• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Classic

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
203
Ta cenzura, Biblos tebe bych chtěl vidět v reálném životě, lamače jsem viděl z fotek a macek je to slušný.
Tak hlavně že si mě viděl na fotkách, to je důležitý :) a už vůbec, neznáš mě, až mě uvidíš v reálu, tak teprve tě oprávňuje psát o mě blbosti.
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
203
Ty asi neumíš číst nebo nevím :D Píšu snad cizím jazykem ?
Pořád žij v domnění, že jste dostali ban za nic a už jsem nic nepiš...
Znovu si prosím přečti ty hlavo, to co jsem napsal nahoře, že za skripty jsem zodpovědný a vinu beru, ban právem. :D co na tom nedokážeš pochopit ? :D Lamači ty čteš asi mezi řádky nebo si to nedokážu vysvětlit co tu píšeš za nesmysly, všichni ti hráči se zde přiznali a berou na vědomí ban, jen nechápeme proč dostal celý kmen který neskriptoval ty jsi fakt šoumen :D to mi nikdo neuvěří :D Kdyby tvůj mozek byl aspoň z 10ti procent velký jak jsi ty tak by jsi to třeba pochopil, prosím tě už se nevyjadřuj a pokud ano tak smysluplně ty šoumene :D pic!
A ne jen za scripty, pamatuješ?
 

CHRISTOPHER GET RIGHT

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Nazývat někoho v 52 dědou, když mnoho mužů v tom věku teprve zakládá rodinu - mne by to tedy uráželo a hodně a ještě víc to, že si myslíte, že my starší o počítačích nic nevíme. Představte si, že jsou IT specialisté, kterým je už i sedmdesát let, možná i více. Takže pánové, opravdu važte svá slova a dodržujte pravidla fóra.
Ano, pojďme zase hrát hru s názvem slovíčkaření a v klidu odpoutavat pozornost od toho vašeho obrovského přešlapu za který se musíte stydět ještě teď, chtěl bych vidět vaše konverzace na diskordech či skypu nebo kde máte skupinu, muselo tam být něco ve smyslu :to jsme ale posštvali co?
A odpověď na to něco ve smyslu, nevadí obhajime si to tím, že napíšeme že nemůžeme sdělovat informace a je to.
Ať mi tedy někdo vysvětlí to dovolání, pojďme hodit classic za hlavu a dám názorný příklad, půjdu za jakýkoliv Nick hrát jiný svět je to jedno, pro tento příklad použiji třeba náhodný nick Tlamač, budu hrát čistě žádné skripty žádné prohřešky prostě nic, budu zabanován a až se zeptám za co, bude mi odpovězeno, Že mi k tomu nemůžete sdělit více informací a až se zeptám o jaký typ banu se jedná tak řekněte například bots And scripts a teď mi řekněte, co bych měl jako hráč který byl zabanovaný neprávem dělat?
(berte tento příklad pouze hypoteticky)
V reálném životě na to existuje soud, co existuje zde? Jak se mohu odvolat nebo kde je moje dovolání či prokázání toho že jsem opravdu nic nepoužil?
Nikde jelikož, Kozmicz sedí u kormidla už deset let a v životě jsem od něj neviděl jediný unban nebo zrušení trestu, dle mého názoru by to byla potupa je to jako přijít s prosíčkem za ženou či přítelkyní a říct jí to pověstné "promiň byla to moje chyba" nikdo z nás to nechce udělat. Ať mi tedy někdo vysvětlí jak se s tímhle dá hýbat, bral bych kdyby se poslal důkaz, dám příklad 15.3.2020 v 20:58:06 jsi odeslal 4 útoky a zároveň jsi postavil 3 budovy, máme to tu a reálně se to nedá stihnout, představoval bych si něco takového, ale toho se asi těžko dočkáme, budou tam na nás čekat odpovědi typu: A teď tu o červené karkulce, jako by s nama chodil na základku
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
203
Já totiž nic nevím, to je fakt :D
Nehodlám se s tebou hádat, hraj fér hru a pak nemusíš řešit blbosti.
 

IamShaman

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
65
Nikde jelikož, Kozmicz sedí u kormidla už deset let a v životě jsem od něj neviděl jediný unban.

Mě unban dal. ;)

Každopádně tu řešíte ho*na. Myslím, že k tématu toho bylo řečeno dost - hříšníci byli zaslouženě potrestáni. Jak to bylo s těmi, kdo byli údajně "neprávem" zabanování se stejně nedozvíme. Běžte si prosím pokračovat s tímto spamem do SZ, nebo do ticket systému.
 

CHRISTOPHER GET RIGHT

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Znovu ti připomínám shamane, v ticketech je s námi jednáno jak je jednáno, pomalu se nám kozmicz ještě vysmívá takže tam žádného dovolání není, tak je potřeba to trošku řešit tato výjimečná situace :)
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Vážení hráči, vzhledem k tomu, že už někteří z vás sahájí na pomluvy členů DK Týmu, jsem nucen zasáhnout a tuto sekci zamknout!
Z interního systému nemůžeme hráčům nic sdělit, to je příkaz firmy InnoGames, která je vlastníkem této hry a který já musím respektovat. Jsou to moji nadřízení! To je ten důvod, proč hráčům přesně nepíšeme vše zakázané, co u nich vidíme a neposkytujeme jim víc informací.

S hráči je jednáno tak, jak si kdo zaslouží. Pokud někdo lže a tvrdí, že žádné skripty nepoužívá, nemůže očekávat, že s ním budeme jednat v rukavičkách. Nehledě na tom, že pak se po několika dnech tady na fóru přizná, že skripty opravdu používal. Takže skutečně se jednalo o pohádku, jak jsem to s úsměvem u jednoho z hráčů nazval.

Další pohádky prosím směřujte spíše panu Andersenovi, nikoliv na support či na toto fórum. :D
Sekci dočasně zamykám a pomluvy promazávám!
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Kavárnu opět otevíráme, jen upozorňujeme, že jakékoliv urážky či pomluvy směrem k členům DK Týmu, budou (nejen) v této sekci tvrdě trestány. Děkujeme za pochopení a bavte se! :)
 
Nahoru