• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Drolda - Děkuji

Biblosi, přečti si to znovu a pořádně. Kdo tady kritizoval é byl drekt. Drolda napsal, že nezná slovo začínající na é. Já tu jen napsal, že i taková slova existují, dokonce jsem tu napsal tři, nikdo jiný tu nic nenapsal a Droldovi jsem nic nevnucoval, aby to napsal do básničky, tam si to napsal sám, z vlastní vůle, jenže nahradil špatné e za é. To jej jako na to nemůžu upozornit?:scratch

Diktát mu nevnucuji, to Ty tady dáváš diktát těmi svými podmínkami k soutěži.:mocking

Njn ;)
Opraveno na původní podobu, do té básničky se mi nic jiného nehodí, a jestli to někomu prostě bude vadit, tak ať mu to vadí :D
Mi to tak vyhovuje

Momentálně jsi stejně jediný soutěžící.:dance

[SPOIL]Divím se, že DK Tým nepíše o soutěžích hráčům do hry, určitě by se těch soutěží účastnilo více lidí.:)[/SPOIL]

No, v Májové soutěži bylo prvních několik dní jen pár příspěvků, nakonec se to několikrát rozrostlo ;)

Naposledy upraveno:
Soutěž začíná až 10. června, Drolda byl moc rychlý. Ale dohodli jsme se, že diskvalifikován nebude. Takže mu to tu necháváme. Jinak bychom ho upozornili, že nedodržel pravidla soutěže.

Aj - času jsem si nevšiml :D
Mohu to kdyžtak udělat do nového příspěvku a tento by se smazal..
Problém je v tom É?

Jak říkám - můžu to klidně udělat do nového příspěvku (v pondělí)

No, bylo by to lepší. Diskusi Ti tam pak mohu přesunout.

Dobře - já to v pondělí hodím no nového příspěvku

Zpět