Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
ale ja sem nechodím často chatovať 
Tak jsem se tak zatím zhruba podíval na všechny práce, některé více jsem sledoval, některé zatím méně ale musím konstatovat že takových zhruba 33 soutežních prací nějakým způsobem nesplňuje podmínky zadání soutěže.
Můžeš mi to popsat podrobněji? Pokud je zde opravdu chyba, není nic jednoduššího, než napsat ticket nebo se zmínit zde a my to prověříme....tagy co jsou na vložení obrazku atd tady nefungujou,napíše to chybu ..

[/SPOIL]
no a jako nováček nemám tušení který odkaz je ten správný...tak jsem do toho fora jako laik nahazela všechny a výsledek je toto
to první je odkaz skopírovaný z adresního řádku,což sice jako jediné vypadá jako odkaz :-D leč bohužel nikam nevede.
))[/SPOIL]Tak jsem se tim skusila trochu prokousat a už jsem přišla na to proč mi tam nikdy ten obrazek nejde dát.
Tak tu trochu zaspamuju abych to hodila v obrázkách snad to někomu pomuže
[SPOIL]Tady je ten problem..pokud nechám zatržený to okýnko pod URL napíše to chybu,takže odkliknout to zatržitko a už to vloží obrazek dobřeZobrazit přílohu uživatele 3599[/SPOIL]
[SPOIL]Potom je tu otázka toho "odkazu na uložiště" takto vypadá stránka kam jsem odkaz nahrála Zobrazit přílohu uživatele 3600[/SPOIL]