• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Aktualizácia hry - Verzia 5.4

Páčia sa vám zmeny?

  • Áno

    Hlasy: 169 82,0%
  • Nie

    Hlasy: 37 18,0%

  • Celkový počet hlasujících
    206

DeletedUser

Guest
Nikde som nato videl skrip (možno SK fórum) viem že to ide :cool
 

DeletedUser

Guest
No skript-neskript, vždy sa dá obrázok (smajl) odoslať pomocou kódu IMG
 

DeletedUser

Guest
ANO ale musíš ho pracne vyhľadávať a kopírovať jeho adresu...:shout
 

DeletedUser

Guest
dlouhé o

ó v názvu vesnice stále nejde bez pomocí administratora zadat
 

DeletedUser7320

Guest
kovárnu na dvůr sice potřebuju, ale jak už bylo řečeno, postavil jsem třeba kovárnu na 20 a protože jsem věděl, že šlechtu tam stavět nikdy nebudu, jelikož je to uprostřed mých vesnic, tak by to strategicky byla blbost, tak ubourám kovárnu třeba na 15, abych mohl stavět aspoň TK a uvolnil místo v SD, protože kovárna zabírá docela dost.

takže když mám v centru hrodmadu vesnic s dvorem na 15 a někde i míň, protože na útočnou vesnici stačí menší lvl, když jsem bez šlechty, tak musim bourat jednotky po troškách, takže sám o sebe a dostavovat kovárnu, což je budova, kde to trvá nejdýl a stojí nejvíc

někdo by taky mohl říct, ať teda mince nerazim, ale cos těma surovinama, když mám skoro 300 vesnic? mám si to přeposílat?

prostě změna s mincema je špatná, jinak dobrý :eek:)
 

DeletedUser23757

Guest
pozdrav

napsal mi jiny hrac a chce po mne me heslo a jmeno na prihlaseni aby skontroloval muj ucet, prohlasuje ze je spravce fora ale uz se to stalo jinym v kmeni takze vime ze to neni opravdovy spravce, nevim kde se to da nahlasit aby s tim nekdo neco udelal jmenuji se jezecekcz a mam vesnici 267|492 k42 tak mne muze kdyztak napsat nekdo z DK tymu aby se to vyresilo
 

DeletedUser

Guest
Klikni na nahlásit urážku a je to. Oni si to supporťáci už přeberou.
 

DeletedUser

Guest
Příjemné kosmetické úpravy.Mince-vážný zásah do hry.Problém je v tom,že firmu asi nejvíc zajímá názor většiny.A většina o téhle možnosti nevěděla,nebo jí nevyužívala.
 
Nahoru