Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.136 17. bře 2020 #11.731 Jo, to by měl.
DragonLady Častý uživatel Správce Wiki Počet poděkování 288 17. bře 2020 #11.732 Pan Orech napsal/a: Tak to to sem asi bude muset přijít někdo oživit, což? Zobrazit přílohu uživatele 5748 Klikněte zde pro zvětšení... mohu se zeptat? proč máš zde v "podpisu" , nefunkční odkazy? jen se ptám...
Pan Orech napsal/a: Tak to to sem asi bude muset přijít někdo oživit, což? Zobrazit přílohu uživatele 5748 Klikněte zde pro zvětšení... mohu se zeptat? proč máš zde v "podpisu" , nefunkční odkazy? jen se ptám...
Antiika Uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 8 18. bře 2020 #11.733 Krásné odpoledne, nevíte prosím někdo co je s Nuitari? V lednu jsme se domlouvali, že s námi půjde na S70. Bohužel jsem se dozvěděla, že byla/je vážně nemocná... Neozývá se nám...prosím jestli máte někdo info... klidně pm. Moc děkuji. A. Naposledy upraveno: 18. bře 2020
Krásné odpoledne, nevíte prosím někdo co je s Nuitari? V lednu jsme se domlouvali, že s námi půjde na S70. Bohužel jsem se dozvěděla, že byla/je vážně nemocná... Neozývá se nám...prosím jestli máte někdo info... klidně pm. Moc děkuji. A.
Kozmicz Administrátor Člen týmu Administrátor Počet poděkování 1.489 22. lis 2020 #11.734 Přátelé, mám na vás otázku k fóru. Vidíte normálně smajlíky, které zde na fóru máme a nebo se vám nezobrazují?
Přátelé, mám na vás otázku k fóru. Vidíte normálně smajlíky, které zde na fóru máme a nebo se vám nezobrazují?
Legendary sir Fcéčko Uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 43 22. lis 2020 #11.735 Nezobrazují se již delší dobu cca 14 dní.
Kozmicz Administrátor Člen týmu Administrátor Počet poděkování 1.489 22. lis 2020 #11.736 Mě se právě normálně zobrazují, ale kolegové z týmu mi také sdělili, že se jim nezobrazují. Co ostatní? Tak nic?
Mě se právě normálně zobrazují, ale kolegové z týmu mi také sdělili, že se jim nezobrazují. Co ostatní? Tak nic?
DragonLady Častý uživatel Správce Wiki Počet poděkování 288 22. lis 2020 #11.737 mě se nezobrazují, ale není to moc dlouho, pár dní.. používám chrome Naposledy upraveno: 23. lis 2020
Legendary sir Fcéčko Uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 43 23. lis 2020 #11.738 IE 11 - NOK Opera - NOK Chrome - NOK Brave - OK Firefox - OK MS Edge - OK Safari - OK btw. na stránce která smajlíky hostuje vypršel SSL certifikát a pro některé prohlížeče se tváří, jako nedůvěryhodný. Načítání… ctrlv.cz Načítání… ctrlv.cz Stačí tedy smajlíky nahrát na nějakou svou doménu pod SSL. Naposledy upraveno: 23. lis 2020
IE 11 - NOK Opera - NOK Chrome - NOK Brave - OK Firefox - OK MS Edge - OK Safari - OK btw. na stránce která smajlíky hostuje vypršel SSL certifikát a pro některé prohlížeče se tváří, jako nedůvěryhodný. Načítání… ctrlv.cz Načítání… ctrlv.cz Stačí tedy smajlíky nahrát na nějakou svou doménu pod SSL.
K.iller Nový uživatel Registrovaný uživatel Počet poděkování 0 25. lis 2020 #11.739 byl jsem smazán,teda to je dnes ale doba zlá... Jinak všechny zdravím
Biblos Zástupce administrátora Člen týmu Zástupce administrátora Počet poděkování 1.136 26. lis 2020 #11.740 No jo, dlouho jsi tu nebyl a Inno dělalo pořádek. Rádi Tě tu vidíme.