• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Speed pokec

šachlik

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
135
Líbí se mi, jak nejvíc ze všech nesnášíš mě, i když jsme proti sobě snad ani nikdy nehráli. :D Co si tak pamatuji, tak cca 10 let zpět jsme hráli spolu a pak jsi zmizel kvůli údajné nemoci nebo co. Přijdeš po x letech a úplně nejvíc mě nenávidíš, i když už reálně skoro vůbec nehraju a ve hře jsme se pak už ani nepotkali. :D V létě mě v podstatě přivedlo na chvíli zpět to, že mi lidi psali, že o mě vypravuješ pohádky svému nově "koupenému" týmu. Doteď se snažím pochopit proč, ale nejde to. :D Jinak koukám, že tu máš už docela fanclub. :D
 

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
191
@sakaal děkuji za reakci a usvědčení místního lháře, co si neustále vymýšlí a píše hlouposti.

Spíše naopak,nechám vás tady ať se placate po zádech :) nebudu reagovat.
Užijte si to tady :)

Těžko se reaguje, když už i admin tě usvědčí, jak lžeš a vymýšlíš si věci které nejsou pravda, na to se argumentuje těžko.
Co se týká hráčky KingRagnora, tak ano, vymlátili jsme jí tu železnou pevnost ale to jste měli udělat dávno vy, dát šanci si takto zahrát s něčím, co ještě nikdy neměla.
Vy jste se kasali, jak učíte nováčky apod. Jinak, než tak, že je pustíte ke hře a budete jim pomáhat je to nenaučíte. Ono se to hráč těžko naučí, když je před ním 6 hráčů, kteří rychleji rabují, rostou a poberou vesnice a ostatním nic nezbyde.

Já se budu snažit jim pomáhat a určitě dospělým lidem neříkám, že mají jít na fórum něco psát. Takový diktátor tady jsi pouze ty, abys psal hráčům, dneska na speed kolo nejdeš, to plánoval adams hahn.

Kromě bagř1ka s kterým se dělíš o svou výplatu se tě tu nezastal absolutně nikdo. Čím to je?

My tu hru hrajeme pro zábavu, a ta hra bude zábavnější, když ostatní budou zkušenější a budou to větší boje.
Lepší než jít směšně v převaze na speed kolo a na bash kole proti sobě NEBOJOVAT.

18683 22-200 Noční Bash (4): Žebříček hráčů
Zpět na Speed kola
MístoJménoKmenBodyVesnice
1-FaTy*PRO??12.1541
2Skrytá HrozbaPRO!12.1541
3Cameron DiazPRO!12.1541
4BazmegSPRO??12.1541

Klobouk dolů, jste fakt mistři v trapnostech.
 
Naposledy upraveno:

-Siiu

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
Nakonec zůstanou ulhaný Fatal se svým placeným patolízalem hrozbou sami,hned jak dojnou fatalovi love,už ted intrikuje,aby nemusel vyplácet ,,za loajalitu"tak jak slíbil...Šachlíku,nic si z něho nedělej,Fatal ti za to nestojí,je zřejmě duševně nemocný...a ty ko-ko-kotrmelče máš skvělý nick,než ho fatal vysloví,máš pocit,že jsi v kurníku...ano fatale i k tomu už jsem se snížil,ztratil jsi u mě zbytek své důstojnosti.
 

Skrytá Hrozba

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
tak dovol abych se vyjádřil :D siu ... ja jsem patolízal? jako za co, za to že hraju s lidma které jsem poznal když jsem přesně před rokem začal hrát speedy? nebo zato že když jsou nejaký pravidla tak je dodržuju? nebo zato že když někde něco vyhraju tak si tu výhru protě veznu? je mi jedno uplně každej, ae mám pocit že do onehdá si byl teda taky patolízal když jsi byl v PRo nebo ne? já na nikoho špínu nehážu dojdou kotrmelec a tihle tak proste dostanu takový je život, hrajou dýl a líp já to přiznám...ale ským mám hrát ? sám? možná lepší než dojít na speed až ke konci at mas ochranu a mas body do tabulky? proc si nedosel dnes si to rozdat dl bych klidne 1v1...tohle je první a posledni moje reakce, nikomu nic spatnyho nepreji ani urazet nebudu je to hra proste..:)
 

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
191
Nerozumím chtíči 1vs1, tahle hra se jmenuje divoké kmeny nikoliv divoký hráč.
Fér hra by byla, pokud byste hráli kmen 3vs3 apod a hráli v menších skupinách proti sobě. Bohužel tohle nikdo z vás asi nepochopí a budete se furt dohadovat..
 
Nahoru