• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Nové verze hry - Diskuze

DeletedUser25426

Guest
Nevylepšíš je tak, aby se daly využít i k hromadný rekrutaci - takže pro rekrutaci potřebuješ pořád manuální skupiny...
Stejne tak manipulace mezi skupinami - je možná jen v manuálních skupinách, tak by se měly otvírat ony jako první - přeci jen je přesun mezi skupinami dost častá činnost.
Dynamický skupiny jsou fajn, ale opravdu spíš pro vyhledávání, ne pro běžnou obsluhu účtu...
 

DeletedUser

Guest
- myslím, že i náhled skupiny by se měl otvírat v tý skupině, ve který aktuálně jsem.. tedy stejně jako všechny ostatní náhledy, jinak to přispívá k dezorientaci a ztrátě času..

- jinak souhlasím jak s Bukou tak Willim.. (trochu jsem uvažovala jestli neuvažuju "málo dynamicky":), ale některý věci prostě dynamicky neuděláš, a je fajn, že se dá využívat výhod obou).
Chápu, že chtějí být vývojáři dokonalý, ale nerada bych se dočkala toho, že jako v jiných programech se budem snažit hru ukecat, aby udělala to co chcem my, a ne to co si ona myslí že má být..

(p.s. když už si hrajete s dynamikou.. co dynamický skupiny, kde se i vsi řadí podle urč. kritéria(vzdálenost k bodu/vsi, zaplněnost selskýho dvora..) - jen nápad, pořád je pro osobně nejdůležitější rychlost:))
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser39609

Guest
Myslím si že bylo zbytečný zavádět dynamický skupiny jako samostatný...

Kdyby se to přidalo jako další možnost ve "skupinách" přiřadit manuálně vytvořené skupině dynamické prvky...taky by to stačilo...a dynamickou od manuální odlišit třeba jen barevně...
 

DeletedUser35350

Guest
Taky mě moc nebaví, že se to furt mění... Pravda, že nádvoří je včul slušně zmršené :(. Ale nejvíc zmršené je tržiště! Nejvíc mě štve ten absolutně nesmyslný a zbytečný graf, co tam vyskakuje, nyní ho předběhlo, že úvodní stánka je "cizí nabídky" a né rozesílání! Nezlobte se na mě, ale nejpoužívanější je rozesílání a pak "požádat", cizí nabídky mě zajímaj zcela výjmečně! Takže hra je teď zcela lepší, když musím zbytečně klikat navíc...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser34753

Guest
mozno by bolo fajn keby v dynamickej skupine ma slechtice - ikona na mape ostala aj vtedy ked je slachtic na ceste alebo aspon keby bola menej vyrazna. teraz ked je slachta mimo dediny tak ziadne oznacenie nieje cize musis tak ci tak mat este manualnu skupinu.

co vy nato ?
 

DeletedUser38329

Guest
Jediný co mi vadí, je sestavení skupin v dynamické sekci - možná deset minut na co civím, než udělám to co chci...
 

DeletedUser37830

Guest
Ahoj, ten poslední dodatek je dobrý a to už tam mohli dát to že za "Má příchozí útok" dát naménka ><= atd. jako u jednotek a kolonku na čislo. Filtr by filtroval jenom vesnice na které jde zvolený počet utoků.

No a potom hromadnou rekrutaci šlechty buď do rekrutace a nebo spíše do panského dvora udělat další podsložku vlevo s názvem vytvořit masově a aplikovat na to formát hromadné ražby mincí. Bohatě by to stačilo.
 

joss

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
40
...

A ty mobily, no co k tomu dodat.. pekna blbost podle me, by me zajimalo na jake zpetne vazbe jste tak rozhodnuli. Toto neni facebook a pokud by to mela byt pomucka pro spehy, no proste nechapu.. musel bych nadavat, abych to popsal co nejpresneji :D
Možná si toho někdo už všiml. To, jestli se ukáže ikona mobilu záleží na tom, jestli máš zapnuto "mobilní zobrazení", nikoliv na tom jestli jsi na mobilu. Trávím hodně času přes mobil, ale ikonu mobilu mi to nikdy na fóru nebo ve zprávách neukázalo. Nevadilo mi to, ale nevěděl jsem proč. Používám už letitý dotykáč, ale mám na něm zapnutou "desktop verzi",, a je to tím. No a když jsem na noťasu jen tak zkusmo zapnul "mobilní zobrazení" začaly se ikony mobilů u zpráv zobrazovat.
 

DeletedUser39609

Guest
Zajímavý...takže je to takový vylepšení k ničemu...a míjí se účinkem i ve věcech ke kterým byla vyvíjena...
No holt nějaký programátor dostal zaplaceno za vytvoření nesmyslu...

Jsem vyučený elektrikář...ale tohle "vylepšení" mi přijde jako bych dostal zaplaceno za udělání zásuvky uvnitř sprchového koutu...aby si zákazník mohl připojit stereo a poslouchat hudbu při sprchování... :(
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
- když na nádvoří použiju oblíbené vesky, nezmizí to jako dřív, ale musí se udělat další klik.. při x-útocích nebio podpor šílený a navíc zbytečně..


Mám pro tebe dobrou zprávu bleskovodko, tvůj nápad byl přijat a implementován do hry. Již proběhlo testování a snad již v příští verzi se tedy dočkáme, že se nám okno bude zavírat automaticky. Díky! :hi
 
Nahoru