• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 39

DeletedUser

Guest
Pozri sa,je to troška nefer srovnavať.
Kedže tuto partiu u nas,už sa davame dokopy niekoľko rokov,pozname sa,vieme kto ako zmyšla,kto ako bojuje.
Samozrejme že ostatne kmene su vo velkej nevyhode,oni tvoria partiu od začiatku,novu,inu,priatelstva sa len buduju.

Preto aj chapem,že zo začiatku sveta šli hned prve dva kmene,potom sa pridal aj treti,nakoniec si vzali za spojenca aj JustB z ktorymi vobec nič nemaju a su daleko,skratka všetko,čo bolo po ruke,aby šlo proti nam.

Chapem to,lebo urobil by som na ich mieste to iste.
To sme"lepši ako vy",to netreba hovoriť,hovoria o tom štatistiky,ale ano som si toho vedomi,že jeden na jedneho,nemame konkurenciu,to je iste,lenže kmene su o kmeňoch,spojkach a dobrej diplomacii tiež.

Svet sa zmenil a meni neustale a ešte aj bude,uvidime čo nam prinesie do buducna.
Chleba tak či tak lacnejšči nebude :hi.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser31553

Guest
To že máš na někoho podezření, ještě neznamená, že opravdu používá nějaké nepovolené prostředky, když jsem ještě hrál aktivně, také mě nepřátelé dost často nahlašovali, když nemohli pochopit, že mě ani při hromadné akci nedokázali připravit o žádnou vesnici a samozřejmě, jak je zde dobrým zvykem, podle některých nepřátel jsem musel buď podvádět, nebo mi musel pomáhat někdo ze supportu.

Ztráta vesnic je něco jiného. Problém každodenně vyfarmených 50 000 vesnic u podprůměrného hráče trochu zavání tím, že tohle nekliká ručně, ale nikoho nahlašovat nebudu. Skript samozřejmě může být schválen, ale pak by ho měli mít všichni.
Stejně bych dostal odpověď typu:


[SPOIL]děkujeme za nahlášení, uvedený hráč byl prověřen. Pokud se prokázalo porušení pravidel hry, hráč byl upozorněn či potrestán. O výsledku prověření vás však nemůžeme informovat.[/SPOIL]

Což považuji za směšné :D
 

DeletedUser24123

Guest
@Falco [SPOIL]
Jen okrajově si postesknu, že mě mrzí jak se s39 vyvíjí diplomaticky... že se lže zleva doprava, ze shora dolů, každý ve svůj prospěch... neuznajíc svou chybu z minulosti, která se paradoxně vyřešila již dávno, ale i přesto se, možná ze strachu, studu nebo kdoví čeho, bojí napsat, přiznat, uznat jak to doopravdy bylo...
áno Falco, musím priznať, že náš odchod od MIMI bol unáhlený spôsobení blbosťou. Od začiatku tohoto sveta som bol šťastný, hral som s chuťou a prvá nechuť prišla až keď nás PZC a thorovia namočili do ich diplomatickej vojny, za všetko môžu práve oni a dostanú za to aj "výplatu", musím ale aj priznať, že vďaka tejto chybe sme našli veľmi dobrých spojencov (cenzúru) čo sa ani nedá zrovnávať z GENom, popr PZC, to je úplne iná liga.
[/SPOIL]

@pajclin [SPOIL]
Preto aj chapem,že zo začiatku sveta šli hned prve dva kmene,potom sa pridal aj treti,nakoniec si vzali za spojenca aj JustB z ktorymi vobec nič nemaju a su daleko,skratka všetko,čo bolo po ruke,aby šlo proti nam.

Chapem to,lebo urobil by som na ich mieste to iste.
To aj robíš aj teraz tak neviem prečo sa tu hráš na niečo čím nie si.

PS: pajcle kedy budú tie barbarky o ktorých si my hovoril ? [SPOIL]https://ctrlv.cz/6rAd[/SPOIL] jáj vlastne sry, zlá otázka, ty si strany zmenil, tak ako to chcel spraviť aj Deathkroman ;)[/SPOIL]
 

DeletedUser41184

Guest
Tak MIMI sem ani tak nemyslel, i když to s Vámi docela souvisí...

spíše ty tvrzení, že sme nechtěli zrušit diplomacii s GENem... zrušit sme ji chtěli (a měli sme to udělat)... Bohužel se tak nestalo... od začátku naší diplomacie s Genem... z DoNu , přes spojenectví na dobu určitou se prostě počítalo s tím, že GEN budou svítit červeně... Tohle Hexi nemůžeš popírat... byl si v radě a moc dobře víš, jak to s GENem bylo, co se plánovalo... Sice se do toho přihodilo pár událostí, které Thorum dost přitížily, ale nepopírej, že sme jim to chtěli vypovědět...
 

