Kdyby jen mě tak je to ok , tohle nastavení nevyhovuje většině lidí když se zeptášNapiš přímo němcům. Až zjistí, že zrovna tobě ten svět nevyhovuje, tak to nastavení předělaj. A pokud to nepůjde až tak snadno, tak na ně zkus vybalit tu svou matematiku. To by byli blbí, aby si to pak taky nedokázali spočítat.
Na jubilejní světy InnoGames povoluje i zajímavější nastavení, takže lze očekávat, že by svět mohl být podobně zajímavý jako např. speciální svět 91. Ale uvidíme, budeme si muset ještě nějaký ten pátek počkat.
V tomto případě se musíte obrátit na Innogames, vždy se posílá návrh nastavení světa, aby to co nejvíce vyhovovalo hráčům, ale o konečném výsledku a nastavení světa rozhoduje vždy Innogames.
Jako jasný , o tom jak tohle funguje víme , nebo doufám že to ví většina lidí že jde vše přez inno.
Ale je pravda , že když se člověk podívá na zahraniční servery , ty nastavení jsou zajímavější než většina co byla poslední dobou zde . (Například německé)
Je to trošku škoda , já si třeba pamatuju světy kde bylo o hodně více lidí a určitě v tom případě byli větší i výdělky z prodeje prémiových doplňků.
Je hodně škoda , že to takhle upadá
Jako jasný , o tom jak tohle funguje víme , nebo doufám že to ví většina lidí že jde vše přez inno.
Ale je pravda , že když se člověk podívá na zahraniční servery , ty nastavení jsou zajímavější než většina co byla poslední dobou zde . (Například německé)
Je to trošku škoda , já si třeba pamatuju světy kde bylo o hodně více lidí a určitě v tom případě byli větší i výdělky z prodeje prémiových doplňků.
Je hodně škoda , že to takhle upadá
nemecko nemužeš porovnavat tam spouští pokaždy skoro dva servery tady pouze jeden tam maj jeden bez premiovích obchodu a jeden s pokud se nepletu a je to fakt o ničem no nemit přemiovi obchod takže tam nejde kupovat suroviny takže v podstatě skoro níkdo není moc vepředu jako zde vidime třetí den už pansky
Nemůžeš to srovnávat s ostatními verzemi hry, každá verze má se pro a proti.