• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 87

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
190
Se divím, že se tady s vámi kozma ještě baví xddd. Já bych na to neměl nervy xdd
Mě to přijde zcela normální, že adminisrátor který zastřešuje vedení české verze reaguje na fórum a vysvětluje nechápajícím, protivním hráčům jako jsem já, jeho pohled na věc :)


Bohužel to zřejmě nebyly dostatečně jasné důkazy k tomu, abychom mohli hráče zablokovat. My nemáme důvod hráče nezablokovat, pokud porušuje pravidla. Pokud jsi na vlastní oči viděl, že používá nějaké nepovolené skripty, tak je však potřeba myslet na to, že nejsme schopni detekovat vše na 100%. Bohužel taková je realita, kterou nemáme problém přiznat.

Přednastavenou odpověď dostaneš téměř vždy stejnou. A je jedno, zda se porušení pravidel prokázalo či nikoliv. Nevidím důvod, proč bychom měli tuto zprávu psát neustále jinou, protože stejně vám nemůžeme prozrazovat, zda hráč pravidla porušil či nikoliv.

Já to z části chápu, ale pokud někdo porušuje pravidla a je blokován a druhý porušuje rovněž pravidla a blokován není, tak je to neštastné.
Z mé zkušenosti jsem nahlásil tak 50 hráčů za poslední roky o kterých jsem věděl na tutovku, že porušují pravidla a nikdy snad nikdo zablokován nebyl.

Naposledy jsem nahlásil hráče, co měl hromadu multiúčtů na proxy, na každém z těch útoků se prováděla ta stejná cyklická akce tzn sběr surovin nonstop a následný prodej surovin na tržišti. Hráče jsem špehoval několik dní po sobě v různách časech a jednotky neustále na sběru venku, den co den účty byly v top sběračích. :)

Účty blokované nebyly - má mít chuť hráč někoho nahlašovat, když dopředu zná výsledek?
 

Deswer

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
23
ono je všeobecně lepe prodat všechno hned po dokončení sběru / proto že trh prostě ma omezeno obchodníku :D tak to děla každý snad :D aby stíhaly všechno prodávat :D a v dnešní době není ani potřeba mít skripty proto že stačí pouze mít upozornění na diskord až skončí sběr (skript neděla automaticky akce ve hře ale pouze načte data a pošle je na diskord ) a uživatel si všechno musí udělat ručně :D takže asi tk :D
 

Deswer

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
23
Neboj, zrovna tebe jsem myslel. Tobě ten ban zařídím. :)
ty mě nějak máš rád :D to seš mnou nějak posedli odkud ta posedlost přišla? to by mě zajímalo? kromě toho že si mě v životě neviděl a slyšel si o mě někde a hned si rozjel hádky :D mužeš klidně se snažít mě ban neudělaš já hrají casual :D schvalně jestly ho dostanu :D

tady je představa jaky je fcs alias Tom.js charakter :D urážliví konfliktní jedinec dvě zpraví a v každy nejmene jedna nadavka :D
1681323871668.pnga tkli
 

asdfpwnz

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
gratulovat bys mel i smoulum,vrkuu,n3w a dynamite ne?=)
 
Nahoru