• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuse k rozloučení.

DeletedUser15465

Guest
Lidi bez urážky, ale mně to přijde, že je to nějaká forma protestu části supportu.. ne? :)
 

DeletedUser21845

Guest
Je jedno co to je a proč to je. Něco se jim nelíbilo, mají už toho dost a nebo...snad to můžu říct..se našlo opravdu pár čestných lidi? Kteří končí z moralních důvodů..to je fuk:)

Podstatný je že odchází spousta dobrých lidí co za sebou nechávají dost dobře odvedené práce
:hi
A ano opravdu je mi jedno kdo za to měl penize, premium body nebo co dělali pro své přilepšení..(herní/neherní):wacko

Určitě každý znás měl nějaký problém a nebo někoho rozčílili..ale od toho tu byli..a myslím si že to dělali dobře..

Kolik zůstává kontroly na cheaty? :D:D:D:D:D:D
 

DeletedUser37897

Guest
Nejsem z těch počítačových mágů, ale spíše dědek samouk

DK hraji od roku 2007 a mnohokrát jsem se setkal s řešením problémů adminy. Jejich pozice je složitá a mnohdy se pohybují na tenkém ledě, aby spravedlivě rozhodli. Četl jsem i reakci hráčů a vždy scházel nadhled. Bylo ukřivděno a pravdu mám já. Ze všeho spíše vyzařuje životní nezkušenost a nebojím se i říci osobní sobeckost. Dělali jste co mohli, aby hra fungovala a za to vám děkuji. Přeji šťastnější vykročení do dalšího života. Těch negativních lidí se kterými se budete setkávat je hodně, ale nesmí to nikdy člověka zlomit. Odcházíte vzpřímeně a to je správné.
 

DeletedUser30359

Guest
rozlučka

Věnoval sem DK léta života a dvakrát sem byl ukončen permanentním banánem za úplný blbosti.
1. S16 kdy tu dva supporteři lhali do očí o tom jak nám potvrdili spuštění timeendu a pak nic až sem to nevydržel a překopíroval to, na což se asi čekalo
2. S26 kdy jsem dostal parmaban, každý odvolání vyústilo v nový jiný důvod protože vždy byli nesmyslné a poslední znění je myslím legendární. cituji "perma ban z důvodu způsobení citové újmy jinému hráči"

co na to říct, nesoudím support který neznám a nehážu do jednoho pytle. každopádně mezi odchozími jsou i ti kteří mi tu hru tak znepříjemnili že jsem nakonec s DK skončil.

Zažil sem zneužívání pravomocí supportu pro své kamarády kterým stačilo napsat na skype. Provázanost některých hráčů a supportu je do očí bijící. Tahle hra je opravdu vinikající nápad, ale prostě INNO by mělo zamakat na automatizaci. věci jako prověřování IP atd by podle mě uměl i šikovnej prográmek a nemoch by si nikdo léčit komplexy na jiných lidech co si jdou zahrát ve volném čase.

Takže, těm kterých se to netýká a snažili se do této hry vnést řád děkuji za práci. Těm o kterých jsem mluvil a oni ví o kom je řeč. těm přeju aby s nima v osobním životě někdo nádherně vy....
 

DeletedUser16561

Guest
Mapel páči sa mi posledná veta Tvojho príspevku. Stokrát ďakujem za všetkých tých, ktorí odchádzajú.
 

DeletedUser18162

Guest
poděkování

Zdravím,

hraju kmeny od roku 2008 a za tu dobu jsem se tu v ticketech střetl s řadou z Vás a pár krát jsem se dostal s tickety až k Indogře. I když se mě občas rozhodnutí nezamlouvala a myslel jsem si, že bylo rozhodnuto špatně. Myslím že vždy členové teamu jednali slušně a korektně a tímto jim chci z celého srdce poděkovat za tu dřinu s náma hračema. A že si myslím, že občas to byla sakra dřina. Upřímně mě mrzí, končíte a myslím že budete chybět. Nahradit Vás bude problém a jen Vám přeju vše nejlepší v životě. Bylo mě ctí. A ty potížisty a lidi co neumí použít mozek a neumí se prenást přes své Ego si nevšímejte. Byli jste Vážně super :D všichni :D

S pozdravem a uctou Drooh
 

DeletedUser28979

Guest
Abych pravdu napsal tak slova Odcházíte vzpřímeně a to je správné. znamenaji neco vic nez jen pouhou vetu.
Co se ale stalo a proc se to stalo ze odchazi vetsina tymu je zahadou, aspon pro mne.
Nicmene i pres nektere vase rozhodnuti ktere se nam nelibili nekdy v minulosti tak mi nezustava na vybranou, jen slozit poklonu lidem co dokazi odejit a zanechat za sebou kus sveho zivota mezi nami vsemi.
Je to jako by vitezny hrac sveta pred koncem TimeEndu nechal ucet zbarbarit, ale presto je vetsim vitezem i sam nad sebou a nad vsemi nez ti co to dohraji az do konce.

Za kmen RN ze sveta28
 

DeletedUser

Guest
ahoj kvitku :) nie ja ostávam na the-west ako hlavní cheathunter
 
Nahoru