- Počet poděkování
- 145
Pošli mi je do zprávy, ať si také počtu. Zobrazit přílohu uživatele 7394
Myslím, že to nechceš, je to hodně mimo mísu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pošli mi je do zprávy, ať si také počtu. Zobrazit přílohu uživatele 7394
@Kozmicz muzes prosím zasáhnout? Myslím že diskuze tady se přesunula do extrému a nemá nic společného s hrou. Fotky, urážky, zatahovani rodin.. Už by myslím stačilo.
Upřímně je mi tě celkem líto když nejsi schopný napsat pod svým pravým účtem a musíš si dělat falešné účty aby ses "schoval", asi se za svoje chování stydíš a jsi ze své osoby zklamaný, protože to přesně tito lidé dělají, schovávají se pod falešné účty a jména.Neni to prijemny co? a nudera a illek to dělají na kazdem svete, navazi se do rodiny, do jejich prace, do nasi prace, otravuji lidi na socialnich sitich. At si zakusi svoji medicinu. Nikomu se to nelibi.
Přesto to není důvod k porušování pravidel DK fóra, jak tu někteří činí.Bez ohľadu na to, že sa schováva za falošný nick , tak píše pravdu
A zbytočne to tu budeš obhajovať , Monty si za toto všetko môže sám .

Lhari nejvetsi, ani jednou jsem se nikomu na DK nenavazel do rodiny, tak tu nedelej propagandu ty falesna spino..Neni to prijemny co? a nudera a illek to dělají na kazdem svete, navazi se do rodiny, do jejich prace, do nasi prace, otravuji lidi na socialnich sitich. At si zakusi svoji medicinu. Nikomu se to nelibi.
. To zas machrujes kdyz jsem psal vasim multakum co?Si sa opustil jak 15 ročné dievča :-D
Monty , ty ani hrať inak nevieš len skrz bany .. ty sám dobre vieš, že na jackovu úroveň nikdy nedosiahneš, tak budeš dookola skúšať tie tvoje slaboduché vypisovačky na DK :-D
Neboj sa Monty, ešte sa uvidíme.
A pololo by mal skúsiť ešte obopísať aj vlastnú pláž či mu nedajú dedinky :-D