- Počet poděkování
- 32
Tak jsem se jednou rozhodl, že se přestěhuji na kraj mapy. Na původním místě jsem měl asi 7 vesnic a protože začala válka, chtěl jsem si udělat kolonii daleko od nepřátel... Na kraji mapy. Stejný nápad mělo pár dalších soukmenovců a když jsem se jich ptal, jakou vesničku zaberou, všichni většinou barbarky. Já jsem se ale s barbarkou nespokojil. Rozhodl jsem se, že zaberu nějakého hráče. A vytipoval jsem si cíl. Byl to hráč, co měl jednu vesnici o velikosti nějakých 1500 bodů. Šlechta by mi tam šla asi 130 hodin, ale nemohl jsem mít velký doprovod, protože být týden a kousek bez vojáků není příjemné. Tak jsem tam poslal vláček s menším doprovodem a přemýšlel jak zařídit aby to prošlo. příležitost se naskytla sama.
Hráč na kterého jsem poslal útok, mi napsal. Konverzace je již smazaná, ale pokusím se přepsat z ní to, co si pamatuji.
Hráč x: Ahoj mohl bych se zeptat proc na me utocis na takovou vzdalenost? Nekdo se ti vloupal na ucet?
luki28n: Ahoj.. Ano vloupali se mi na účet, chtěli sezbavit vojáků.. útoky už zrušit nejdou
Hráč x: To se mi taky stalo.. Co je v tech utocih?
luki28n: V každém 1000 seker 400 lk a 50 beranidel, to je vše
Hráč x: Aha.. zadny slechtic tam neni??
luki28n: ne, jen ty beranidla
Hráč x: dobre, ja poslu svy vojaky ke kamosovi ty projdes a o nic nepride ani jeden z nas ok?
luki28n: Dobře děkuji
Chudák vůbec netušil do jaké pasti se to chytl, sám mi nabídl tu možnost, že se mi někdo vloupal na účet tak jsem toho využil a vyšlo to.. Vesnici jsem zabral, oznámení už bohužel nemám, ale měl asi 600 vojáků, s kterými uhnul a ty vojáky, kdyby je měl ve vsi, tak bych to neprorazil. Těsně před zabráním jsem si hráče bloknul a asi dva týdny poté jsem mu napsal omluvný dopis, který si přečetl ale neodpověděl na něj. (protože byl dál bloklej:mocking:mocking)
Tomu hráčovi jsem do dnes vděčný, protože když mě na mém původním místě zabrali, tato vesnička mi zbyla jako jediná a já se znovu od ní odpíchl a hraji na tomto světě dál
Tímto se chci tomu hráči také omluvit.
Takže to je pro tebe dárče vesnice: Omlouvám se

Hráč na kterého jsem poslal útok, mi napsal. Konverzace je již smazaná, ale pokusím se přepsat z ní to, co si pamatuji.

Hráč x: Ahoj mohl bych se zeptat proc na me utocis na takovou vzdalenost? Nekdo se ti vloupal na ucet?
luki28n: Ahoj.. Ano vloupali se mi na účet, chtěli sezbavit vojáků.. útoky už zrušit nejdou

Hráč x: To se mi taky stalo.. Co je v tech utocih?
luki28n: V každém 1000 seker 400 lk a 50 beranidel, to je vše

Hráč x: Aha.. zadny slechtic tam neni??
luki28n: ne, jen ty beranidla
Hráč x: dobre, ja poslu svy vojaky ke kamosovi ty projdes a o nic nepride ani jeden z nas ok?
luki28n: Dobře děkuji

Chudák vůbec netušil do jaké pasti se to chytl, sám mi nabídl tu možnost, že se mi někdo vloupal na účet tak jsem toho využil a vyšlo to.. Vesnici jsem zabral, oznámení už bohužel nemám, ale měl asi 600 vojáků, s kterými uhnul a ty vojáky, kdyby je měl ve vsi, tak bych to neprorazil. Těsně před zabráním jsem si hráče bloknul a asi dva týdny poté jsem mu napsal omluvný dopis, který si přečetl ale neodpověděl na něj. (protože byl dál bloklej:mocking:mocking)
Tomu hráčovi jsem do dnes vděčný, protože když mě na mém původním místě zabrali, tato vesnička mi zbyla jako jediná a já se znovu od ní odpíchl a hraji na tomto světě dál

Takže to je pro tebe dárče vesnice: Omlouvám se
Naposledy upraveno: