• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Čajovna pro svět 3

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser2901
  • Vytvořeno Vytvořeno
Gratuluji ke konci světa na kterém jsem kdysi hrál nevím jestli si mě někdo bude pamatovat Rubb Artur by mohl pokud tady zabrousí

Gratulace pro kmen Fenix a všechny hráče co vydržely až do konce!
Mrzí mě ty poslední dny kdy sem nemohl být u konce světa 3, na kterém jsem s Vámi strávil nemálo času, při hře a pokecu.
Pozdravy pro všechny přátele i nepřátele :D.

S podzravem cakov z +KoR+

Gratuluji k ukončení, toho dlouhého trápení :)

A pro ty kteří si na mne snad ještě pamatují:

Krásné svátky vánoční a vše nejlepší v novém roce, jak ve hře, tak reálném životě, přeji všem svým přátelům, soukmenovcům, spojencům, ale i soupeřům - z dob minulých

Dlouhé dny a krásné noci, sai. :-)

Roland_PF_2013.jpg

:)

Zdravím všechny veterány z S3 a ráda bych touto cestou jednak popřála kompletně všem hodně zdraví a štěstí nejen do roku 2013 (o to ostatní už se můžete zasloužit sami ;)), ale také se definitivně loučím s Fórem DK. Kdo chce, ten ví kde a jak mne najít.

Mějte se fajn! :hi

S3 zemřel, a K.iller zemřel s ním.
Přeji všem hráčům pevné nervy do dalšího hraní, supportu do další práce, modům do úpravy fora, a snad se někdy někde ještě uvidíme.

K.iller END

Kolik těch útoků bylo upřímně v tuto chvílu s přesností +,- 500 to neví ani Falco1 :wacko
miki255: Mluvil jsi o bývalých hráčích Legia (už teď Ti jsem Ti hodně poradil)
... zkus zapřemýšlet. :blush

Jestli víš co měl falco1 v přátelích za hráče a se kterýma měl i družbu.
Navíc kteří zůstali i do konce světa .... okruh hráčů se Ti ztenčí na jednotlivce.

Ježkovi OČI .... falco1 řekni Ty hráče nebo se neudržím a povím je sám. :P
O nic nejde,už je svět UZAVŘEN.

povies velke prd,lebo sa nevies...:-) ale ak po tom tak velmi tuzis prezradim ti to - falka podporoval Crusar - adel99 kedze bol hned pri nom...

No tak právě o něm se celá legie dušovala, že on to být nemůže, ale už je to fakt fuk. Loučím se s vámi, mějte se.

Zpět