Mistři mulťáků mají zase zelenou
Já jsem za to rád, alespoň se budu moci zase vyřadit.
Tak já sem jdu přidat první pozitivní komentář, po dlouhé době tu máme nastavění které není úplná blbost, jako jiné světy, je to nastavené celkem smysluplně i ten NB se dá snést, jediná nevýhoda je těch 25 lidí na kmen no, ale tak budou se s tím muset všichni vyrovnat.
Já také souhlasím, že je to dobré nastavení, které se hraje všude možně v cizině. Možnost nastavení nočního režimu je v cizině snad rok a půl a je to hojně využíváno samozřejmě na mezinárodním serveru .net - hráč si individuálně nastaví noční režim tak, jak mu to vyhovuje a hru to opravdu zpestří.
Počet hráčů v kmenu také nevidím jako problém, v Německu se to hraje zcela běžně a to je na serveru několika násobek hráčů co v ČR a problém to není. Nyní startuje 199 server s 20 lidmi v kmenu.
Nemožnost podporovat členy mimo vlastní kmen má mít za výsledek, aby kmen spoléhal opravdu sám na sebe. Vítězem se stane skutečně nejlepší kmen a nikoliv megaaliance, která vytvoří hromadu kmenů kolem sebe.
Tohle je taky pravda, zvlášť v této době, kdy v ČR jsou ty světy takové komorní, každý se zná s každým, všichni hraji spolu a bojují proti sobě pomalu jen dva tábory. Hráči se časem ztmelili a hrají při sobě a myslím si, že není od věci proti sobě bojovat. Takhle to funguje všude možně v cizině, největším příkladem je Německo a musím říct, že to opravdu smysl má a stojí to za to. Mít tým dvaceti lidí a ukázat se, co umí v tak nízkém seskupení.
Možná je to šok pro lidi, ale jak jsem již psal, tohle se hraje v cizině zcela normálně, jen do Česka vše doplňuje opožděně a upřímně, dle komentářů se nedivím. Já jsem rovněž kritik všeho možného, dost věcí se mi také nelíbí, ale prostě když to jinde fungovat může, proč ne u nás?
Co je podle vás ideální nastavení?
Volné rozesílání surovin jako to bylo na předchozím serveru? Kde si člověk vymění s multi účtem 1000 surovin za 10 a je vysmátý?
Mít volné rozesílání podpor, aby měl každý 30 selských dvorů na hranicích nebo co? Není lepší se naučit hospodařit s tím, co prostě je a tak směřovat hru a trošku více takticky u toho přemýšlet?
Když to kmen nezvládá vyžádá si podpory od vedlejšího kmenu a pohoda? No časy se mění a divím se, že byste chtěli poslouchat stále tu stejnou písničku či jíst stejné jídlo každý den .