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
to už je jedno, kdyby nás to tenkrát s gastym nerozhodilo, tak mimi mohl být dneska suverénní kmen:DD

ale jinak stejně si zase u mě někteří chtějí udělat mejdan, tak uvidíme jestli se umí chovat jak tvrdí a přinesou nějakou výslužku aspon;)vid pajclin
 

DeletedUser38965

Guest
Rozhodl jsem se tu moc nereagovat, ale tohle jsem nepochopil ani po druhém a třetím přečtení jak to bylo přesně míněno

Preto aj chapem,že zo začiatku sveta šli hned prve dva kmene,potom sa pridal aj treti,nakoniec si vzali za spojenca aj JustB z ktorymi vobec nič nemaju a su daleko,skratka všetko,čo bolo po ruke,aby šlo proti nam.

My jsme spojenci THORů? jako diplomat a zakladatel JustB bych o tom něco možná měl vědět :))



Jinak abych taky přidal trošku do mlýnku, tak musím Pajclinovi v jedné věci dát zapravdu i když né zcela úplně.

Nějakou partu lidí sis sem přitáhl a založili jste kmen (nevím kolik a z kolika světů mě osobně stačilo tě poznat na jednom), to respektuju a chápu že máte silné pouto (to ti nikdo nebere), ALE tvrdit to že jste lepší viz.
To sme"lepši ako vy",to netreba hovoriť,hovoria o tom štatistiky,ale ano som si toho vedomi,že jeden na jedneho,nemame konkurenciu,to je iste,lenže kmene su o kmeňoch,spojkach a dobrej diplomacii tiež.
, no jako sorry chlape ale tohle je naprostá ptákovina :D.Uvedu tě v obraz jak to vidím já můžeš to ignorovat ale čísla nezměníš.

Vycházím z válečných statistik které jak jsi psal výše je ti líto že jsou vpozadí za žebříčkovými

oba kmeny PzC mají dohromady 128M deff rank bodů ve válkách. (ztoho ti JustB udělalo jednou akcí asi 30Mega na Vencovi a to jsi požádal Shedda o pomoc s bráněním účtů (mimochodem čau chlape jak je?
biggrin.gif
) -- možná se mi to jen zdálo ale já myslel že máte tak skvělou partu ...a pomoc z venčí? pff pff

-jmenuješ sám svůj kmen nejlepším proto to srovnejme s nejúspěšnějším kmenem v kmenových válkách tedy.
tj. Cenzůra - ta má v deff ranku 287M deff bodů tzn. více jak dvojnásobek válečných aktivit má Cenzůra v poměru s Tvým kmenem.
Teď si vem poměr získaných a ztracených vesnic.... Cenzůra získala 1336 vesnic v kmenových válkách oproti PzC které získalo 1011 vesnic.Cenzůra ztratila 656 vesnic a PzC 389.
V offranku má Cenzůra 172M bodů - PzC 118M bodů.


Sečteno, podtrženo Tvůj kmen nazýváš nejlepším přitom ignoruješ fakt že jiné kmeny mohou být pod dvojnásobným tlakem než jsou dohromady dva Tvé kmeny.Přitom i když jsou pod více jak dvojnásobným tlakem si udržují kladné statistiky a zvládají i mnohem více útočit než Tvé dva kmeny.

To s čím s tebou souhlasím je že v DK jde o diplomacii a spojka to je jasná věc a zasahuje všechny světy.Uvidíme jak se to vyvine tady.

A aby tu nevznikaly špatně směřované diskuze respektuju hráče PzC i ostatních kmenů, můj text psaný výše není urážkou Vás ani "Pana všechno vím, neprohrávám, lidi z mého kmenu neodcházejí, jsem lepší než vy" (sorry tenhle titul si budu pamatovat ještě dlouho je bomba) Text je napsán jako protiargument Pajclinových vět protože svět je zlej a vždy se najde nějakej vypelichanej noční pták co bude protiargumentovat :D
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser31553

Guest
Kavárna je prázdná všichni šli na pohádku vedle. Možná jen fantasia tu ještě dopíjí kafe, či?
 

