• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Kavárna - Svět 68

Woo Woo

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
145
Jak by řekl jeden hráč (*ultrafax*): Prosím, prosím, pane Kozmicz, odbanujte mě.
Ale možná by vám taky řekl, že porušovat pravidla se nemají a taky si trest odnesl. Řeknete i nám nezasvěceným, co se doopravdy stalo a beze lží. Lidskou chybu? Nenastavení SIPu? Proč jste nastavovali SIP a s jakým účtem? Antiika se k někomu přestěhovala? Nebo jste jí předali jinej účet a chtěla hrát na obou? Sdílení hesel nebo co se teda stalo?

(Pokud jsi do toho dal 50K, možná bys měl příště rozmýšlet, jestli to radši neposlat potřebným. Co třeba takhle Arsenalu, co droldo? (gratuluji k trofeji!!))
 

Woo Woo

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
145
Okurko, kdo si stěžuje a brečí? Vy tu píšete srdceryvné slohy, jak je support špatnej, ale přitom jste jasně porušili pravidla a jeden člověk hrál na 2 účtech. Kdybyste aspoň uznali chybu, přiznali se k porušení a třeba by byl trest prominutý, protože upřímnost je nejlepší řešení.

Ale odkazovat se na "lidskou chybu" "zapomněl", to je i na Vojtu slabší.

btw. v Pondělí jedu do Brna, tak prosím, pokud vám to udělá dobře ;)
 

SovičkaZLesíčka

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
S Antiikou jsem situaci probíral, udělali jsme chybu, kterou může udělat kdokoliv a to bylo nenasdílení SIP na druhém účtu. Souhlasíme že jsme udělali chybu, že máme být potrestáni, ale permabanem? když je toto první "prohřešek" účtu za několikaleté působení na DK?

Dane přečti si to ještě jednou kdyžtak... my chybu uznáváme a kdyžtak nám můžeš odpovídat na foru kmene když ho čteš a reaguješ.
o hraní na více účtech můžeš psát zase slohy ty a tvůj kmen ale to nám je taky jedno.

k tomu kam dávám své peníze to ti může být jedno, tak jako mě je jedno kam je posíláš ty.

víc tu na tebe reagovat už nebudu, vše jsme si už dávno řekli :)
 

Deleted User - 154036

Guest
A kde zde brečím? Vidíš snad zde někde můj příspěvek? Nebo jenom zase lezes na naše fórum, protože hrát čestně a podle pravidel zkrátka neumíš? Jak se říká, "zloděj křičí, chytte zloděje" . Nechceš se raději odpojit a jít oblbovat jiné lidi, kteří sežerou ty tvoje bláboly, o chudackovi, kterému všichni kolem ublizuji, který lze takovým způsobem, že ani vyplachnuti huby cistidlem by nestačilo? Obávám se že na 68 už na tebe není nikdo zvědavý.

Líbi se mi některé tvé bláboly.
1. Vyhrajeme sv. 68 jen ve 20 lidech.
To že budeš mít dalších 50 krys po ostatních kmenech kterým budeš do hlavy vtloukat nějaké tvé fantasmago, už přece nemusí nikoho zajímat.
2. Všichni jsou proti nám, jenom my chudáci jsme na všechno sami.
Přesně tak jenom mamte všude krysy co vám donasi informace, co vám povolují lézt na forum, kdy sám postvavas kmeny proti sobě a odrazujes ostatní aspoň trochu normální hráče od hraní, protože to co tobě prochází to nemá obdoby.
3. Nebudu plitvat ranou na ubozaka tvého ražení, když vezmu v úvahu jak jsi slizky, ještě bych měl z toho opletacky, že jsem se opovazil udeřit postižené děcko s IQ houpaciho koně. (ano teď urazim všechny houpací koně)
4. Ohledne porušování pravidel bych na tvém místě byl raději potichu. A nebo máš zase urputnou potřebu nás informovat o tvých myšlenkových pochodech? Ale notak... Vítěz na tom světě je už dávno daný, ale individua jako ses ty mají pořád potřebu, rozhadavat hráče kolem sebe, vznášet mezi ně spory a nešvary. Upřímně je mi tě lito. Zkus jednou poslechnout a ušetři nás svých výplod.
 

Woo Woo

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
145
S Antiikou jsem situaci probíral, udělali jsme chybu, kterou může udělat kdokoliv a to bylo nenasdílení SIP na druhém účtu

ale hráčka která nedoplnila do SiP druhý účet protože zapomněla přijde o všechno


Mrzí mě, že jste udělali chybu při podvádění, ale za to se platí. Stejně jako já jsem přijal svůj trest za skripty, musíte přijmou trest i vy.

Samozřejmě, že je mi to jedno, jen je zvláštní, že je dáváš do něčeho, co tak moc haníš!

Každopádně i tak gratuluji k vítězství, Vojto! Máš na tom lví podíl.
 

SovičkaZLesíčka

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
ironií je že Woo Woo čte naše forum díky tomu že má heslo k některému účtu v naší alianci...bohužel má buď VPN nebo nastavené sdílení IP a je vpodstatě nebanovatelný za jasný multiúčet...

naopak hráčka co zapomene na našem účtě na frontě nastavit sdílení ip dostane permaban a to účet hlídá pravému majiteli který taktéž psal na support a dostal jen odpověď od "bota"

zářný příklad jak fungují DK a co je na nich špatně.
 

Trunda.

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Dane, jen škoda že ty jsi nedostal permu no :)
 

Woo Woo

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
145
Jsem rád, že jsi konečně okurko našel heslo na účet a můžu se pobavit i s někým tak jednoduchým jako ty, vždycky mi to zvýší sebevědomí.

Buď v klidu, já jsem nikde bláboly vyhrajeme svět ve 20 lidech nepsal, já jsem semka dokonce šel s tím, že to prohrajeme a já jsem byl z těch prvních, kdo ustupoval od myšlenky 20 lidí, ale i tak jsme se jí chvíli drželi. Ano, krysy po ostatních kmenech, je úsměvné, že to zmiňuješ, možná bys to třeba mohl doložit 50 screeny z naší facebookové skupiny. Nebo to je v pořádku.

S nikým se nepřu o tom, kdo ten svět vyhrál, já OH a NOS k vítězství gratuluji a doufám, že aj trochu zdravého rozumu a nevezmou tam někoho, kdo si založil neutrální kmen a rozhodl se ke které straně se připojí až jedna začala vyhrávat. Honem rychle vystavěj vesnice na 12K bodů (nebo radši někomu hoď zástup), ať si užiješ chvíli slávy a pa radši místo přenechej těm, kteří se o to zasloužili.

Ty jsi hlavně pl(í)tval svým časem ve škole.

(Ahoj Trundo, pozdravuj Majk-yho a příště, až mu budeš dělat špeha, tak se na něj nevybodni.
 

SWetter

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Nějak se nám to tady rozjíždí :Good ještě by se mohl vyjádřit i někdo (ne)kompetentní ze supportu k původním tématu :cool:
 

Trunda.

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Dane, prosím tě příště si dej aspoň kvalitní špehy do všech kmenů, s Majkym jsme měli dohodu že pokud prorazí výrazně hranice OH přejdeme k nim a o tom věděl i čoko dokonce jsem mu to sám říkal, my nemáme potřebu hrát špinavou hru jako ty. Ty jí hraješ a k tomu špatně a to je docela smutné no.
 
Nahoru