• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Projekt vytvoření top kmene!!!

DeletedUser2027

Guest
Já nemluvím o negramotnosti. Mluvím o tvém výstupu, který patří ke schopnostem dobrých hráčů. Víš, tahle hra není jen o klikání na vojáky a dobývání vesnic :)
 

DeletedUser28785

Guest
dobrý hráč NEMUSÍ umět vystupovat, tady se hraje na to jak kdo umí hrát a ne vystupovat, stačí když jsi v dobrém kmeni a spolupracuješ, nemusíš umět vystupovat před ostatními lidmi, protože kmen tě zná a ví jaký jsi doopravdy (i když ne vždy znám svý)
 

DeletedUser2027

Guest
Tak pokud vystupovat neumí, tak ať nevystupuje. Kokosman si tu jen udělal ostudu.
 

DeletedUser28785

Guest
kokos JEN napsal, že elitu už nesežene aže to je blbost...
 

DeBracey

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Já nemluvím o negramotnosti. Mluvím o tvém výstupu, který patří ke schopnostem dobrých hráčů. Víš, tahle hra není jen o klikání na vojáky a dobývání vesnic :)

Tahle hra je o dobývání vesnic, falešná hra na morálku je jen z nouze cnost.
 

DeletedUser

Guest
Nechci vystupovat proti tobě sire ani Kokosmanovi, ale zdá se mi Vaše názory úplně milné... To co jsem viděl na s16, mi jako elitní hraní Kokosmane nepřišlo, s prominutím.

Znám dost dobrých hráčů a dost vymakaných kmenů, který by mohly zvítězit nad tím naším. Vaše pýcha Vás oslepuje...

To Kokosman: Prezident-Jonik měl pravdu, chovej se aspoň trošku ohleduplně... Znám spousty příkladů Elitních kmenů, na který nejvíce vzpomínám je kmen WiTr na s4... :cry Teď na s11 Přízrak... a další kmeny...

Výš sir si může o sobě říkat, že je Elita, ale ty ne kokosmane... Ty kmeny s kterým jsi sním mohl hrát a hraješ dnes posiloval hlavně on, byl o tisice bodů na před a my někde na pozadu... To si myslíš že je Elita, tak to dopadne aj v tomto kmeni na Tureckém světě. On je jednotlivec, sir může hrát aj sólo, ale tohle není potom o kmeni!Takových silných hráčů či aspoň podobně spolupracujích a odolních hráčů patří pod to slovo "kmen" a dá se o nich pak že je to "Elitní kmen"... Nezlob se na mě mám k tomu takový názor, dost mě zarazila Tvá arogance... Jako mi příjde dost sprosté říct o sobě, že jsi nej když si poznal hrstků kmenů na CZ světech. Bacha na jazyk! ;)
 

DeletedUser

Guest
Hezky řečeno... :) Pro Kokose asi krutá pravda.. :D

..Já třeba na s19 hraju svůj úplně první svět. A nepotřebuju mít kmen složený z nejlepších hráčů. Stačí mi, když má kmen do 10 hráčů. ( Hrál jsem *******, ale vykašlal jsem se na to.. DK mi příjdou zábavnější.. )


Maeeby :)
 

DeletedUser

Guest
arogancee: nikde jsem nepsal že jsem nej. tak nevím kde jsi to sebral.
každý na to má svůj názor a hádat se ve starém topicu je zbytečnost

EDIT: S16? co si pamatuju tak jsem šel jen kvuli pár lidem a po chvilce to zas zabalil, ale to už je hodně dávno.
 
Nahoru