• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Šľachtic a všetko to čachrovanie okolo neho

DeletedUser

Guest
Jj, už není rudej ze živý vody na srazu, už nám zmodral jak se dusí chudák.
 

DeletedUser3219

Guest
Jj, už není rudej ze živý vody na srazu, už nám zmodral jak se dusí chudák.

týhle hnusný modrý kraviny mám plný zuby z práce.... musíme mít na stole i vlajčky si představ.... než si to ale nastavit do profilu, to radši nic ;-))

nemůžeme mu to nějak zakázat? třeba jako propagaci hnutí směřujícího k násilí? Nebo k potlačování lidských svobod? Málokdo má tak násilnou historii jako Evropa ;-))))
 

DeletedUser

Guest
Ale fakt tohle je propagace hnutí za rasovou nesnášenlivost a podobně. Prostě si tam dej něco jinýho, než uspořádáme vzpouru na vsi...
 

DeletedUser

Guest
,,,

nic proti ale obrazek trziste co tam mate neni na lvl 10 ae na 20+ :D
 

DeletedUser

Guest
5X šlachtic po sebe ?

Ja osobne posielam 4 šlachticou . Aj ked je pravda ze ked ich posles 5X máš obsadenú dedinu na 100% . Ale aj ked posles 4X je ta dedina prebratá ... je malá pravdepodobnost že ju nepreberieš ... nahoda by bol keby napr bolo :
1.-21.
2.-22.
3.-20.
4.-26.
Tak ju nepreberieš ... ale ked pošleš 5X po sebe tak toho 5. šlachtica potom zabiješ!:paladin:paladin
 

DeletedUser

Guest
Když jsme u těch šlechticů... Nikde jsem nečetla celý cíl hry... To se hraje než zbyde 1 hráč ? stále běží první svět, tak jak to tedy je ? Má to vůbec cíl ?
 
Nahoru