tak třeba na něco přijdete
)
ale když už si takhle píšem
nějak jsem nenašel nějakou diskusi k tématu Automatické mazání účtu.
(nemám oprávnění ke vstupu na takové stránky.)
no o co jde:
tato hra je po všech stránkách určitý druh Produktu
proto jako každý jiný produkt by měla mít i tato hra nejméně 24 měsíců jakousi záruku a ochranu.
12 měsíců je vzhledem k mnoha aspektům* velice krátká doba a DK Team by se nad tím měl zamyslet a udělat úpravu nynějšího výnosu.
*
příklady-mimo:
hrál jsem třeba svět přes tři roky-zanedbal jsem spoustu věcí a záležitostí v soukr.životě.a ty pak potřebujete nějak dohonit či napravit.několika měsíců si ani kolikrát nevšimnete a teoreticky rok uteče jako voda.
totéž u většiny dnes hrající studentů,veliké procento musí už prosincem přemýšlet o něčem jiném a najednou duben květen je tady a nemaj na nic jiného pomyšlení jen na zkoušky. a 6 měsíců je ty tam .k tomu se nabalí ostatní záležitosti a rok je opět v kopru.
no a další a další př.
to jen tak z matematického pohledu.
*z dalšího pohledu:
věřím že každý hráč si během hry nastřádal nebo koupil nějaké PB,a vlajky které se převádí do dalších světů a nyní by touto krátkou 12 měsíční úpravou měl o to přijít?
myslím že zájem by měl být trochu jiný a né že by se měl nad INNO a zdejším vedením DK zkalit hráčům zrak.
----------------------------------------------
pro obraz:
kopie*DKTým
Ve zkratce:
- Pokud Váš herní účet nemá účet na fóru, je vše v pořádku. Jen nesmíte zapomenout na automatické mazání neaktivních účtu (po 12 měsících neaktivity).
- Pokud má Váš herní účet stejné jméno jako účet na fóru, je také vše v pořádku. Jen nesmíte zapomenout na automatické mazání neaktivních účtu (po 12 měsících neaktivity).
- Pokud mají Váš herní účet a účet na fóru rozdílná jména, prosím kontaktujte support s žádostí o změnu jména na fóru NEBO:
- Pokud máte účet na fóru, ale není k němu účet ve hře, vytvořte si nový účet se stejným jménem jako je účet na fóru. V případě, že to není možné, kontaktujte support.
- Pokud někdy obdržíte notifikaci o započetí procesu mazání účtu na fóru aniž byste o smazání požádali, prosím kontaktujte support.
-------------------------------------------------------
závěr:
tímto žádám v zástupu spoluhráčů o úpravu--prodloužení z 12 měsíční neaktivity na 24 měsíců jako je záruka u ostatních produktů v ČR.atd.
tedy viz úpravu bodu 2
předem díky za odpověď
zdraví desT.