• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

TimeEnd a konec světa 12

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser3
  • Vytvořeno Vytvořeno
mě napsali, že se mi do 24 hodin někdo ozve , tak jsem se připomenul a zatím nic :-)

No jo napsat si na Support, ale me pro jistotu nejde odkaz abych odeslal na support zadost. Kdyz kliknu na Support tak se otevre novej list v prohlizeci a nacita a nacita a nacita ... a nic.
http://cs28.divokekmeny.cz/game.php?village=35958&mode=ticket&screen=settings
nebo tento
http://support.innogames.de/playerticket/?world_id=32
Po zkouseni nekolika prohlizecu se asi budu muset smirit s tim ze nebudu mit zadnou vyhru. Odkazy na support mi nejdou spustit. Nikdy jsem si s nima nepsal takze jsem to nepouzil a ted vidim ze nejde.

Nebo ze by to bylo schvalne?

Proč by byl schválně blokován ticket systém? Nejste první svět, který je uzavřen. A vyřizovány jsou ještě i nyní opožděné žádosti o výhry z předchozích uzavřených světů. Jen asi jsi si nevšiml, že na hlavní stránce hry je možné se přes odkaz na horní liště přihlásit rovnou do ticket systému - stačí znát hráčské jméno a heslo. :hi

Ja vim kde si mam otevrit ticket na support, ale neotevre se mi stranka. Samozrejme ze se tam hlasim zase ze sveho uctu SAVOND, ktery hraju i na sv.28 a heslo znam, ale stranka ktera se otevre je prazdna, nic se nenacte. Nerozumim tomu.
Kdybych nemel ucet, neznal heslo a nehral svet 12 tak si nemuzu zadat o ticket. Vim kde se pise na support. Nikdy jsem ale napsal dotazy a spam jako vetsina hracu co otravuje denne s blbostima...
Ticket nejde.JPG
Nebo pockam, ale jak dlouho muzu cekat?? Neni toto omezene nejak casove ?? Ja nepotrebuji vsechno hned ted ..

S Operou bohužel nemám žádnou zkušenost, ale zkoušel jsi třeba jiný prohlížeč, jestli to není jen nastavením Tvého prohlížeče? Nezkoušel jsi se přihlásit na jiném PC nebo notebooku? Vzhledem k tomu, že denně chodí dost ticketů, tak nepředpokládám, že by byla chyba v ticket systému.

Jinak ta výhra Ti nepropadne, má dostatečně dlouhou lhůtu na vyzvednutí.

Zpět