*BlackWidow*

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
7
jako v kmenových válkách bylo mimi suveréně nejlepčí:D holt miminka vyrostla v suvereny a budou to muset natřím džentlasům, který nesnáším ode jisté doby, protože jsou fšichni ,úlisní a šamponi, někteří se rozhodli a hlasují tak a pak udělají jinak, fujtajbl. Navíc PzC a šamponi se spřáhli, protože přátelé se spojují, ale zločinci se jen spřahují za účelem vykonání něčeho zlého, ale nikdy k sobě nepřilnou, nemají budoucnost
 

DeletedUser

Guest
A sovička no konečne :hi.
Tak ideme na to.

Fantasio nemaš pravdu,MIMI malo vo vojnach stale najviac ziskanych dedin,tak ako ma aj teraz cenzura.
Ale ... Ich pomer ziskanych a stratenych dedin,nikdy nebol lepši ako PZC,to iste plati teraz o cenzure,jeden kmen ma taky isty ako cenzura,druhy naš kmen ho ma dokonca lepši.
Netreba ale zabudnut na to,že z MIMI sme vojnu vyhrali/čo do dedin v boji/,skor ako ste sa rozbili na ine kmene a z cenzurou sme sa vojensky ešte do teraz nestretli,to je veľmi dolezite.

Lenže svety vyhravaju ziskane dedinky,OFF rank,DEFF ma nikdy nezaujimal,kedže to nie su štatistiky vypovedajuce o kvalite a hlavne nema suvis z tym,ktory kmeň ako ziskava uzemie,tj 80% na vyhru,takže podstatne su tu len dedinky,zvačšovanie uzemia o nich,všetko ostatne je nepodstatne.

Odpoved na druhu otazku :
U vencu som bol 2 tyždne ja,od vetdy mal venca len kladne štatistiky/myslim o 3 som prišiel ,čo som tam bol/,aj keď denne na mna slo 100-150 utokov,zabral som viac ako som stratil,bez pomoci inych v utoku.
Potom mi ale shedd napisal na skype,nudil sa,tyžden mal od prace volno,no prečo ho nezavolat,keď nema čo robiť,aby mi pomohol,ide ale skor o čas,vencov učet si vyžadoval byt na učte 20 hodin denne,čo ja som bol,iny u nas,ale tu možnost nemaju,časovu,takže je logicke,že inemu som to davať nechcel.

Na vaš kmeň jednoducho do teraz čas nebol,robili sme na MIMI 2x HU,na Suve 2x,dole na VIK na vaš kmen 1x.
Je to jednoduche prečo,nebolo velmi treba,darilo sa nam,aj keď utocili len jendotlivci,nemuseli sme sa vam nejak extra venovat,z jednej HU na Vas sme ziskali 59 dedin,od vtedy nebolo treba,až do včera.
Takže,to je aj dovod,prečo vaše štatistiky z nasimi,su pre vas celkom prijatelne

[SPOIL]Side 1:
Tribes: =PzC=, -PzC-
Side 2:
Tribes: Just B, Just C

Timeframe: Navždy


Celkem vítězství oproti druhé straně:

Strana 1: 211
Strana 2: 132
Rozdíl: 79[/SPOIL]

Ste naši daleko najvačši susedia na mape,ale do teraz ste asi jediny kmen,ktory sme v podstate prehliadali,stále totiž bol nutnejši,iny ciel,iny kmeň,ktory si viac dovolil,alebo zautočil,vy ste mali pokoj,v podstate koli vašej neaktivite.

Iny svet,tu nie je vobec potrebne sem miešať,každy je iny,ale myslim že si ešte zopar svetov počkaš,kym ma poraziš :D.

Ešte jedna doležita vec fanto,nevkladaj sem prosim Ťa,slova ako nepriatelia sa spojili PZC a GEN,je sice pravda,že 10x zopakovana lož sa stava pravdou,ale to pravda nie je a pisal som tu o tom nie raz.
Naše spojenie/DoN/vzniklo,na zaklade vašej zrady spojenca,tak ako ste to urobili pri CRus,nehadž vaše prešlapy a špatne kroky na nas,lebo to vobec nie je pravda.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru