• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 39

DeletedUser

Guest
Hexiku, klobouk dolů, že se snažíš otočit debatu zpět ke světu 39 :hi

Osobně mě mrzí, že to zpravidla končí podobně v každém tématu, kde se objeví Shedd ... buď je to ryze osobní útok (pochopitelně útok sofistikovaný, jak jsem už někdy napsala) nebo obhajoba sebe samého.

Najít volný piedestal, určitě bych se zasadila o to, aby byl využit ve prospěch Sheddovy výjimečné osobnosti DK, ač trošku pokulhává v gramatice ...

Hezký večer všem, jež sem zabloudí a kterým nechybí nadhled a smysl pro humor :great
 

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
Hexiku tak já ti přeju všechno nejlepší k těm tvým zítřejším osmnáctým narozkám a užij si to, je to jen jednou za život;)
 

DeletedUser32004

Guest
Fantassia děkuji za ten odkaz na Karla Kryla - ráda jsem si zavzpomínala.

A jinak co se týče shedda, je něco jako vítr v plachtách. Kam vejde, tam se hned něco děje, i když je z toho občas někdo na infarkt :p A i když nejhorší jsou samozřejmě trpaslíci, nuda je taky hrozná - a nevím jak vy, ale já se u jeho příspěvků nenudím :)
A už se těším, jak mně sejme :p
 

DeletedUser33829

Guest
[SPOIL]Hexíku, můžeš přijet na DK sraz, až nějaký bude, pořídit si detektor lži, připíchnout mě na něj, a pak mi říct, jak jsem dobrý manipulátor, že i detektor lži je na mě krátký.
Nemůžu Ti dokázat, že jsem měl v čudu noťas, už jej ani nemám, můžu Tě jen odkázat na hráče Spartakus II., jestli ještě DK hraje a který mě zná z reálu, jestli by Ti to potvrdil. Naposledy jsem s ním byl v létě.
Ale nebudu zapírat a otevřeně Ti napíši, že mě to tam nebavilo, kdybych chtěl, mohl jsem i z mobilu účet udržovat a zůstat tam do konce, měl jsem vesnice v rohu mapy po supportu na SZ, ty byly i v jiných rozích, vím, že se pak opakoval luca-brasi, tam došla šlechta jen z pár okrajových vsí, chci tím jen říct, že jsem byl ne jen teoreticky, ale prakticky nezničitelný. Carolyn88 bydlí v jiné pražské čtvrti, než kterou jsi uvedl, ale když jsem ji vzpomněl, tak ona skončila ještě přede mnou, ptal jsem se jí, proč to nedohrála, vždyť se mohla také stát vítězkou, už nemusela hrát, řekla mi, že jí to nebavilo, a že je šťastná, že skončila. Chtěl jsem Ti mezi řádky naznačit, že ne všichni musí hrát pro vítězství, které tu prezentuješ.
Pro mě to bylo zklamání, protože člověk nad tím strávil dost času, měl nějaké ambice, kdybych nevedl kmen, tak bych tam skončil dávno, protože DK jsou hlavně o pojídání vesnic končících hráčů, než skutečně bojovou hrou a to mě nebaví, to je reakce na to, proč jsem hrál na s22 tak dlouho, zatímco jinde ne. Ale nejvíce mě mrzelo, že končili vlastní hráči, člověk to neovlivní, to mě mrzelo více, než všechny ostatní věci, ale bylo tu už napsáno, že vyhrávají ti, kterým to dovolí život mimo tuto hru.
Kdybys byl jediný, kdo mi to vmetá do tváře, možná bych i reagoval jinak, ale já se objevím na nějakém světě, přijde mi zpráva od někoho z toho světa a píše v podstatě to samé co Ty. Jasně, nemůžu Ti to dokázat, to bych si musel dělat printscreeeny, a pak bys napsal, že jsem duševně nemocný. Jestliže mě to zklamalo a mrzelo, tak postupem času jsem se tomu smát opravdu začal, protože kdyby to dopadlo opačně, tak by mě nikdo s tím neotravoval, ale jestliže takhle mají potřebu někteří mi to připomínat a řešit ukončený svět, pak pro ně asi ukončený není.:pardon
Zmiňoval jsem tu hráče z kmene i když bez nicků, o svém chlubením jsme zmínil jen dobytí, protože to je právě na TW Stats, kdybych se tu chtěl chválit na osobních úspěších, tak to bych Tě poslal také do sekce s22, jak posíláš Ty mě, ale do síně slávy, pak hall of fame generovaná hrou a nejen na tom světě. Počty poražených jednotek mají hlavně hráči, kteří jsou pod silnými útoky a mají to hlavně díky def ranku, já získal 100 mil. a měl jsem poměr off a def cca 41:59, u pankáče a pitkince to bylo díky silným útokům na ně. Speedy jsem také nějaké vyhrál, také jsem dosáhl vítězství, jestli si myslíš, že mi jde o vítězství, když Ti jej shazuji, ale tu potřebu nemám, i když si myslíš opak, mohl jsem to napsat již včera, neudělal jsem to.
Pankáčovi jsem přiznal, že to byl vynikající hráč, hlavně když byl v Bedulasově *Czech kmenu, ale na stranu druhou to byl také on, kdo se angažoval o uzavření smlouvy s námi a hned za dva týdny se jí odmítl řídit, psal jak bude hrát klidně roky a za cca dva měsíce už jen udržoval účet, to samé dělali i ti, které jsi zmiňoval a který ten kmen tam založili a jeho historie sahá dále jak do s20.
Osobně mě z té vaší trojice bylo nejvíce sympatické je D)M(A a ti, kteří tam byli původní, i když jich tam moc ke konci nebylo, a to protože to byli po celý svět nepřátelé, psal jsem si s některými a měl lepší vztah jak s Tebou, kterého jsem na světě ani nestřetl. Ale spíše je to výběr mezi čerty, protože o cestě jsem již psal.
To co tvrdíš o mě a s39 je hyperbola, já se tu vyjádřil jen ke vzniku kmene Suve a ke dvěma hráčům na které jsem útočil, Tvůj kmen jsem tu nezmiňoval, tak jako většinu dalších. Jestliže tento svět tvoří jeden kmen a jeho vedení se dvěma hráči, pak bys měl pravdu v tom, co píšeš.
V panském dvoře máš pravdu, jen bych Tě upřesnil, že na s10 byly balíčky surovin, a jestliže je v soutěžích snadné vydělat PB, o to lépe, aby se hráči jich účastnili, pokud nemají PB, ale já zrovna nezmiňoval soutěž, která by byla tady.

Řešíte tu chování a posuzování, někteří hráči mají na profilech takový ten text, který asi všichni znáte, že se dospělí chovají jako děti, jedni říkají, že na internetu se pozná jací lidi jsou, další že si tu vytváří jinou identitu. Já potkal lidi, jejichž chování a jednání zrovna neodpovídalo konvencím, a pak se zaštiťovali věkem, jeden že vede skauty a třešničkou byl policista, který si vytvořil vlastní pravidla a stanovená hrou porušoval. Ať si udělá úsudek každý sám, možná už vím proč je tolik vtipů o policistech a skautech, skaut má být čestný, to zrovna ten dotyčný hráč nebyl vůbec a vede děti v reálu. A přitom mě ty vtipy o skautech i to co předvedl v úterý Leoš Mareš mrzí, protože jsem sám chodil do skautu 7 let. Ale u vás byl také jeden policista ten byl super, dalo se s ním psát i pak, když jsme byli nepřátelé, na toho nemůžu povědět nic špatného, ale to tak bývá, že mě nemají rádi hlavně ti, kterým to píše, než ti se kterými si vzájemně ničíme vojáčky. Ale nejvíce si asi začnu vážit armády, protože vojáci vedli Vikingy, kteří zůstali na světě až do konce a zůstali s námi a odmítli přejít k nepřátelům, ač je ten skaut s tím druhým co má let jak Metuzalém přemlouvali a dlouhodobě, ti lidé z toho kmene mají můj respekt i když někteří to pak nedohráli, protože byli nasazeni v zahraničí, a také těch cca 8 hráčů, no bylo jich relativně dost, kteří byli v -PF- znechuceni výměnou kabátů, a tak to položili.

Hexíku, přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám, nepřežeň to s alkoholem a hodně zdraví, to je potřeba a úspěchů v životě i tady na Divokých kmenech.[/SPOIL]
 

DeletedUser32004

Guest
protože DK jsou hlavně o pojídání vesnic končících hráčů, než skutečně bojovou hrou a to mě nebaví


shedde "jaký si to uděláš, takový to máš" - na každém světě je to jiné a z toho, že odehraješ část jednoho světa, vyvozovat takovéhle závěry.... no nevím, nevím ;)
 

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
:)tak poslední příspěvek od Sheeda měl celkem lidskou tvář. Líbí se mi,že přiznal, že některé věci nemůžeme ovlivnit, no a přidávám,že některé zase nechceme ovlivnit. A přesně jak píše cinc-gac-gug, jaký si to uděláš... však dokud není konec světa, pořád se člověk může nastěhovat na frontu. Jenže i to zabírání k tomu patří ani v reálu nejde jen hodovat, je potřeba taky umýt nádobí;)
 

DeletedUser

Guest
Dokonce se nám dneska hlásí nějací hráči z rozpadajících se smajlíků, kteří doposud byli proti nám. Poté, co se uzavřel DoN s pzc, tak jaksi jejich množstevní převaha přestává existovat a jelikož vědí, jak jsme rozprášili jediného hráče, který nám od atlantidy bral vesnice, tak je jasné, že zbytek smajlíků přejde raději na naší stranu než aby se přidali k atlantidě

Nojo a smajlíci se rozpadli a někteří nakonec přešli do Genu, někteří do Atlantidy a někteří rovnou končí.
Je to škoda, že po tom co byly TNZ a -A- vyhozeni z aliance přišla jakási nechuť ke hraní a následné končení hráčů.
Ale jsem na svůj malinký kmen nesmírně hrdý, ve válce s legií se nám dařilo, 216 ku 35 je krásný výsledek na to, že legie měla mnohonásobně větší dispozice a my se museli spoléhat jen na sebe a pár seláků obran od Atlantidy.
Děkuji vám, byla nesmírná radost s vámi hrát i když se už asi nikdy nesejdeme v jednom kmeni.
[SPOIL]krtek, lionell, sasik, mejzi, bandicoot, szikorski, olegovna, savior, skippy, kiwi, paulee, jar, matysek, sas, martin, sparťan, bedulas a dreamcatcher[/SPOIL]

Taky děkuji Mykhaylovi, že nám slíbil za každou zabranou vesnici zničení člena mého kmene. Nakoplo nás to k lepším výsledkům a snaze ukázat že u nás vesnice zadarmo nikdo nenajde ať už se jednalo o nejlepšího nebo našeho nejslabšího hráče.
 

DeletedUser31553

Guest
[SPOIL]Děkuji za přání k narozeninám :hi

Sheede asi nepojedu na sraz s detektorem lži :) nemám ani představu, kolik taková hračka stojí a jestli je to opravdu 100%. Jelikož CNS je zrovna věc, o které vím více věcí než třeba o literatuře a politice, která se tu probírá řekl bych, že detektor lži v dnešní době už nemuže být brán jako nějak správný:)

Co se týče těch screenů, tak ty bys mohl dělat, co je na screenu to platí na rozdíl od spousty toho co je napsáno.

Co se týče úspěšnosti, tak pro mě je cíl prostě vyhrát a dojít do konce tam to máme opačně. Skoro rok jsem před 39 světem nehrál a čekal až bude spuštěn svět s kostelem, protože to je pro mě strategický bonus. Třeba 39 je pro mě první svět s vlajkami, ikdyž ty už běželi jistě na pár světech před 39.
Co se týče vedení kmene, tak ti rozumím také vedu půl roku první kmen světa a nebýt toho vedení kmene, tak nevím, jestli ještě hraju. Při té příležitosti bych chtěl poděkovat FALCO- a později LEDAŘ za značnou pomoc při vedení :yes
Táhneme kmen prakticky celou dobu ve dvou, v čemž je naše velká nevýhoda například proti PZC, kde má pajclin hráče z jiných světů, takže mají tu možnost rozdat každému hráči jednu funkci - nábor, diplomacii, off generála, deff generála, správce fóra, kontrolóra zástupů a možná by se daly najít i další funkce :D

K těm charakterům není, co dodávat, prostě kdo to žere a jede po vesnicích, jak o život, tak charakter projeví :D ať si každý váží těch, s kterými si rozumí no na ty zbylé ať často nenaráží :D

Sheede co to pořád píšeš o té dovednostní soutěži, kde to bylo co to bylo? Kolik se účastnilo lidí by mě třeba zajímalo, když jsi to vyhrál?[/SPOIL]

[SPOIL]Kokos díky za hru no gratuluji, že jste to dotáhli tak daleko. Hlavně bylo neuvěřitelné, že vám za půl roku z 21 lidí skoro nikdo neskončil. Stále vás bylo asi 20. To je pak znát to množství šlecht, které jste místo na vlastní používali na nás. Uplně jste popřeli, že DK je o zabírání mrtvol. :hi

Statistiky dobré no. Udělali jste predátory a sundali lamy mezi námi, jak jste narazili na hranici se mnou, LEDAŘem či mildavil, tak jste nevzali už nic.

Jen bych k tomu dodal, že jste byli sice malý kmen podporovaný velkým množstvím spojenců:)
V době kdy jste proti nám slavili největší úspěchy, tak jsme měli hned 4 fronty.
Jednu proti koalici PZC, TNZ, PIN a HELLS, druhou proti vám, 3. proti ČO, kteří posleze přešli do atlantidy a na severu boj s cenzurou, xxx či HRSP. To bychom potřebovali více jak 500 seláků defu na ty hranice, aby to bylo všude jakž takž pokryté.

Kdyby jsme nebojovali skoro všude, tak určitě nebudete mít takové úspěchy.

Paradoxně konec smajlíků může teoreticky být spojován se začátkem Suve, kdy byl uzavřen díky nejsilnější koalici Suve s cenzurou, DOn mezi GEN a PZC, do kterého thorové museli GEN jako spojenci následovat.

Od té doby máme jen 2 válečné fronty na severu HRSP a za nima cenzura.
A na jihu smajlíky a atlantidu - obě fronty vyhráváme. Hlavně s atlantidou, kde poslední 2 HU zničili atlantidě už 4 hráče.

Je to rozdíl mít 2 fronty místo 4. To se zvládat nedalo a přiznávám se, že jsme prohrávali skoro na všech frontách:)

Být prvním kmenem na světě přinášelo i hodně útoků na naše vesnice.

Nicméně i tak posílám pozdravy smajlíkům, přeji zbylým hodně štěstí do dalších bojů, těm co nepokračují na s39 hodně zdarů v další cestě ať už vede kamkoliv :hi[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
Ty, ledař nebo mildavil by postupem času problém nebyl, ani na jednoho z vás jsme zatím neměli důvod útočit (vyjma ledaře o kterého jsme rozbili končícího berryho a on to bral jako úspěšně odbráněnou akci :D i když nevim co by bylo tak těžké na bránění jedné vesnice v našem zázemí), protože legie měla stále na frontě slabší články (např hagi.h). Neboj tvé hráče mám celkem projeté a vím kdo je čeho cca +- schopen i díky tomu jsme volili dobré cíle. Naše válka nebyla o tom bušit bezmyšlenovitě do aktivních ale hledat slabé články.

Konkrétně tobě vesnice zachránila událost při které se rozpadla aliance proti vám :) S pajclinem jsme se shodli, že poté co byl zníčen traxan a asi-nevim jsi další na řadě. Dle polohy to byla jasná volba neboť jsi měl celý východní blok obklíčen + západní blok byl na naší frontě. Mohl jsi si užít pořádné hromadky. :(

Každopádně legie to měla zezačátku těžké, ale otázku PzC jsi vyřešil spojencema kolem PzC :) Tam jsi pajclinovi otevřel frontu uplně všude :D

Hodně štěstí s legií, je načase napravovat minulost kmene, která není tak dobrá díky Mykhaylovi.:great
 
Nahoru