačil HÚ a kmen se rozložil sám, nevím o žádných čachrechmachrem, víš že jsem si s tebou psala byla jsi pro mne nepřítel ale i dobrá hráčka která ví co chce.

Myslím si že každý jsme nějaký jako hráč (dobrý-špatný) rozdílné povahy atd. Nějaké ty slovní půtky přece nemohou hned rozložit kmen.

Zbytečná ztráta slov. Zkus ten vtip poslat do nějakého časopisu a možná za něj dostaneš pár korun jako odměnu. Nic moc sice, ale když už jsi to napsala...
 

DeletedUser24123

Guest
Pekne teda, takže podľa teba "Pan všechno vím, neprohrávám, lidi z mého kmenu neodcházejí, jsem lepší než vy"
Def ani off rank nič neznamená, z DEFF súhlasím DEFF je oničom, čo sa tíka OFF ukazuje offenzívnu aktivitu na bojovom poli, štatistiky sú len informačné ako sa mu darí, ovšem toto tiež nie je dôkazom toho, že daný hráč, ktorý útočí je dobrý, to vidíš na tom ako má rozložené vesky, tie tvoje štatistiky, to môže mať hocikto komu kmeň vyčistí pri HU vesku a on tam len pošle pár čistok pre istotu, vláčik a pár podpor za to. Týmto spôsobom môže mať aj hráč ktorý tu nie je ani každý deň dobré štatistiky stačí mu beton do vesiek a má pokoj. Uvediem ti príklad, napríklad pri mne je hráč Satanas02, je to jedna z najväčších lamiek ktorú som na tomto svete videl a vieš prečo stále, žije? preto lebo má v každej veske na fronte 8000 katov a ohne (samozrejme nie svoje). A to je podľa teba dobrý hráč? lebo my zabil dajme tomu dokopy 100 full a získal som iba cca 6 vesnic ? :D tak to ti prajem veľa štastia "
Pan všechno vím, neprohrávám, lidi z mého kmenu neodcházejí, jsem lepší než vy" budeš ho potrebovať ;)


[SPOIL]Side 1:
Players: Gasty
Side 2:
Tribes: ~GEN~, -GEN-, =PzC=, -PzC-
Strana 1: 31
Strana 2: 4
Rozdíl: 27
[/SPOIL]


ešte sa vyjadrím k tým štatistikám OFF a DEFF čo sa tíka kmeňov, pri off platí dobodky to isté čo u hráčov. ale čo sa tíka DEFF, tam je to trošku inak, DEFF rank kmeňa znamená čím viac tým viac bránia tým viac bojov majú čiže, suma sumárum, príklad CRUS, OFF rank (vo vojnách) 27.695.402 za cca 10 mesiacov sveta, smiešne číslo veľmi smiešne takmer nulová aktivita CRUS v offenzívnych aktivitách. čo sa tíka DEFF 29.199.130 toto je samé kocúrkovo, až sa my niekedy rozum zastaví ako môže ten kmeň ešte existovať, takmer 0 def rank to môže znamenať

A) Tento kmeň nie je pod útokmy a ich štatistiky v prehratých veskách musia byť takmer nulové.
B) Tento kmeň nevie brániť a jeho DEFF rank je len dôkazom toho čo vidíme


Pokiaľ by ten deff rank bol napríklad
209.199.130 tak by sa to znamenalo toto

A) Tento kmeň je permanentne pod útokmi nepriateľa a bráni sa zubami nechtami


čiže pajcle, tvoje rozprávky o tom, že tvoj kmeň je v centre nepriateľov a tlačia vás s každej strany si naozaj nechaj lebo tvojich 130 000 v def štatistikách za 10 mesiacov budem brať ako veľmi dobrý vtip vs napríklad našich 65 000 za 1 mesiac.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser41510

Guest
ešte sa vyjadrím k tým štatistikám OFF a DEFF čo sa tíka kmeňov, pri off platí dobodky to isté čo u hráčov. ale čo sa tíka DEFF, tam je to trošku inak, DEFF rank kmeňa znamená čím viac tým viac bránia tým viac bojov majú čiže, suma sumárum, príklad CRUS, OFF rank (vo vojnách) 27.695.402 za cca 10 mesiacov sveta, smiešne číslo veľmi smiešne takmer nulová aktivita CRUS v offenzívnych aktivitách. čo sa tíka DEFF 29.199.130 toto je samé kocúrkovo, až sa my niekedy rozum zastaví ako môže ten kmeň ešte existovať, takmer 0 def rank to môže znamenať

A) Tento kmeň nie je pod útokmy a ich štatistiky v prehratých veskách musia byť takmer nulové.
B) Tento kmeň nevie brániť a jeho DEFF rank je len dôkazom toho čo vidíme


Pokiaľ by ten deff rank bol napríklad
209.199.130 tak by sa to znamenalo toto

A) Tento kmeň je permanentne pod útokmi nepriateľa a bráni sa zubami nechtami
Koukám že narážíš na současnou situaci. Povedlo se vám na úkor našeho nespolupracujícího hráče dostat dost vesek prakticky zdarma, to nepopírám a je to pravda, nicméně je to také něco co nás konečně dokopalo k tomu, abychom tyhle nepasující součástky odebrali ze stroje a ten mohl konečně pracovat tak jak má. Nebudu zde nijak psát, jak budeme skvělí kmen nicméně vaše dosavadní "vítězství založené na zabírání těch neaktivních brzy skončí, pak se i za asistence vašich cenzurovaných kolegů postup zastaví, stejně jako se zastavil postup Just B poté co rozebrali neaktivní a po nich to převzali ti co za to opravdu stáli. I když u Just B byl ještě jeden faktor, a to že naprostou většinu úspěchů nevydobylo Just B ale jistý hráč, který když jim skončil, tak se kompletně zastavil i jejich postup napříč K35 a K36. Napoleonská vojska se zastavila ne kvůli ruské zimě, ale protože jim zmizel Napoleon. Tak by se dala nazvat situace Just B. Sice zaznamenali menší úspěchy v době kdy jsme přijali pár bývalých Templářů Orlice, nicméně je třeba podotknout, že to jsou hráči, kteří jsou obleženi vesnicemi Just B nejvíce, čehož naši přátelé v prvních chvílích i efektivně využili. Nicméně můžu za sebe říct, že dobývání těchto hráčů nebude tak lehké, jako když přišli poprvé jako přeživší z kmene s kterým jsme nikdy nijak nespolupracovali:hi


Jinak budu rád, když se suverénní Mimina a Pandy předvedou na S43, kam se rozhodli jít a otravovat vzduch svými neustálými přechody z kmene do kmene a changováním diplomacie. Kdo ví, třeba se tam díky této své "taktice" stanete úspěšnější jak na S39. Nebo jsem měl říct spíše známější? :n_o V každém případě budu rád tu vaši maškaru sledovat na vlastní oči. :clown
 
Nahoru