• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

- Brutální START -

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Ahoj, jmenuji se CHRISTOPHER a na světech jste mě mohli vidět už pod mnoha jmény :) hraji si vždy jen to svoje a vím proč tam jdu jsem tam speciálně na starty hraji si 14 dní strop měsíc někdy třeba i déle ale starty mám hodně dobré chodím takto vydělávat premium :) Abych řekl pravdu je to o farmení a času musíš tu být aspoň 25/8 :D farmit všude na hajzlu u přítelkyně na nákupech na cestě doma když jdeš spát když je začátek světa farmím třeba 3x za noc dávám budíky jdu spát v 10 a budík na 12 , 2, 4 , a v 6 vstávám :) je to o farmení :) nezastávám taktik dolů dám si vždy 9,8,6 a jdu na stáje když máš lehkou rabuješ jak pán :) jak urobím lk dělám třeba 30 lehký a pak jedu doly farmím furt :))
 

DeletedUser41129

Guest
Pridavam svoji radu ikdyz dk hraju poprve.. ale mam dost zkusenosti z travianu ;)

Takze zacni tak ze pojedes ukoly.. ale nedelej ty doly pak na 9 8 6 nebo jak to tam je.. podle me je idealni zastavit maximalne na 5 u dolu klidne i mene a okamzite musis rushnout lehkou kavalerii.. s tim ze z ukolu mas cca 40 jednotek tak s nima musis farmit a byt v barbarkach prvni takze prvni tri dny tu proste musis byt fakt skoro nonstop. Potom je v inventari vec ze se premistis jinam, jak uvidis ze uz ti nedavaji barbarky kolem tebe nic tak si projed top hrace sektory a vypis si kde je nejmin top hracu a potom dej zmenit polohu a jdi do toho sektoru.. jses uplne na okraji mezi hracema co zacinaji teprve a jsou bez vojska a mas tam plno barbarek takze hned zacnes rabovat barbarky jako prvni a mas suroviny :) pokud ti jde vse dobre tak bys mel mit do konce ochrany minimalne vyzkoumanou kavalerii :) a jelikoz mas den navic (kvuli tomu ze te to hodilo k hracum co se ted registrovali takze jim konci ochrana pozdeji jak tobe..)tak stihnesudelat vic kavalerie a pak to jen tocis pres rabovaci list a mas nejlepsi start jaky muzes mit :)

BTW: je to ale i o stesti neda se to asi vzdy praktikovat .. kdyz te to hodi nekam kde neni ani barbarka a ty nemas z prvni pozice aspon 1-2k surovin nakradeno tak to radsi jdi do produkce a def :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser37372

Guest
BLBOST oboje :D
Chrisi, tohle platí možná pro hráče, kteří kupují suroviny za PB.
A maximálně 5 doly? To už vůbec nedávu smysl :-D


Jmenuji se Okurka, nekupuji suroviny za PB, no však mě znáte :p většina :D
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
To s těmi doly na 5 je tradiční taktika skriptařů na speedech. Možná docela i hráčů s PR.
Když má vesnice level 0-2 a je hodně barbarek na hráče, prostě vyžírají všechny suroviny z okolí a sami staví prakticky jen útočné vojsko, budovy na vojsko a věci s tím související - žádné doly moc nepotřebují - když už, tak jenom železný důl se jim hodí pro stavbu LK.
Musím říct, párkrát se mi povedlo takovou vesnici přebrat a je to pak pěkně na nic. Sice budovy úžasné, ale bez surovin se je těžko dá pořádně využít :D
 

DeletedUser41129

Guest
sem rad ze takovy lamky jako vy hraji dk :) a ja se bal ze tady bude velka konkurence :)
 

DeletedUser37372

Guest
Bacha na to, borec hraje DK poprvé a bude mě nazývat lamou :rofl :rofl
Raději se to nauč, než začneš radit, ke všemu blbě :p
 

DeletedUser41216

Guest
Tym stylem lahku vyskumas tyden po skonceni zacatecnicke a aj to ze stesti ze tak male body nikdo nebude farmit ;-)
 

DeletedUser11288

Guest
Nejvíce je důležitý čas :) Když jsme to hrávali se sítákem, tak jsme tu byli vesměs nonstop. V noci budíky na stavbu dalších budov farmení o sto šest.

Naše taktika byla v tom, zvednout ze začátku doly co to jen šlo. Nestavět žádný kraviny typu kasárny, kovárna, stáje, skrýš, hradby,(na co když je ochrana :D) prostě všechyn surky, co se vyprodukují a co se nafarmí rvát do dolů.

Den až 2 dny před skončením ochrany, se všechny surky narvali do kasáren, stájí a lk. Začala se pomalu stavět arma. Jelikož jsou doly vysoko, tak za pár hodin máš větší armu než ti, co ji dělají od začátku.

Jakmile skončí ochrana, musíš si vytipovat ty co tam moc nejsou a začít je farmit. Jakmile tohle máš objetý, vrhneš se na potencionální hrozby. a zlikviduješ je :)

Zkrátka po 2 týdn ech hraní jsme vždy měli se sítákem kolem sebe šedý pole, který jsme si mohli zvesela farmit a málokdo měl v té fázi tolik army, aby nám to mohl farmit.

Jediný problém při této taktice je to, že jakmile pak chceš zabrat nějakou vesnici, máš kolem sebe jenom barbarky... a musíš chodit s dědkem i 7-10 hodin daleko, aby si zabral nějakou slušnou vesnici (proto je dobré někdy i nechat některé hráče na pokoji (hlavně domečkáře :D) at pak máš o zabírat.)

Když už pak trošku povyrosteš, nikdy, opakuji NIKDY nezabírat barbarky. Jelikož ty jsou jediný který tě živí a pomáhají ti rychle růst.

Tohle mě vesměs na začátcích nejvíc bavilo. Jakmile už pak má hráč 80 a víc vesnic, je to už nuda a stereotyp :)

p.s. Stavět doly na 5?? :D :D :D :D To už je jako by si je nestavěl vůbec. V každé hře je důležitý mít dobrý příjem a nikdy se ti nezadaří, aby si se někam regnul a bylo kolem tebe šedý pole :D :D Když končila ochrana, mívali jsme doly většinou cca kolem 15-24 urovně. Záleželo vždy na spoustě věcí.
1. Kolik hráčů je ve tvém okolí aktivních.
2. Kolik z nich farmí.
3. Kolik si tomu věnoval času ty.

První týden až 2 týdny, jsme u této (stupidito hry) trávily i 20-22 hodin vždy s hodinou na spánek :)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser41129

Guest
zajimavy ze LK uz mam vyzkoumanou, a to jsem pouzil PB jen pro + produkci :) a ochrana na novym servru je jen 3 dny:) nezastavam vas nazor s tim ze by to clovek mel rvat do produkce :) z farmu mate o dost vic a diky tomu ze mate hned LK mate vyhodu v tom ze farmite vetsi okolo nez hraci co zacinaj jit na LK nebo vubec staveli pesi jednotky :) Uvidime za tyden jak dopadnu :) ale myslim ze az tak top nejste jak rikate jak ste jeli nonostop apod )

BTW: jen tak pro zajimavost kdyz si vypocitas naklad na jeden dul a potom o koli kse to zvedne a navratnost toho dolu nez si vydelas to co si na to vynalozil tak si odpovis na to proc furt preferuju jit rychle na LK :)

jo a jeste ano dk hraju poprve ale hral sem travian a byl tam v topce ve farmu apod :) a to je travian o dost tezsi nez dk ;)
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru