• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Šľachtic a všetko to čachrovanie okolo neho

DeletedUser14722

Guest
v tom případě se omlouvám a směřuji to těm, kdo to mají na odpovědnost.
 

DeletedUser

Guest
ahojky...mám trochu problém se světem 10. Vycvičila jsem si prvního šlechtice, dobyla s ním vesnici. V původním panském dvoře jsem si uskladnila potřebné suroviny, z čehož vyplývá, že v tabulce se objevuje příjemné "ještě potřeba: žádné suroviny"...jenže i nadále mi nějaká podivná síla nechce povolit výcvik dalšího šlechtice...pro jistotu jsem zcheckovala i velikost selského dvora, ale připadá mi, že 1187/2216 zní jako dostatečné místo pro 100 dělníků...má někdo radu?
 

DeletedUser

Guest
Logicky na dalšího šlechtice musíš mít uskaladněny další surky (ještě víc) a taky panský dvůr na další level. Pokud už je na třetím, tak to dál nepude.
 

DeletedUser

Guest
logicky jsem si samozřejmě uskladnila tolik surovin, kolik po mně chtěli, ale o výstavbě dalšího levelu dvora jsem neslyšela, tak díky za informaci. Když víc než třetí level nejde, znamená to, že v každé vesnici můžu vyrobit pouze tři šlechtice?
 

DeletedUser

Guest
Můžeš si jich tam vytvořit kolik chceš, ale musíš mít v ostatních vesnicích vystavěný dostatek panských dvorů.
 

DeletedUser

Guest
Jestli se nepletu, tak v každé vesce jen tři, ale nehraji tam, takže to ber s rezervou. Vím, že uskaldněné surky se sdílejí, jak je to s dvory přesně nevím, ale myslel bych, že v každé vesce jen tři.
 

DeletedUser

Guest
Ahoj

Už ste se někdo skoušel bránit s dědkem ?
Na Sv.9 se mi jednou povedlo se jim ubránit, ale trochu jinak :-D
Když na mě šly útoky, tak jsem věděl že o jednu vesku přídu na 100%, páč šel vláček a před tim ten útočník posílal už jeden vláček kde bylo nejvíc army hned v prvním, což je sice hezký ale nic moc.. :wacko Tak jak šel ten druhej vláček do další vesky tak jsem si vypočítal kdy bych měl poslat sám na sebe do tý vesky dědka tak, abych tu vesku max 2 sekundy po tom co o ní příjdu zabral, no povedlo se mi to, a za tejden začal útočit znova ještě + 3 hráči, ještě jsem nemoh to pořádně procvičit povedlo se mi to z prvníjo pokusu na poprvé, tak si myslim že to nebude nic těžkýho, jenom to umět naplánovat poslat na vteřinu přesně, pak jen tak se nemůže přicházet o vesky :)

Možná to tu už někdo psal nevim, páč se mi to číst nechce, tak se kdyžtak omlouvám, a kdyby ne, tak doufám že to někdo někdy skusí a pomůže mu to :)
 

DeletedUser

Guest
kam se podel slechtic

Po dobyti vesnice mi zmizel slechtic (pri utoku nepadl ) .Kde pak je ?Objevi se zase? :paladin
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Šlechtic ti zmizí ve chvíli kdy vesnici přebereš a už se neobjeví. (pokud by ti tuto vesnici či kteroukoliv jinou ale někdo v budoucnu vzal, tak daného šlechtice budeš moci znovu vytvořit v pánském dvoře)
 
Nahoru