Tak jsem dorazil, zapnul noťas a jdu tedy napsat něco, co mě s velkou pravděpodobností potopí, ale ostatním třeba pomůže.
Shrňme si tedy nějaké věci...
1) Každý hráč by měl hrát za jeden účet v turnaji, v případě, že někdo hraje za více účtů by měl následovat trest v podobě vyloučení z turnaje a zablokování účtu do konce speedu (už i to je myslím pro MS dostačující), nikoliv však vyloučení ze hry na všech herních světech!!
1-a) Tímto bodem se provinili - šachlik, kral skorpion, The Best Speed, Legendary Sir Suis, Adams Hahn, skulinka1.
1-b) Ze hry byli vyloučeni - skulinka1, Adams Hahn, I am Back, Wotan Grimmzahn, kral skorpion (+ jejich některé další účty a další hráči, kteří za ně případně hráli) + zřejmě The Best Speed.
1-c) Ano, mezi vyloučenými nevidíme nick můj, tedy šachlik. A důvod? Přiznal jsem se ještě předtím než jsem dostal ban, protože se mě Kozmicz ptal, zda jsem hrál za někoho jiného. Napsal jsem, že ano a napsal mu jeden nick za který jsem hrál v semifinále (avšak mimo to jsem vyhrál i čtvrtfinále za The Best Speed). Myslím si však, že by se přiznal každý kdyby měl tu možnost.
Co z toho plyne? Všichni by měli dostat stejný trest - tedy stejný jako já. Přijde mi to vůči ostatním dosti neférové.
Tolik tedy první bod k zamyšlení.
2) Na turnaji bylo zakázáno spolupracovat, pokud by se prokázalo, že některý z hráčů spolupracuje, tak bude ihned diskvalifikován.
2-a) Je pěkné, že to bylo napsáno v pravidlech turnaje, ale pohlídáno to nebylo vůbec!
2-b) Je sice pěkné, že píšete, že nejdůležitější kolo, tedy finále, bylo pohlídáno výborně, ale co naplat, když se celou dobu spolupracovalo? Nechci nikoho jmenovat, proto vše vezmu na sebe a vyjmenuji věci co jsem udělal já (avšak spolupracovali všichni - o tom žádná. Takže například jsem dával některým hráčům časy dopadů útoků protivníků, útočili jsme organizovaně, celou dobu jsme všichni věděli co má kdo za armádu, v semifinále jsem dokonce zásoboval surovinami některé hráče, abych vyřadil hráče, které jsem nechtěl ve finále. Takto to dělali všichni a vy tu napíšete, že nejdůležitější kolo bylo pohlídáno, to je k ničemu, když se vše důležité odehrálo již v průběhu turnaje.

Myslím si, že toto bylo pro turnaj mnohem důležitějším faktorem než že někdo hrál za někoho, přeci jen rozhodovalo se spoluprací. A co myslíte, následovalo by za toto vyloučení ze hry? Myslím, že ne, i proto jsou zadané tresty příliš vysoké.
Tolik druhý bod k zamyšlení.
Předpokládám, že bude následovat mé vyloučení ze hry, i když to nebude příjemné, ale radši odejdu se ctí než abych v tom nechal kamarády vykoupat samotné.
Jeden za všechny, všichni za jednoho... Bojujte dál, máte pravdu!