No ak som dobre pochopil tak asi o to ,ze Kamienok si robil trosku dobry den s jedneho hraca a par inych hracov sa tu do neho pustilo ,ze vraj ho uraza ...
Moj osobny nazor je ,ze to vobec nie je urazanie ,skor sranda ,sice na ukor druheho ,ale kto ma zmysel pre humor ten to pochopi na prvy krat a rovno sa toho chyti a odpovie rovnakym stylom

sam som bol sucastou Vandalov na SK14 kde to zacalo po prvy krat a sam som daval (na inom svete) podobne otazky zaujemcom

a nebolo to vobec myslene ako urazanie ,tie moje otazky boli skor typu "aku silu utoku ma domobrana?" alebo "na co sluzi sviecka na stole v zbrojnici" alebo ci vie o tom ,ze kopijnici maju specialnu schopnost prehodit kopije cez hradby a teda za akych podmienok sa da tato schopnost pouzit

atd. ,celkom dobre sa tak vyselektuje kto ma aj trochu hlbsie znalosti o hre a kto nie ,schopny hrac ,ktory vie o com je hra sa tomu okamzite zasmeje a kto ma zmysel pre humor tak rovno aj odpise podobnou formou ,napriklad dostal som na tu schopnost kopijnikov prehodit hradby odpoved - "ak pouziju rebriky ,alebo trampoliny"

Niektory hraci aj prave vdaka tomu dostali pozvanku.
Ak by som dostal takyto psychotest vobec by som to nebral ako urazanie ,ale z chuti by som sa tomu zasmial a odpovedal by som rovnakym stylom a ak by mi prisla zas podobna odpoved tak uz duplom by som sa snazil pretlacit do takeho kmena ,pretoze tam vidno ,ze sa ludia bavia a maju zmysel pre humor a to je dobry zaklad dobrej party a ta je zas dobry zaklad pre dobry kmen kde nehraju hraci len sami pre seba ,ale su ochotny aj padnut za toho druheho
Robite z toho hroznu tragediu niektory ... netreba to brat tak tragicky ,ale s humorom ,ovsem treba vediet rozlisit tu hranicu kedy je to este sranda a kedy to uz je urazanie a pravda je tiez ,ze ak si chcem z niekoho utahovat ,aj sam musim zniest trosku srandy na vlastny ucet ,ved nenadarmo sa vravi ,ze pravy zmysel pre humor ma ten ,kto si dokaze vystrelit sam zo seba

pripadne aj tej kritiky ,lebo nie kazdy to dokaze zobrat ako srandu ... hlavne treba vediet polozit aj spravne otazky ,otazky typu psychologicka porucha ,vztah k alkoholu a pod. to uz je take trosku na hrane ,lepsie davat otazky konkretne k DK ,tym myslim nikoho neurazis Kamienok
Tak jako se někomu zdá
tahle modelka krásná, pro jiného je to již jasná
Anorexie a proto je tato dívka pro něj odpudivá. Tak přesně tak se pro jednoho tak a pro druhého jinak zdá urážlivá či výsměšná Tvá zpráva.
Toto je dobre vystihnute ,uplne presne povedal by som

Vzdy budu ludia ,ktory to budu brat s humorom a vzdy budu taky ,ktory nie a dost zavazi aj to ako su take otazky polozene ,ale kazdopane tak to je a tak to je aj spravne ,ako tu uz bolo napisane ,sme v demokracii a preto ma kazdy pravo na nazor a slobodu slova (v istych medziach samozrejme) a teda aj na pozitivne a aj na negativne nazory ,o tom je demokracia