• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

Deleted User - 4100157

Guest
Nedělej, že jsi překvapen. Doba slušnosti je pryč, nyní si píše na internet obecně kdo chce co chce. Časy, kdy tu komunikovala většina starších lidí je pryč, přijde mi, že teď to hraje již většina mladých a pak se člověk nemůže divit, že tu někdo píše jak neandrtálec. Háčky, čárky, pravopis, prostě hnus. :Facepalm
Naštěstí takový hráče nelze brát vážně ;) Upřímně je to škoda, že to tu není aktivní, vzhledem k tomu, když se podívám na Německo, Polsko kde ta komunita je stále ucelená a aktivní.:cool:

To je to nové školství/vzdělávání, jak o tom už mluvil před volbami třeba pan Hamáček, nebo Fiala, že dnes není potřeba se memorovat, ale vyhledávat. Sice to pak dopadá tak, že doktor Bartoš nezná nejvyšší horu ČR, Maláčová s dvěma vysokoškolskými tituly nezná elementární základní ekonomie nebo redaktorka v ČT neví, že v Judei a na východ od ní před 2 tisíci lety Arabové nežili.
Ale tohoto frajera v té škole nenaučili ani si ty informace vyhledávat. Přijde sem jako mudrc světa, pochlubí se, že nic číst nepotřebuje, vykydá se tu, co věta, to nepravda, ale to ho nezajímá. Ještě se zapomněl pochlubit, že má potvrzení, že trpí nějakou nemocí začínající na dys- a měli bychom na něho brát zvláštní ohled.

PS: Komunismus nikdo nezažil, nikde nikdy nebyl. Dovzdělejte se, a pak tu machrujte.
 

wra1th

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
8
Uf, kámo, dalo mi práci tvůj pláč duše dočíst do konce, jak nudný to bylo.
Jsem asi rád, že svět má tolik neaktuálně vzdělaných lidi jako jsi ty, který věnujou svůj čas tomu, že čtou fóra, sledujou pořady, který jsou jim k ničemu a ví, kde je jaká hora. Nebýt vás tak by spousta záchodů ve fabrikách a na nádražích zůstala neuklizených. Děkujeme za Vaši práci, hrdinové! :D
 

lukik224

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Tak už potvrzených pět kmenů, kam se poděly ty řeči o tvoření aliancí? :D
 

1Rici

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
171
Zloděj křičí chyťte zloděje :D
Tak ono je asi celkem logické, že když se proti tobě začne spojovat velká část kmenů v okolí, tak si v reakci na to začneš hledat taktéž spojence. Tohle bych fakt nikomu nevyčítal ani kdybych ho neměl rád :D

A pokud si chystáte do budoucna výmluvu, proč dostanete znovu na zadek, tak si vymyslete něco chytřejšího pls.
 

lukik224

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
My kricime zlodej krici chytte zlodeje a vy kazete vodu a pijete vino. Kazdy ma neco.

A pokud si do budocna chystate vytetovat na celo, ze jste porazili na clasicu nejake random lidi, kdyz vy jste krasne serizeni a hrajete to fakt pekne, tak mi mezbyva nez vam pogratulovat, ale vase kecy o nasi 10kmenove diplomacii jsou proste na povazenou a to breceni tady bylo fakt zbytecne, protoze vetsina stejne vime, jak tyhle diplomacie dopadaly vzdycky ne???
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Ano, na světě Classic 2 je povoleno v jednu chvíli mít max. 2 zástupy, což je dodrženo i na tvém screenu. Vidíš, že hráč nikdy v jednu chvíli neměl více, jak 2 zástupy.
 

Deleted User - 4100157

Guest
Díky za vysvětlení. Takže je to myšleno takhle jak píšeš, já to pochopil tak, že hráč může mít na světě max dva zástupy za dobu trvání světa.:)
 
Nahoru