• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 74

eCko.

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
66
Ano to mas pravdu, za jasne zneuziti zastupu at je klidne perma ban.
Jenze tady jde o to, ze hrac ktery byl poskozen, si supportu nestezoval, slo prej o normalni rozebirku v ramci kmene.

Silenost je to, ze to nahlasil hrac z nepratelskeho kmene, kterej s tim nema nic spolecneho a chlubi se jak je vybornej, ze nechal zabanovat dulezityho nepritele, kteryho behem banu rozebrali pak.
 

Tyran Římský

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
21
No, škoda že z toho účtu v mém zástupu nezmizela jediná vesnice. Tak nevím co ty 4 dny prověřujete .)
 

DragonLady

Pokročilý uživatel
Správce Wiki
Počet poděkování
308
mě se smazali všechny od srpna do dneška (zůstali jen dvě srpnové) a jinak vše pryč..
 

eCko.

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
66
Normalni rozebirka je, kdyz mi kamarad napise,ze konci a da mi ucet. (a je mi jedno jestli mi to napise na dk, na fb nebo posle smsku)
A ja si pak s tim uctem muzu delat,co ja uznam za vhodne, pro blaho kmene. za kterej vsichni hrajeme.

(chapu, ze tady mozna riskuju, ze me ten hrac muze nahlasit za neco a podelat, ale jelikoz je to kamarad z kmene, tak mu verim, ze to neudela...takhle se to proste hraje, asi ste to nikdo z vas ze supportu nikdy nehrali tu hru nebo nevim)

Silenost je, ze se tady odstranujou hraci na objednavku. Despos zaridil, ze ste odstranili jeho nejvetsiho nepritele. Nevim jestli to nahlasil ze sebe nebo ze sveho multi uctu, ale vy ste naleteli a poskodili tim hrace a ne jen jednoho. Zaridili ste v podstate rozpad kmene/ally.

Jak muze vubec treti osoba nahlasit poskozeni nakyho uctu v zastupu?? Dyt to je nesmysl uplnej. Majiteli to nevadi a vy stejne date ban. Co to ma bejt?

Pisu to jako nezaujata osoba, sice na tom svete hraju, ale nezajima me ani kmen tyrana, ani kmen komaru.
 

Thanos

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
60
V místním žargonu je normální rozebírka, když Vám soukmenovec oznámí konec z nějakých důvodů a dá Vám souhlas o rozebrání jeho účtu.
A 5 dní prověřovat hráče, který je za prvý nevině v celé téhle kauze, jen plnil povinnosti kmenového lídra a k tomu drží hranici je už opravdu cítit cíleným zasahováním do hry nebo neschopnost věci řešit. To se na mě nezlobte, ale cit pro hru je zde postrádán. Borec dá do hry peníze, udělá vše jak má a vy mu nevyhovíte ani v rychlém jednání a přijde během nesmyslného banu, ve kterém se ocitl nespravedlivě o 75% účtu. To se omlouvám, ale to je na vrácení investovaných peněz do téhle hry.

Bych rád slyšel adekvátní vysvětlení k věci a ne vyhýbačné odpovědi.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Ve hře to nefunguje tak idylicky, jak tu píšete. Souhlas mimo hru je problém, není jednoznačné kdo a v jaké podobě ho dal, vždy ho chtějte ve hře předem,. A přesný popis ve hře, co má zástup na účtu dělat. A pokud to hráč oznámí v průběhu zástupu, donuťte ho, ať Vám to rozhodnutí pošle ve hře. Dnes není problém se na DK přihlásit i v mobilu.
 

Medík Tedík

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
103
Naopak to co píšete je idylické :D
Představte si situaci - vezmu na noc zástup s tím, že ho mám hlídat, a v noci mi napíše soused o podpory. Zastupovanému hráči by sice nevadilo, že podpory sousedovi pošlu, ale kdokoli jiný mě nahlásí a já dostanu ban za zneužití zástupu.
Příjde vám to logické? Mně ne

Zneužití zástupu by vždy měl mít možnost nahlásit pouze poškozený hráč, nikdo jiný.
 

luki28n

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
32
Dobře dobře, je to kravina, ale dejme tomu.

A teď mi řekněte. Snaha ovlivnit vývoj války ve svůj prospěch pomocí banování nepřátel se tu řeší už dlouho. Mám takový nápad, možná vám to taky došlo. CO TŘEBA TOHO HRÁČE ZAČÍT VYŠETŘOVAT A AŽ ZJISTITE JAK TO BYLO TAK MU DÁT BAN A NE MU HO VRAZIT HNED A PAK TO AŽ ŘEŠIT A PŘÍPADNĚ SE OMLOUVAT??.

Dobrý nápad, ne? Když už vám trvá tak dlouho něco prověřit, mohli byste aspoň nechat toho hráče hrát, než na to přijdete.
 
Nahoru