- Počet poděkování
- 2.313
Bohužel balíčky nemáme v plánu. Jednou z podmínek nových běžných světů - a to mají již všechny verze - je nastavení zlatých mincí v systému šlechticů. InnoGames již chce od tohoto systému zcela upustit. Globálně systém balíčků nemá moc velkou podporu u hráčů, takže to na běžný svět nebudeme nastavovat.
Možná bychom to mohli nastavit na Classic svět, pokud to bude možné (zatím jsem nezjišťoval, zda by nám to povolili).
Možná bychom to mohli nastavit na Classic svět, pokud to bude možné (zatím jsem nezjišťoval, zda by nám to povolili).
nevím přesně.
. V tu dobu jsem si to ještě neuvědomil ale už plánoval jak vyvolat v kmenu vzpouru a zabrat si zadarmo vesnice v den kdy jsem dál sdílet své vojenské jednotky v ten den jsem byl nahraný. Přijdu jeden den práce klasicky poklekám divokekmeny mám migrénu a jdu si lehnout. Najednou mě budí telefon jdou na tebe utoky vztavej asi to jsou šlechty v 23:30. říkám do telefonu nedělej si ze mě srandu já spím a klapnu telefon a jdu spát dal. za 5 minut znova zvoní telefon vstávej rychle to musíš řešit ( a nechápejte mě špatně ale v tu chvílí mělo na serveru pansky dvůr tak 5 procent hráčů a nejblíže to možná ke mě měl někdo s panským tak 16 hodin +++ ) koukám hráč