• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Útok na hrad - Diskuze

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Otázka je také, zda je vůbec reálná možnost získat potřebný počet medailí pro nákup tohoto bonusu vícekrát. Povedlo se to někomu?
 

DeletedUser40852

Guest
Tak podle mě to možné je, hlavně pokud do toho někdo půjde za PB
 

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Možné to určitě je. Jak píše Rasty, tak stačí do toho nacpat pár set PB a určitě to půjde víckrát nasbírat. Za dva dny mám už 3000medailý a do 8.12 je ještě dost času. Takže nikdo s jistotou neví jak to funguje?
 

DeletedUser40852

Guest
Taky by mě zajímal ten pojem ""trvale""znamená to, že když mi někdo takto vylepšenou vesku sebere, tak na ní toto vylepšení zůstane?? Nebo zmizne??
 

DeletedUser40441

Guest
Promiň Pavle, ale mít čas řešit takové blbosti bych fakt chtěl mít. Vážně si myslíš, že ji můžeš použít vícekrát? Myslíš, že by vývojářům v Inno nevadilo, že budeš mít ve vesnici 50 000 obyvatel? Opravdu by to chtělo někdy použít selský rozum a nehledat složitosti.. :dunno
 

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
A proč by jim to mělo vadit? Víš kolik hráčů jsou ochotni do toho vrážit víc a víc peněz? Jen je to další možnost, jak z "hráčů" vytáhnout víc peněz. Hráči ze staré školy, kterých je míň a míň, to financovat nebudou. Ale ti méně zkušení a nový si rádi platí za to aby byly chvilku na špici světa. Stejně jako udělali to, že můžeš neomezeně kupovat žoldnéře a bez čekání je využívat. Teoreticky se za pár desítek tisích PB dá zbourat hrad během jednoho dne. A to jim taky nevadí. Hlavně aby hráči platili.
 

DeletedUser40852

Guest
Přidávám se k Pavlovi. Vývojářům nevadí že během jednoho dne vystavíš vesku z 26 bodů na maximum, tak proč by jim vadil nějaký počet vojáčků. Jim je to jedno, hlavně když hráči utrácí PB.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.324
Při minulé události mi sebrali vesnici, v níž byl aktivován bonus na 48 hodin, ves jsem pak získal zpět. Po celou tu dobu tam byl bonus aktivní. Takže nejspíš by to tak bylo i s tím bonusem na rozšíření selského dvora. Na odpověď, zda jde k jedné vesnici přiřadit vícekrát stejný bonus, si musíte počkat, až ji od vývojářů hry dostaneme, nebo až to někdo z hráčů vyzkouší.
 

DeletedUser40852

Guest
Ty ses minule ptal toho kdo ti tu vesku sebral jestli tam ten bonus běží dál? Podle mě jsi aktivoval nějakou zvýšenou obranu, což platí pro všechny tvoje vesky, takže když ti někdo vesku vzal, bonus podle mě zmizel a jak jsi ji vzal zpět, tak se veska stala tvoji a platil na ni bonus jako na ostatní tvoje vesky. To je stejný jako když dáš bonus na zvýšení produkce surovin a zabereš třeba barbarku. Automaticky ti tam ten bonus naskočí taky.
 

DeletedUser

Guest
- příjde mi zvláštní, že tohle nemůže support vyzkoušet "nanečisto", když už není odpověď k dispozici hned.. (končí sranda, jde o prachy..)

(- kdybych si měla typnout, tak tím navýšením se veska změní na bonusovku s navýšeným obyvatelstvem.. přece jen se mi nezdá, že by x-vesek najednou měly mít jiný parametry než ostatní, i těch 10% tomu odpovídá..)
 
Nahoru